Günaydın fıstıklarrrr,
yeni gelen arkadaşlarım, dila, pearl, ve diğerleri, hepiniz hoşgelmişsiniz..a.s.
hiiiiç şüpheniz olmasın burda hepberaber tıığğ gibin olucaz.. Motivasyonda ve azimde sınır yok. ve annem hep der: ' Azmeden kadının elinden hiiiiç bişey kurtulmaz.!!!'
Ben şimdi ofise geldim. Kahvaltı olarak kendime 2 adet kuru kayısı, kırmızı üzüm ve nesfit hazırliicam light sütle..
Buarada tartıda bir kilo daha vermiş görünüorum delikafadulden ama yarın da 63 çıkarsam değiştiricem ticker ımı. Neme lazım sonra hayalkırıklığına uğramayayım..yerimseniben
Herkeşlere iyi günler, İyi çalışmalar ve iyi zayıflamalarrr...
Günaydın kızlar o üstü ince altı kalın hatunlardan biride benim kaydirigubbakcemile3 neyse gidiyo ama yavaş yavaş
Kızlar işe geldim şuan kahvaltı daha yapamadım kızım rahatsızdıda biraz sporda yok anlıycanız bugün(
Yanımda 1 muz ve süt getirdim onları yiyim artık napalım
Teşekkürler Flyyy a.s.
Azimle bu yağları delicez :jeyyar:
Öğlen makarna ve salatamı yedim , gr mına göre ayarladığım halde fazla bile geldi :) bende üstüne bir dilim armut yedim :)
Ayrıca sigarayıda bıraktım , canım sigara istedikçe sıcak su dolduruyorum kupama hem ellerim ısınıyo hem oyalanıp su içiyorum ,unutuyorum sigarıyı , tavsiye ederim sizede :1closedeyes:
Geçmiş olsunn... Umarım önemli bişey yoktur..
İşaallh benimde yavaş yavaş eriicek popodaki yağlar..
Helal olsun valla.. Bende o gibi durumlarda yeşil çay falan içiorum.. Sadece sıcak su içemiyorum ya.. Hangi ülkede oturduğunu sorabilirmiyim? Merak ettimde..
günaydın kızlar
tartıldım kilo vermemişim hatta 65 tim 65,5 cıktı yarım kilo almısım
beni dısarda gören yeter zayıflama diyor ama benm asıl sorun basenlerde
göbegim hiç yok
hatta sezeryanla dogum yaptıgım halde göbek hiç kalamdı ama sorunumu basenlerle
beni cıldırtacak
yeşil çayı hiç içemiyorum ben
tomurcuklu gül çayı ile yeşil çayı birarada denedim bir süre , oda midemi bulandırdı şimdi hiç kokusunu bile duymak istemiyorum :)
birde burda tr deki gibi değil yeşil çay...
+
'gulgulmez' geçmiş olsun...
Pırlanta_a hangi marka tartı aldın ve kaça aldın...Paylaşırsan sevinirim...
ben bu hafta da kilo veremedim :çok üzgünüm: diyetisyene gideceğim bu hafta. anladım ki ben bu işi bilmiyorum bir bilene danışayım bari
Günaydın herkese çıtırlar :) Güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için.
Felix marka aldım. Yağ ve su ölçüyormuş fakat daha denemedim. Fiyatı 35 lira. Elektronik eşya satan küçük bir mağzadan aldım.
Günaydın Yoncacım.. Bilmem ki üstünde günde 1-2 tane yazıodu bende sabah akşam 1 aliim dedim.. Ama bide öğlenleri Kieselerde alıyorum bir tane. Annem getirmiş onuda. İşte saç tırnak falan iyi geliyormuş.
Ya yonca bu kalçaları nasıl eriticez yaa.. Sabah yine aynada baktım.. İncecik bir üstbedenim var.. Aşağı bakınca kapkalım.. Bu ne orantısızlıktır yani.. Çok sinir bozucu..:çok üzgünüm:
kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?