şimdi
300 ml suya elma sirkesi ile bal karıştırıp içtim
ardından 300 ml daha su içtim
gerçekten çok güzel olmuş listen canım
çok teşekkür ederim canımmm :) destekleriniz sayesindee, ve enteresandır ve nazar değmesin inş. karşımda çikolata var ve en sevdiğimden, canım çekmiyor çok tokumm
senin adına çok sevindim ve bu şimdi duyduğum en güzel haber canım.
hoşgeldin hayırlı olsun canım maşallah bebeğine Allah bağışlasın ben artık çıkıyorum uyku gözümden akıyor hayırlı geceler!!!bn de yeni katıldım kilom 68 hedefim 56 olcam azimliyim bugün 2 yaşındaki bebeğimi memeden kestim artık başladım diyeteeee
iyi geceler kızlar ben yine çok yoğundum ve ancak pc başına gelebildim yarında annemin günü var 20 kişi olur akşamda kursta sınavım var inşallah hiç anlamadan atlatırım...bugün yediklerim 8:00 2 bardak ılık limonlu su 1 kaşık keten tohumu 9.00 2 kaşık mantarlı yumurta 4 tane köz biber domat salatalık peynir 2.5 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 12:00 2 kepçe buğdaylı ayran çorbası 13.30 1 kepçe mercimek çorbası 16.15 2 kepçe etli pırasa 5 sunta bisküvi 5 kuru kayısı 1 fincan leblebi 17.00 1 maden suyu 21.30 1 mandalin 1 elma
bn de yeni katıldım kilom 68 hedefim 56 olcam azimliyim bugün 2 yaşındaki bebeğimi memeden kestim artık başladım diyeteeee
canım mavlicim harikasın yineiyi geceler kızlar ben yine çok yoğundum ve ancak pc başına gelebildim yarında annemin günü var 20 kişi olur akşamda kursta sınavım var inşallah hiç anlamadan atlatırım...bugün yediklerim 8:00 2 bardak ılık limonlu su 1 kaşık keten tohumu 9.00 2 kaşık mantarlı yumurta 4 tane köz biber domat salatalık peynir 2.5 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay 12:00 2 kepçe buğdaylı ayran çorbası 13.30 1 kepçe mercimek çorbası 16.15 2 kepçe etli pırasa 5 sunta bisküvi 5 kuru kayısı 1 fincan leblebi 17.00 1 maden suyu 21.30 1 mandalin 1 elma
bn de yeni katıldım kilom 68 hedefim 56 olcam azimliyim bugün 2 yaşındaki bebeğimi memeden kestim artık başladım diyeteeee
merhaba kızlar
sabah kalktım 500 ml su içtim .
ondan sonra tartıldım .56.1 kg idim
demekki su içmeden önce 55.6 kg imişim
bugün bağırsaklarım hemen harekete geçsin diye beklemedim hemen su içmiştim tartılmadan
günaydın herkese
az önce kahvaltı yaptım 1 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
1 dilim peynir
2 zeytin
bir dal yeşil nane
1 kupa çok açık çay
1 haşlanmış yumurta
kahvaltın gerçekten çok besleyici ve de renkli beğendim canım
teşekkür ederim farmasicim bu kilolardan kurtulmak için bundan sonra harfi harfine diyetime uyacağım tatlı ,beyaz ekmek ve hamurişleri yemeyeceğim inşallah hep beraber zayıflayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?