60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim canımmm :) destekleriniz sayesindee, ve enteresandır ve nazar değmesin inş. karşımda çikolata var ve en sevdiğimden, canım çekmiyor çok tokumm

senin adına çok sevindim ve bu şimdi duyduğum en güzel haber canım.

Allah rahatlık versin kızlar , iyi geceler hepinize.

iyi geceler kızlar ben yine çok yoğundum ve ancak pc başına gelebildim yarında annemin günü var 20 kişi olur akşamda kursta sınavım var inşallah hiç anlamadan atlatırım...bugün yediklerim 8:00 2 bardak ılık limonlu su 1 kaşık keten tohumu 9.00 2 kaşık mantarlı yumurta 4 tane köz biber domat salatalık peynir 2.5 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 12:00 2 kepçe buğdaylı ayran çorbası 13.30 1 kepçe mercimek çorbası 16.15 2 kepçe etli pırasa 5 sunta bisküvi 5 kuru kayısı 1 fincan leblebi 17.00 1 maden suyu 21.30 1 mandalin 1 elma

Son düzenleme:
bn de yeni katıldım kilom 68 hedefim 56 olcam azimliyim bugün 2 yaşındaki bebeğimi memeden kestim artık başladım diyeteeee

bn de yeni katıldım kilom 68 hedefim 56 olcam azimliyim bugün 2 yaşındaki bebeğimi memeden kestim artık başladım diyeteeee
hoşgeldin hayırlı olsun canım maşallah bebeğine Allah bağışlasın ben artık çıkıyorum uyku gözümden akıyor hayırlı geceler!!!

akşam az yemişsin acıkmıyor musun?

canım mavlicim harikasın yine

hoşgeldin canım .Allah bağışlasın bebeğini hayırlı evlat olur inşallah.
tam yerindesin kilo verme konusunda. başarılar dilerim.

merhaba kızlar

sabah kalktım 500 ml su içtim .
ondan sonra tartıldım .56.1 kg idim
demekki su içmeden önce 55.6 kg imişim
bugün bağırsaklarım hemen harekete geçsin diye beklemedim hemen su içmiştim tartılmadan

günaydın herkese
az önce kahvaltı yaptım 1 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
1 dilim peynir
2 zeytin
bir dal yeşil nane
1 kupa çok açık çay
1 haşlanmış yumurta

canım keşke ben de senin kilonda olabilsem 1 ayda 3kilo verirsem 5 ayda 15 kilo olur yani nisan başında inşallah zayıflarım

günaydın herkese
az önce kahvaltı yaptım 1 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
1 dilim peynir
2 zeytin
bir dal yeşil nane
1 kupa çok açık çay
1 haşlanmış yumurta

kahvaltın gerçekten çok besleyici ve de renkli beğendim canım

günaydın kızlar. sabah uyanınca su. ardından 1 kayısı kıvamında yumurta, maydonoz. biraz peynir. 1 dilim ekmek yedim

teşekkür ederim farmasicim bu kilolardan kurtulmak için bundan sonra harfi harfine diyetime uyacağım tatlı ,beyaz ekmek ve hamurişleri yemeyeceğim inşallah hep beraber zayıflayacağız

inşallah canımcım Rabbim hepimize güçlü irade versin

sabah kahvaltım şu an bir yandan kahvaltı yapıyorum

1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez-tahin karışımı
4 zeytin
yarım kk peynir
1 kuru kayısı
1 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…