halsizlik yorgunlukmu oluyor yoksa canın eski yeme düzenini istediği için mutsuzmusun. yani kalorili şeyler yediğindemi mutlu oluyosun.
aslında halsizlik olmuyor.... eskisinden daha dincim.... sebebini bilmediğim bi kasvert var üzerimde... amannn neyse geçer inşallah bi an önce...
aslında halsizlik olmuyor.... eskisinden daha dincim.... sebebini bilmediğim bi kasvert var üzerimde... amannn neyse geçer inşallah bi an önce...
hugocuk yulaf ezmesini nerden alıyorsun nasıl bir şey
canım hugocuğu online göremeyince yazayım dedim yulaf ezmesini ben de kullanıyorum çeşitli markaların yulaf ezmeleri mevcut büyük marketlerde..ben Eti nin yulaf ezmesini kullanıyorum sade olanı kendim meyve doğruyorum canım..carefour,migros, hatta bazı yerel marketlerde bile vardır
teşekkürler cnm.nesfit tarzı bişey mi yoksa neye benziyor biraz cahilce oldu ama
ggünaydın kızlar bu sabah biraz fazla kaçırdım sanırım
1k.k beyaz peynir, 5 adet zeytin, birtane yumurta birazcık bal, 1 dilim kepekli ekmek
naapsam kızlar ilerleyen saatleri dengelemek için.
bu arada üç dört gündür sabitlendi kilom veremiyorum.
bende bayrama kadar en azından 62 olsam çok güzel olurdu
hugocuk yulaf ezmesini nerden alıyorsun nasıl bir şey
günaydın kızlar antalya kemer, beş yıldızlı otel,bir hafta, açık büfe deyince benim kilo almadan gelmediğim bellidir herhaldehadi biraz kilo aldım ki orada çok dikkat ettim tatlılardan uzak durdum,ekmek yemedim ama son iki gün sütlü tatlılardan iki adet yedim yine de hareketsizlik ile birleşince 1 kilo artı ile geri döndüm ama herşeyi geçelim de döndükten sonra da 2 gün içinde 1 kilo nasıl alınır dün gece saat 11.30 da makarna yedim yaaa kilo aldım vermem gerekli deyip kendimi sıktıkça daha da abarttığımı farkettim
hugocuğum busabah baskül 63.6 yı gösterdi maalesef oysa ki otel dönüşü 62.4 idim iki gğnde aldım yine
canım özlettin kendini. bende nerde kaldı diyordum. şimdi görünce sevindim. zararın neresinden dönülse kardır canım. artık tekrar başlarsın. canım sen yavaş kilo veriyosun bence sana tavsiyem diyetisyen kontrolünde olman. o zaman çok daha rahat verirsin. yada internetten diyetisyenlerin verdiği sağlıklı listeler var onları uygula. sen aç durarak az yiyerek kilo veremiyosun hızlı. demekki metabolizman hemen yavaşlıyor. bu yüzden sağlıklı bir liste uygula çok çabuk verirsin canım. bende iyilik bu ay çok kilo kaybım olmamış ama 900 gr. yağ vermişi. yağ oranım 25 kg. çıktı. zaten 22 ile 28 arası normal değerler. benimki artık normal. bayağı fark etti tabiki yağ verince güzel oldum. kasta yapmışım. diyetisyen en az 62 kilo olabileceği söyledi çünkü yağım az benim birde devamlı yağ kaybımda oluyo dengeli beslendiğimden birde spor olduğundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?