günaydın kızlar farmani gayet iyi görünüyorsun boyun kaç
ne kadar zamanda verdin 9 kilo
günaydın hanımlar akşam arkadaşlarla ailecek yemekteydik.balık restaurantına gittik yediklerim çok gelebilir ama hepsi 2 çataldı yuvarlak ekmeğin küçüğünden yedim bir tane 2 tane kalamar,2 tane karides,4-5 çatal kaşık salatası,2 çatal patlıcan közlemesi,balı olarak çupra yedim ama yarısını yedim diğer yarısını yiyemedim,içecek olarakta şalgam içtim.sabahta bir bardak normal su içtim kahvaltıda bir haşlanmış yumurta,bir kibrit kutusu peynir,domates,salatalık,bir tane yeşil biber,4 zeytin bir dilim kepek ekmeği yedim.şimdide suyumu içmeye devam.bu arada arkadaşlar geçen hafta 70.100 gelmiştim tartıda sabah tartıldım reglimde bitti dün 70.800 geldim:90: ama ben nedense dahada verdiğimi farkediyorum belki regli yeni bitti önümüzdeki hafta rayına oturur inşallah.
ceren boy kaç canım
teşekkür ederim canım boyum 160 cm
8 kiloyu 2.5 - yaklaşık 3 ayda verdim
sonra korumaya aldım ama hala gram gram veriyorum .
şu anda gördüğün gibiyim oradaki pantalon 38 beden ve önceden gergin dururken 64.5 kg iken şimdi potlu duruyor canım.:90:şimdi 36- 38 beden giyiyorum.
bugün 55.3 kg idim tartıda. toplamda 9.2 kg vermiş oldum
darısı başınıza canımcım
selam kızlarlar kahvaltım;
2 zeytin
2 küçük dilim çavdar ekm.
1kk beyaz peynir
iki çatal omlet
1 çay kaşığı lor peyniri
kızlar bugün eşim dışarıda yiyelim diyor, ne yersem hafif olur ve öğlen yemeyip dengelesem olur mu?
dilemm canım öğle yemeğini sakın atlama metebolizmanda yavaşlar hemde akşam yiyeceğin yemeği karnın acıkacağı için çok yersin canım onun için öğle yemeğini azda olsa ye canım ızgara olsun yiyeceğin yanınada salata hoş bi menü olur.
selam kızlarlar kahvaltım;
2 zeytin
1kk beyaz peynir
iki çatal omlet
1 çay kaşığı lor peyniri
kızlar bugün eşim dışarıda yiyelim diyor, ne yersem hafif olur ve öğlen yemeyip dengelesem olur mu?
cnm sakın öğlenden kısma geçen ben yarı yarıya yiyeyim belki böyle zayıflarım dedim bir baktım akşamda iki katı yedimöğlen normal menünü ye akşamdda ızgara et,tavuk yada balık ye yanına bir kahse çorba ve salata ekmek yiceksende mutlaka yanında götür restoranlarda kepekli olmuyor genelde cnm.
merhaba canımcım sabah kahvaltın çok güzel canım, başarılar dilerim bu yolculuğunda ve hayat boyu sürmesini dilerim.selam kızlarlar kahvaltım;
2 zeytin
1kk beyaz peynir
iki çatal omlet
1 çay kaşığı lor peyniri
amiiin inş bizde böyle sağlıklı bir şekilde zayıflarız
farmasicim spor ve egzersiz yaptın mı hiç
burasi aktif degil herhalde...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?