60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ceren birde tahlillerde acaba tam olarak yapıldımı. mesela devlet hastanesinde sadece hormon ve troit yapılıyor. vitamin değerlerine bakıldımı özelliklede karaciğer tahlillerin oldumu canım. bunlarda çok önemli kilo vermede çünkü. yavaş kilo vermenin sebebini diyetisyeninin söylemesi gerekir sana acaba metabolizmanmı yavaş. veya şu da var mesela kilo fazla değişmez ama kas yaparsın ve yağ kaybın olur tartıya yansımaz. mesela ben ilk ay çok hızlı verdim sonraki ay sadece yağ kaybım olmuş ve kas yapmışım. gerçi bu da iyi çünkü vücudun kötü gösteren yağdır yağın azalsın kilon fazla düşmesede sorun olmaz yani. yeterki yağlar gitsin. diyetisyen bana yağ oranın artık normal fazla düşürmeyelim diyor ama ben 20 kg istiyorum. yani daha 5 kilo yağ vermek istiyorum. bunuda cardiyo çalışarak yaparım heralde ama ne kadar zaman alır bilmiyorum ama cardiyoyu bırakmaya niyetim yok hem metabolizmam hızlanıyo hemde yağ veriyorum

cnm benim diyetisyende bu içecek tarifini vermişti yapmış içmiştim içtiğim haftalar da hiç kilo verememiştim

cnm testlerimi devlettedeğil özel hastanede yaptırdım hepside normal çıktı herşeyin normal ama sen yavaş verişyorsun dedi metabolizmanda çok ii çalışıyor dedi ben özellikle o zman az verdiğim için sormuştum metabolizman süper demişti.cnm sen bu verdiğin içeceği yaptığın hafta kaç kilo vermiştin.

arkadaşlar hepinize merhaba bir hafta oldu galiba görüşmeyeli belki dahada uzun bilemiyorum.şu anda iyiym kendimi toparladım biraz sorun kalmadı sayılır sayılır diyorum çünkü psikolog desteği alıyorum.ama onuda bu cumartesi gidicem başkada gitmeyi düşünmüyorum.bu arada 900 gr vermişim cumartesi yine tartılacağım verdiğimi hissediyorum hugucuğun kaşık hesabundan yapıyorum günde 3 öğün meyvemi yiyorum ve bol da su içiyorum 71 kiloydum en son 70.100 düm cumartesi bakıcam yine kilo vermişmiyim.kasımın 11 de tıpta kan sonuçlarımı alıcam ordanda dr beni diyetisyene yönlendirecek uygulayacağımdan eminim şu andada yapıyorum zaten.hugocuk bu arada tatlı olayı çayın içine bir küp şeker hariç tamamen bitti bende hiç tatlı yada sekerli içecek içmiyorum aramıyorumda hiç cola olayı bir ay oldu zaten bitireli hiç içmiyorum ne yersem az yiyorum.bu arada hugocuk çok geçmiş olsun canım duydum haberlerdeki deprem olayını allahım tekrar yaşatmasın o duyguyu.özelden mesaj göndericem hugocuk sana yardımcı olursan sevinirim canım.sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,2 tane küçük yeşil biber,kibrit kutusu peynir,4 zeytin,bir domates ,bir salatalık,tek şekerli ıhlamur içtim yarım saat öncede 3 tane kayısı yedim saat 11 e doğruda meyvemi yerim benden şimdilik bu kadar kızlar görüşmek üzere yola devam durmak yok kızlar

canım bana bunu ikinci ay verdi. sadece 7 gün dedi. ben ikinci ay fazla kilo vermedim ama yaklaşık 1 kiloya yakın yağ vermişim kasımda artmış. diyetisyen iyi demişti. zaten şuandada iyiyim. benim üst bedenimdeydi fazlalıkalr göğüste göbekte ve sırttaydı. diyete başlamadan 95 beden sütyen takıyordum şimdi 85 oldu. xl beden giyiyordum şimdi m oluyor. hep üst bedenden veriyorum şimdi vücudum orantılandı. zaten bende bunu istiyordum göbek gitti sayılır az kaldı. diyetisyen 62 olunca o da gider dedi. ya çoktu göbeğim gerçekten çoktu yani. kat kat oluyodu 3 kat oluyodu şimdi tek kat kaldı kıyafetlerden hiç belli olmuyor artık. sarkmada yok. eşim benim çok arıza çıkarırdı anlattım size şimdi artık bişey demiyor. diyorki eskiden zayıflardın ama altın giderdi şimdiyse üstün gidiyor diyordu. sırtımda kötüydü yağlar vardı kat kat oluyodu şimdi halime şükrediyorum. şimdi bile gayet iyiyim 62 olunca süper olucam heralde

ilk defa gurbet guzelinin yolladigi videoyla iki kez calistim.su an sipir sipir terliyorum. Ben hergun bunu yapsam ayda 10 kilo gider yaw.dusumu alip bolca su icecegim.sonrada yesil cayimi icerim
kendınde zındelık hafıflık hıssedıyormusun bıde ınsan sonunu getırmeye gayret edıyor bıkmıyorrrrr tebrıklerrrrcanım aynen devam bende devam edecegım hergun olmasa gun asırı yapcam dıger gunlerde hareketlı olucammm bugun yapamadım cunku merdıven ınıp cıkıyorum camasır yıkıyorum bıde alısverıse gıdıcem

ben çok yavaş verince kiloyu kafaya takıyorum sürekli ondan veremiyorum sanırım bende 1 ayda 6 kilo falan versem 4 elle sarılacam herşeye ama ben de umutsuzluk oluyor siz hızlı verince neşeyle yapıyorsunuz herşeyi ben çok dikkat ettiğim halde veremeyince mecburen umutsuzluğa düşüyorum

sen boşver tartıyı vücudundaki değişikliklere bak canım tartıya takılma sakın bak ben tartıyı bıraktım diyete ve spora devam aynen. sporunu gün aşırı ihmal etme. mümkünse kardiyo çalış yağlar gitsin

kızlar şimdi gidip sporumu yapayım ardından gelirim yine 45 dakika spor yapayım koşu bandında sonra görüşürük

illa kilo vermek icin degilde saglikli beslenmek ve yasamak icin yiyince kilo dusme onun odulu oluyo. bence kafana cok takma.bende emzirmeme ragmen ayda 3-4 kilodan fazla veremiyorum.onumde daha vermem gereken 8 kilo var.ve tatile turkiyeye gelene kadar yani mayista hepsinden kurtulayim istiyorum ama su sira beni alerji gibi bi sey aldi.acaba yemeylemi alakali diye dusunuyorum ve sagliktan onemlisi yok diyorum.

cnm sen emzirdiğin halde ayda 3-4 kilo gidiyor diyorsun benşim sorunumda emzirriken hiç vermedim şimdi sporla diyetle bile ayda 2 kilo bende ayda 3-4 versem tamam diyecem takmayacam zaten dün akşam ve bugün sabah istemediğim şeyleri mutsuz olduğum için aç olmadığım halde yedim mesela ne gıcık bişey ya benim hemen moralimi düzeltecek bişeyler bulmam lazım

kolay gelsin canim.harika hissediyorum. iki dilim pizzadan sonra iki kere videoyla tekrarladim.dusumu aldim simdi suyumu iciyorum.hergun olmasa bile gun asiri yapabilirim.fitnessa gitmeyi dusunuyodum.bos yere para vermesemde bu videolarla da isi gotururmuyum diye dusunmeye basladim.bide leslie diyodu arkadaslar bana link gonderebilecek varmi

Son düzenleme:
kızlar ben karar verdim yediklerimi yarı yarıya düşürecem bakalım bir faydası olacakmı8 yk yerine 4 yk yicem 1 dilim ekmek yerine yarım ekmek yicem bakalım ne olacak

ben emzirme yani sira diyette yapiyorum ilk aylar cok siki bi diyet yapmamistim ama son 1 aydir daha da yogunlastim diyete spor pek yapmiyorum. haftada 2 kez anca
yediklerinin ustune dans et spor yap gidecek bunlarin hepsi benle durmayacak diye dusun canim benim uzme kendini.

doğru söylüyorsun cnm tartılmadan önce daha umutlu mutluydum tartılara bakmamak lazım bende bundan sonra 1 ay tartıya çıkmayacam ve yediğim şeyleri yarıya düşürecem belkide benim daha az yemem gerekiyordur.kardiyoya da devam sağol cnm tavsiyelerin için

sağol cnm tavsiyelerinizle morel buldum .peki sen bir gün içinde neler yiyorsun yazabilirmisin.

kızlar ben karar verdim yediklerimi yarı yarıya düşürecem bakalım bir faydası olacakmı8 yk yerine 4 yk yicem 1 dilim ekmek yerine yarım ekmek yicem bakalım ne olacak

bana soylemek dusermi bilmiyorum bu kadar daha kontrollu diyet yapan arkadaslar ve diyetisyen yardimi goren tecrubelilerin arasinda bilmem ama emzirme donemlerim haricinde kendimce soyle diyet yapiyordum.sabah kahvaltisi ve ogle yemeyi aksam yemiyodum.kahvaltim genelde 9-12 arasi olurdu.makarna pilav pek yemzdim.eger yiyeceksem makarnayi salatayla tercih ederdim.sebze agirlikli besleniyodum.meyve pek sevmem ara oarak cok acikinca bazen elma yerdimsuyu bol ve yemeklerden once icmeye calisirdim.sabah kalkinca ilik su icerdim bazen limonda slklyodum.bi ogunde en fazla 2 dilim ekmek yerdim oda kepek ekmegi olurdu.zaman zaman degistirirdim.ve sabah kalktigimda 20 dk.duzenli isinma hareketlerinden sonra karin ve bacak hareketleri yapardim.yani ne kadar zamanda verdigime hic dikkat etmedim ama bu sekilde guzel kilo veriyodum.ogle yemeginide genelde 3-5 arasi yemis oluyodum.aksam yemiyodum

sağol cnm tavsiyelerinizle morel buldum .peki sen bir gün içinde neler yiyorsun yazabilirmisin.

hugocum emziren anne diyeti tavsiye etmisti.emzirirken istahimi kontrol edemiyodum sagolsun bu listeyi birebir uygulamasamda bi tesvik oldu bana.simdi kahvaltimda genelde 1 yumrta ve 1 dilim ekmek oluyo.domates salatalik 1 kk pynir
gunluk en az bi en fazla iki kupa yesilcay iciyorum
ya oglen ya aksam et yiyorum cunku emzirirken canim cok istiyo ve ogrendigime gore sutun besleyiciligi icin et cok onemliymis.yaninda gene hugocugumun verdigi ekmege gore makarna veya pilav olculerini uyarak tuketiyorum yani gunde 8 dilim ekmegi asmiyorum belki daha az yiyorum.lahana salatasini iki gune bi yiyorum.yogurt 1 kase hergun yiyorum veya sut 1-2 bardak.2 kayisi 2 hurma (tatli istegini bastirmak icin)ve bi avuc findik yada ceviz yiyorum.ogunlerden biride sebze yemegi oluyor.susuz 6-8 kasik arasi yiyorum.

önceki beslenme tarzın çok sağlıksızmış hugonun verdiği liste daha iyi bencede böyle devam et kesin ayda 4-5 verirsin sen ben de ayda 2 versem 5 ay sonra 10 kilo vermiş olurum geç olsa hedefime ulaşırım

günaydın kızlaaarr =) hepiniz gayet zinde ve sağıklı bir öğün ile başlamışsınız güne
bende paylaşayım menümü;
sabah kallkar kalkmaz 1bardak normal su. 1 kupa sirkeli ballı su.

kahvaltı; 1kk beyaz peynir, 4 zeytin, 2 dal roka, bir çatal barbekü sosu, bir dilim kepek ekm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…