60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu çayı denedin mi bol bol lavaboya mı çıkarıyor ? bilgin var mı canım ?
hoşgeldin farmasiciğim resminde gayet zayıf görünüyorsun allah nazarlardan saklasın darısı bizim başımıza

hoşbulduk bitanem çok sağol inşallah herşey gönlünüzce olsun bitanem

sabah kalkınca 250 ml su içtim
250 ml de şimdi pc başında içtim.

tartıldım bu sabah 55.3 kg geldim

böyle oluyor arada o yüzden canım biyere giderken çantanda fındık fıstık ceviz bulundur açlığı kesiyor hemen

haklisin canim bi ara buluunduruyodum. cok ise yariyor.biskuviyi kizimd yer diye aldim.ama gene bana zarari oldu.
aksam elektrikler kesildi.gece yarisi geldi aniden koptum bi iyi aksamlar dileyemeden

evet doğru söylüyorsun hayatım her bünye farklı tabi elma sirkeli suyu bende içiyorum inşallah senin gibi biz de kilo veririz hayatım

bu çayı denedin mi bol bol lavaboya mı çıkarıyor ? bilgin var mı canım ?

hoşbulduk bitanem çok sağol inşallah herşey gönlünüzce olsun bitanem

bu çay çok fazla su atıyor birikmiş ödemi söküyor diüretik çay yani o yüzden dışardeyken içmeyin evde olduğunuz bir gün içmenizi öneririm zaten detoks amaçlı kullanıldığı için haftada sadece 1 gün içilmeli

farmasiciğim aldım msn adresini canım teşekkür ederim kendi adresime ekleyeceğim sanırım o zaman sen de gözükür adresim

aksam cok kacirmak benim kilomunda bas nedenlerindendi.normalde emzirmedigim zaman ve esimde aksam yemegine gelmezse3-5 arasi yedigim yemekle kalirdim.cerez ve cay yeterli oluyodu aksam icin.emzirdigim donemde aksami muhakkak yiyorum ama 6dan sonraya gene kalamamaya calisiyorum.ve esim genelde is yogunlugundan yemeklere gelemedigi icin hafif seyler yiyebiliyorum.aslinda gelsede oda hafif yemek istiyro ama kalabalikla oturunca sofraya yaptiklarin bitsin istiyosun ve en sonunda cok yiyip klakiyordum

teşekkürler cnm sakın patlıcanları kaynatma sadece 10 patlıcanın saplarını alıp kaynatacan patlıcanlarıda istersen yemek yap.kaynattıktan sonra saplarını çıkar suyunu dolaba koy sabah akşam 1 sb iç 5 gün içinde bitiyor Allahın izniyle hastalığında biter yapan arkadaşlara 5 gün de fayda etti cnm

günaydın kızlar
dün yaptığım kaçamaklardan akşama kadar hiç acıkmadım akşam yemeği yemedim 1 saat kardiyo çalıştım 3 bardak suyumu içtim duşumu aldım sonra 1 sb.şekersiz sütlü kahve içtim.bol limonlu 1 sb.maden suyu 1sb. bol limonlu yeşil çay içtim 1 yeşil elma 2 mandalina yedim günümü bitirdim bu şekilde ve çok rahatladım.
bu gün sabah kaçamaklarımı bir an önce eritebilmek için erkenden kalktım 1 saat spor yaptım ardından 3 sb. su ve duş aldım.sonra 1sb. şekersiz sütlü kahve içtim. 1 sb. bol limonlu maden suyu ardındanda kahvaltımı yaptım kahvaltıda 2 kk. peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ve maydanoz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…