60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın fıstıklarrrr,

yeni gelen arkadaşlarım, dila, pearl, ve diğerleri, hepiniz hoşgelmişsiniz..a.s.

hiiiiç şüpheniz olmasın burda hepberaber tıığğ gibin olucaz.. Motivasyonda ve azimde sınır yok. ve annem hep der: ' Azmeden kadının elinden hiiiiç bişey kurtulmaz.!!!'

Ben şimdi ofise geldim. Kahvaltı olarak kendime 2 adet kuru kayısı, kırmızı üzüm ve nesfit hazırliicam light sütle..

Buarada tartıda bir kilo daha vermiş görünüorum delikafadulden ama yarın da 63 çıkarsam değiştiricem ticker ımı. Neme lazım sonra hayalkırıklığına uğramayayım..yerimseniben

Herkeşlere iyi günler, İyi çalışmalar ve iyi zayıflamalarrr...

Günaydın kızlar o üstü ince altı kalın hatunlardan biride benim kaydirigubbakcemile3 neyse gidiyo ama yavaş yavaş
Kızlar işe geldim şuan kahvaltı daha yapamadım kızım rahatsızdıda biraz sporda yok anlıycanız bugün (
Yanımda 1 muz ve süt getirdim onları yiyim artık napalım

Teşekkürler Flyyy a.s.
Azimle bu yağları delicez :jeyyar:

Öğlen makarna ve salatamı yedim , gr mına göre ayarladığım halde fazla bile geldi :) bende üstüne bir dilim armut yedim :)
Ayrıca sigarayıda bıraktım , canım sigara istedikçe sıcak su dolduruyorum kupama hem ellerim ısınıyo hem oyalanıp su içiyorum ,unutuyorum sigarıyı , tavsiye ederim sizede :1closedeyes:

Geçmiş olsunn... Umarım önemli bişey yoktur..

İşaallh benimde yavaş yavaş eriicek popodaki yağlar..

Helal olsun valla.. Bende o gibi durumlarda yeşil çay falan içiorum.. Sadece sıcak su içemiyorum ya.. Hangi ülkede oturduğunu sorabilirmiyim? Merak ettimde..

Geçmiş olsunn... Umarım önemli bişey yoktur..

İşaallh benimde yavaş yavaş eriicek popodaki yağlar..

Saol canım ya yok önemli bişey değil soğukalgınlığı ama geceden beri mahvoldum işede gelmek zorundaydım işte napalım
Eriticez inşallah çünkü ben çok uğraşıyorum kaydirigubbakcemile2

Helal olsun valla.. Bende o gibi durumlarda yeşil çay falan içiorum.. Sadece sıcak su içemiyorum ya.. Hangi ülkede oturduğunu sorabilirmiyim? Merak ettimde..

yeşil çayı hiç içemiyorum ben
tomurcuklu gül çayı ile yeşil çayı birarada denedim bir süre , oda midemi bulandırdı şimdi hiç kokusunu bile duymak istemiyorum :)
Birde burda Tr deki gibi değil yeşil çay...

+

'gulgulmez' geçmiş olsun...

günaydın kızlar
tartıldım kilo vermemişim hatta 65 tim 65,5 cıktı yarım kilo almısım

beni dısarda gören yeter zayıflama diyor ama benm asıl sorun basenlerde
göbegim hiç yok
hatta sezeryanla dogum yaptıgım halde göbek hiç kalamdı ama sorunumu basenlerle
beni cıldırtacak

Ay emosum sende bizdensin.. Valla bende gıcccccık oluorum yaaaa...delikafaduldenkötükedihüso

saol canım

kızlar günaydın..
hafta sonları internete giremiyorum :1no2: yazamadım o yüzden size..
ama iyi haftalar olsun hepimize..işallah bu hafta daha bir formda oluruzşakkıdı
hafta sonu gayet iyi geçti ev temizliği beni yordu ama onun dışında yediklerim çok abartılı değildi..dikkat ettim kilomda malesef bi değişiklik yok..
sabah beyaz peynirli tostumu yedim..suyumu içiyorum şuan sositososito

Günaydın herkese çıtırlar :) Güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için.

Pırlanta_a hangi marka tartı aldın ve kaça aldın...Paylaşırsan sevinirim...

Felix marka aldım. Yağ ve su ölçüyormuş fakat daha denemedim. Fiyatı 35 lira. Elektronik eşya satan küçük bir mağzadan aldım.

kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum

ben de bu hafta kilo vereyim bari senağlama

sabah bir dilim kepek ekmekli peynirli tost yedim 1 bardak da çay

herkese güzel bir hafta diliyorummmmm

inşallah bu hafta herkes çok güzel kilo verecek çok sevinecegizzz

haftasonu minik minik kaçamaklar dışında iyi sayılırdımmmkaydirigubbakcemile2

güzel bir hafta olsun hepimiz için

günaydın kızlar iyi haftalar bol kilo vermeler olsun inşallah a.s.

ben bu hafta da kilo veremedim :çok üzgünüm: diyetisyene gideceğim bu hafta. anladım ki ben bu işi bilmiyorum bir bilene danışayım bari

ben bu hafta da kilo veremedim :çok üzgünüm: diyetisyene gideceğim bu hafta. anladım ki ben bu işi bilmiyorum bir bilene danışayım bari

Moralini bozma egoist.. Diyetisyene gitmek tabi en sağlıklısı..
Diyetisyene gidicek kadar istekliysen zaten bu istek ve azimle eninde sonunda başarıcaksın merak etme. Biz sana inanıyoruz..kaydirigubbakcemile5
:içelim:

Slm arkadaşlar ben bugün erken acıktım öğle yemeğimi yedim bile :)
1 kase yoğurtlu çorba (yağsız).1 büyük dilim beyaz ekmek ,1/2 salatalık ve 1/2 domates
1 tanede ceviz

Çok sağol pırlanta_a...Fiyatı da uygunmuş..Ben de yağ ölçenlerden istiyordum...

Herkese mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum ...

benim bir beden farkediyo hep düsünsen elbiseleri hep strech yani esneyen almam lazim yoksa üstten olan alttan girmio altta olan üste bol gelio bu yüzden iste L-carnitin aliom ayak bileklerine takilan agirliklarla geziom bütün gün. farkediomuuuu aslin da bir iki cm evet. ama fazlada edebilecegini sanmiyom kabullenmek lazim tipim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…