canım bana diyetisyen metabolizma hızlandırıcı içecek vermişti. sadece 7 gün içilecekti. istersen bir dene derim. tarifini vereyim sana.
1 adet ekşi elma
1 limon
1 dal tarçın
20 tane karanfil
20 tane top karabiber aktarlarda var
bunu 1 litre suda kaynat canım. elma ve limonu doğrayıpta. 30-35 dakika kaynat sonra rondoda kıy ve günde 3 kez sabah öğlen ve akşam yemeklerinden önce iç. posasıda içilecek. karabiber erimiyor o yüzden içerken içinden alabilirsin. tadı fema değil
cnm testlerimi devlettedeğil özel hastanede yaptırdım hepside normal çıktı herşeyin normal ama sen yavaş verişyorsun dedi metabolizmanda çok ii çalışıyor dedi ben özellikle o zman az verdiğim için sormuştum metabolizman süper demişti.cnm sen bu verdiğin içeceği yaptığın hafta kaç kilo vermiştin.ceren birde tahlillerde acaba tam olarak yapıldımı. mesela devlet hastanesinde sadece hormon ve troit yapılıyor. vitamin değerlerine bakıldımı özelliklede karaciğer tahlillerin oldumu canım. bunlarda çok önemli kilo vermede çünkü. yavaş kilo vermenin sebebini diyetisyeninin söylemesi gerekir sana acaba metabolizmanmı yavaş. veya şu da var mesela kilo fazla değişmez ama kas yaparsın ve yağ kaybın olur tartıya yansımaz. mesela ben ilk ay çok hızlı verdim sonraki ay sadece yağ kaybım olmuş ve kas yapmışım. gerçi bu da iyi çünkü vücudun kötü gösteren yağdır yağın azalsın kilon fazla düşmesede sorun olmaz yani. yeterki yağlar gitsin. diyetisyen bana yağ oranın artık normal fazla düşürmeyelim diyor ama ben 20 kg istiyorum. yani daha 5 kilo yağ vermek istiyorum. bunuda cardiyo çalışarak yaparım heralde ama ne kadar zaman alır bilmiyorum ama cardiyoyu bırakmaya niyetim yok hem metabolizmam hızlanıyo hemde yağ veriyorum
cnm testlerimi devlettedeğil özel hastanede yaptırdım hepside normal çıktı herşeyin normal ama sen yavaş verişyorsun dedi metabolizmanda çok ii çalışıyor dedi ben özellikle o zman az verdiğim için sormuştum metabolizman süper demişti.cnm sen bu verdiğin içeceği yaptığın hafta kaç kilo vermiştin.
kendınde zındelık hafıflık hıssedıyormusun bıde ınsan sonunu getırmeye gayret edıyor bıkmıyorrrrr tebrıklerrrrilk defa gurbet guzelinin yolladigi videoyla iki kez calistim.su an sipir sipir terliyorum. Ben hergun bunu yapsam ayda 10 kilo gider yaw.dusumu alip bolca su icecegim.sonrada yesil cayimi icerim
ben çok yavaş verince kiloyu kafaya takıyorum sürekli ondan veremiyorum sanırım bende 1 ayda 6 kilo falan versem 4 elle sarılacam herşeye ama ben de umutsuzluk oluyor siz hızlı verince neşeyle yapıyorsunuz herşeyi ben çok dikkat ettiğim halde veremeyince mecburen umutsuzluğa düşüyorum
ben çok yavaş verince kiloyu kafaya takıyorum sürekli ondan veremiyorum sanırım bende 1 ayda 6 kilo falan versem 4 elle sarılacam herşeye ama ben de umutsuzluk oluyor siz hızlı verince neşeyle yapıyorsunuz herşeyi ben çok dikkat ettiğim halde veremeyince mecburen umutsuzluğa düşüyorum
illa kilo vermek icin degilde saglikli beslenmek ve yasamak icin yiyince kilo dusme onun odulu oluyo. bence kafana cok takma.bende emzirmeme ragmen ayda 3-4 kilodan fazla veremiyorum.onumde daha vermem gereken 8 kilo var.ve tatile turkiyeye gelene kadar yani mayista hepsinden kurtulayim istiyorum ama su sira beni alerji gibi bi sey aldi.acaba yemeylemi alakali diye dusunuyorum ve sagliktan onemlisi yok diyorum.
kendınde zındelık hafıflık hıssedıyormusun bıde ınsan sonunu getırmeye gayret edıyor bıkmıyorrrrr tebrıklerrrrcanım aynen devam bende devam edecegım hergun olmasa gun asırı yapcam dıger gunlerde hareketlı olucammm bugun yapamadım cunku merdıven ınıp cıkıyorum camasır yıkıyorum bıde alısverıse gıdıcem
cnm sen emzirdiğin halde ayda 3-4 kilo gidiyor diyorsun benşim sorunumda emzirriken hiç vermedim şimdi sporla diyetle bile ayda 2 kilo bende ayda 3-4 versem tamam diyecem takmayacam zaten dün akşam ve bugün sabah istemediğim şeyleri mutsuz olduğum için aç olmadığım halde yedim mesela ne gıcık bişey ya benim hemen moralimi düzeltecek bişeyler bulmam lazım
sen boşver tartıyı vücudundaki değişikliklere bak canım tartıya takılma sakın bak ben tartıyı bıraktım diyete ve spora devam aynen. sporunu gün aşırı ihmal etme. mümkünse kardiyo çalış yağlar gitsin
ben emzirme yani sira diyette yapiyorum ilk aylar cok siki bi diyet yapmamistim ama son 1 aydir daha da yogunlastim diyete spor pek yapmiyorum. haftada 2 kez anca
yediklerinin ustune dans et spor yap gidecek bunlarin hepsi benle durmayacak diye dusun canim benim uzme kendini.
kızlar ben karar verdim yediklerimi yarı yarıya düşürecem bakalım bir faydası olacakmı8 yk yerine 4 yk yicem 1 dilim ekmek yerine yarım ekmek yicem bakalım ne olacak
sağol cnm tavsiyelerinizle morel buldum .peki sen bir gün içinde neler yiyorsun yazabilirmisin.
hugocum emziren anne diyeti tavsiye etmisti.emzirirken istahimi kontrol edemiyodum sagolsun bu listeyi birebir uygulamasamda bi tesvik oldu bana.simdi kahvaltimda genelde 1 yumrta ve 1 dilim ekmek oluyo.domates salatalik 1 kk pynir
gunluk en az bi en fazla iki kupa yesilcay iciyorum
ya oglen ya aksam et yiyorum cunku emzirirken canim cok istiyo ve ogrendigime gore sutun besleyiciligi icin et cok onemliymis.yaninda gene hugocugumun verdigi ekmege gore makarna veya pilav olculerini uyarak tuketiyorum yani gunde 8 dilim ekmegi asmiyorum belki daha az yiyorum.lahana salatasini iki gune bi yiyorum.yogurt 1 kase hergun yiyorum veya sut 1-2 bardak.2 kayisi 2 hurma (tatli istegini bastirmak icin)ve bi avuc findik yada ceviz yiyorum.ogunlerden biride sebze yemegi oluyor.susuz 6-8 kasik arasi yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?