60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bugün tatil kuzucuklarımı bekledim geç kahvaltı yaptım yani şimdi daha yeni kahvaltıdan kalktım yazıyorum yediğimi içtiğimi

1 simit
1 kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı erik reçeli
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 küçük domates
2 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml )

günaydın kızlar farmani gayet iyi görünüyorsun boyun kaç
ne kadar zamanda verdin 9 kilo

teşekkür ederim canım boyum 160 cm
8 kiloyu 2.5 - yaklaşık 3 ayda verdim
sonra korumaya aldım ama hala gram gram veriyorum .
şu anda gördüğün gibiyim oradaki pantalon 38 beden ve önceden gergin dururken 64.5 kg iken şimdi potlu duruyor canım.:90: şimdi 36- 38 beden giyiyorum.
bugün 55.3 kg idim tartıda. toplamda 9.2 kg vermiş oldum
darısı başınıza canımcım

günaydın hanımlar akşam arkadaşlarla ailecek yemekteydik.balık restaurantına gittik yediklerim çok gelebilir ama hepsi 2 çataldı yuvarlak ekmeğin küçüğünden yedim bir tane 2 tane kalamar,2 tane karides,4-5 çatal kaşık salatası,2 çatal patlıcan közlemesi,balı olarak çupra yedim ama yarısını yedim diğer yarısını yiyemedim,içecek olarakta şalgam içtim.sabahta bir bardak normal su içtim kahvaltıda bir haşlanmış yumurta,bir kibrit kutusu peynir,domates,salatalık,bir tane yeşil biber,4 zeytin bir dilim kepek ekmeği yedim.şimdide suyumu içmeye devam.bu arada arkadaşlar geçen hafta 70.100 gelmiştim tartıda sabah tartıldım reglimde bitti dün 70.800 geldim:90: ama ben nedense dahada verdiğimi farkediyorum belki regli yeni bitti önümüzdeki hafta rayına oturur inşallah.

evet canım yediklerin çok değil

kızlar yeni bir bilgi buldum sizinle paylaşmak istedim
*Sabahları kalktığınızda, 8–12 saatlik açlıktan sonra vücudun glikojen rezervleri boşalmış olacağından teorik olarak, sabah aç karnına yapılan kardiyo tarzı yürüyüş, yüzme, koşu ve bisiklet egzersizleriyle yağ yakımı miktarı daha fazla olacaktır. Vücut karbonhidrat bulamayınca, enerji için yağ depolarına saldıracaktır. (Evet, bu göbeğiniz veya basenleriniz oluyor&#8230

* Sabahları kardiyo egzersiz yaptığınızda, metabolizma egzersiz sonrasında % 7–12 daha hızlı çalışmaya devam eder.

* Sabah sporunda yakılan yağ oranı ensülin azlığından dolayı; harcanan enerjinin % 67'siyken, günün ilerleyen saatlerinde bu oran % 50'ye kadar düşer.

* Sabah egzersiz yapmanın diğer bir faydası ise mutluluk verici hormon olarak bilinen endorfin hormonunun salgılanması ile kendinizi gün boyu iyi hissetmenizdir.

* Eğer egzersiz çalışmanızdan hemen önce bir şeyler yediyseniz, vücudunuz önce bu yediklerinizi daha sonra yağ depolarınızı yakmaya çalışacaktır.

* Yatmadan önce kardiyo egzersizi yaparsanız, antrenmandan sonra “afterburn” (hızlanan metabolizmanın yağ yakımına devam etmesi) dediğimiz bonustan faydalanamayacaksınız çünkü uykuya daldığınız anda melatonin hormonu metabolizmanıza -yavaşla komutu verecektir.

* Sabah egzersizi pozitif enerji verir ve uyanmanızı sağlar. İştahınızı kontrol etmenize ve öğünlerinizi daha sağlıklı seçmenize yardımcı olur.

selam kızlarlar kahvaltım;
2 zeytin
2 küçük dilim çavdar ekm.
1kk beyaz peynir
iki çatal omlet
1 çay kaşığı lor peyniri

kızlar bugün eşim dışarıda yiyelim diyor, ne yersem hafif olur ve öğlen yemeyip dengelesem olur mu?

amiiin inş bizde böyle sağlıklı bir şekilde zayıflarız

farmasicim spor ve egzersiz yaptın mı hiç

dilemm canım öğle yemeğini sakın atlama metebolizmanda yavaşlar hemde akşam yiyeceğin yemeği karnın acıkacağı için çok yersin canım onun için öğle yemeğini azda olsa ye canım ızgara olsun yiyeceğin yanınada salata hoş bi menü olur.

Son düzenleme:

öyle yapayım o zaman, ya da koca bir meyve tabağı yapsam öğle yemeği yerine beni meyve çok doyuruyor olmaz mı, birde akşm ne yesem nugyacım balık sevmiyorum sevsem onu yerdim

cnm sakın öğlenden kısma geçen ben yarı yarıya yiyeyim belki böyle zayıflarım dedim bir baktım akşamda iki katı yedimöğlen normal menünü ye akşamdda ızgara et,tavuk yada balık ye yanına bir kahse çorba ve salata ekmek yiceksende mutlaka yanında götür restoranlarda kepekli olmuyor genelde cnm.

en mantıklı olan o sanırım, dışarıda olunca ben sapıtıyorum çok aburcuburcuyum tok olursam gözümde tok olur belki

merhaba canımcım sabah kahvaltın çok güzel canım, başarılar dilerim bu yolculuğunda ve hayat boyu sürmesini dilerim.
bir de cerenin önerilerine diyecek söz bulamıyorum kulak ver bence.sadece şu çorbayı yarım porsiyon tutarsan ızgara ne yiyeceksen 3 köfte miktarından fazla olmazsa ve bol salata 4- 5 kaşık yoğurtla harika olur. tatlı hiç yeme şu durumda yersen de puding tarzıysa 2 -3 kaşık şerbetliyse 1 tek taneyi aman geçmesin canım olur mu ?
öğlen de mutlaka en azından 1 kepçe çorba ile 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek hoş olur bence aç gitme tatlım
amiiin inş bizde böyle sağlıklı bir şekilde zayıflarız

farmasicim spor ve egzersiz yaptın mı hiç

canım ben kilo verme dönemimde sadece müziği açtım 30- 45 dk bol bol göbek attım oynadım.
evde kondüsyon bisikletim var fakat 2 . çocuğumun doğumundan sonra 1 yıl boyunca ona binip 13 kg vermiştim ama nedense şimdi canım bisiklete hiç binmek istemedi sıkıcı geldi bu kilo vermeye karar vermemde. oynamak daha eğlenceli geldi okullar açıldığından beridir de hiç spor yok ne oyun ne başka birşey arabamı almadan önce okul ev arası
500m günde toplamda 3 km yürüyordum şimdi o da yok ama okulda sürekli ayaktayım ve branşım gereği sürekli konuşmakla ayakta geçiyor ve hareketliyim. sanırım bu da bana yetiyor. evde olan bir yere mecburi düzenli çıkışı olmayan arkadaşlara tavsiyem mutlaka gün aşırı spor yapsınlar.

ben bugün buraya kayit yaptim daha :) tam olarak nasil oldugunu bilmiyorum ama bu foruma katilmak istiyordum :) mesela su gösterilen kilo seyleri nasil oluyo hani kac kilodan kac kiloya düsmüs diye olanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…