inşallah canımcım Rabbim hepimize güçlü irade versin
günaydın kızlar. sabah uyanınca su. ardından 1 kayısı kıvamında yumurta, maydonoz. biraz peynir. 1 dilim ekmek yedim
kızlar hepinize iyi günler okula gideceğim inşallah
günaydıııınnn sonunda düştüm 67.9 oldum :) hehueheu:) 100 gr da olsa gitttiii:)) dünkü menüm:
sabah 2 dilim kızarmış ekmek 1 kk peynir zencefilli limonlu çay 5 adet zeytin
ara: 1 bardak süt 3 adet kurukayısı 4 adet fındık
öğlen: 80 gr tonbalığıyla ve dereotu maydonozlu sandviç
ara: çukulata(138 kalori)
akşam: kendimle inanılmaz savaştım bi ara mc donald'sta en büyük boy tavuklu burger yiyecektim yani o derece. patates kızartması da cabası. dedim en iyisi sossuz yağsız döner ye bir zararı olmadığını duymuştum. ama yanında patates kızartması da vardı onu da yedim
ara: yapmadım.
bugünn:
sabah: 1 kupa normal çay 1 kk peynir 4 adet zeytin 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim kızarmış ekmek
ara: 1 bardak süt ve kuru yemiş yemeyi düşünmekteyim:)
HUGOCUKK ÇOK ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TAM VE SAĞ OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİM ŞÜKÜRLER OLSUN..
sağol canım hala korku geçmedi. neyse kilo vermene çok sevindim. ben 9 aralıkta gideceğim diyetisyene o zamana kadarda tartılmayacağım. listeme tam uyuyorum ve sporumuda yapıyorum bakalım diyetisyen 66 kilo olursun o zamana demişti bakalım ne olacak
canım ben de düşündüm diyetisyene gitsem mi diye ama şimdi 100 gr 200 gr vermeye başlayınca vazgeçtim çünkü diyetisyensiz 11 kilo verdim:)) (ama tabi yine en sağlıklısı diyetisyen) bana spor yaramıyor bunu da anladım spor yaparken daha fazla su içiyordum hiç ama hiç idrara çıkmıyordum. ben de okula yürüme gara yürüme falan yaıyorum spor değil de hareket yani. bacak hareketleri mekik falan. senin en az 62 olabileceğini söyledi di mi diyetisyen ??
canim moralin bozulunca sikilinca su ic ise yaracak bak görrrrrrrrgünaydın kızlar dün 3 hafta oldu diyetim ve ben 1,6 kilo verdiğim içim akşama kadar elimde olmadan sürekli mutsuz ve morelim bozuk gezdim akşama kadar diyeti bozmadım akşam menümüde yetikten sonra bir sürü patlamış mısır yedim sıkıntıdan ve çikolata ve tatlı hiç aç değildim tamammen sinirden.herkes haftada 1-2 kilo veriyor ben ayda en fazla 2 bu neya bana yardım edin ne yapmalıyım morelimi iyi tutnmak için.
aferin sanaaada canim kepek ekmegi diyette daha iyi canim mutlaka ondan yeeegünaydın kızlar. sabah uyanınca su. ardından 1 kayısı kıvamında yumurta, maydonoz. biraz peynir. 1 dilim ekmek yedim
günaydın kızlar dün 3 hafta oldu diyetim ve ben 1,6 kilo verdiğim içim akşama kadar elimde olmadan sürekli mutsuz ve morelim bozuk gezdim akşama kadar diyeti bozmadım akşam menümüde yetikten sonra bir sürü patlamış mısır yedim sıkıntıdan ve çikolata ve tatlı hiç aç değildim tamammen sinirden.herkes haftada 1-2 kilo veriyor ben ayda en fazla 2 bu neya bana yardım edin ne yapmalıyım morelimi iyi tutnmak için.
günaydın kızlar dün 3 hafta oldu diyetim ve ben 1,6 kilo verdiğim içim akşama kadar elimde olmadan sürekli mutsuz ve morelim bozuk gezdim akşama kadar diyeti bozmadım akşam menümüde yetikten sonra bir sürü patlamış mısır yedim sıkıntıdan ve çikolata ve tatlı hiç aç değildim tamammen sinirden.herkes haftada 1-2 kilo veriyor ben ayda en fazla 2 bu neya bana yardım edin ne yapmalıyım morelimi iyi tutnmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?