60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilemmm özeldem msn adresini yollar mısın ? bir de ben ekleyeyim seni ben şu an açığım

kızlar verdiğiniz bilgiler harika ama bikaç gündür bombardımana tuttunuz nası okuyacam bilmiyorum akşama bakarım inş.

hugocuk Bim'in önünden geçiyorduk.bir de ben bakem şu eşofman üstlerine dedim.girdim içeri.
aa bir baktım çubuk tarçın var.hemen aldım.belki bu sayede çaya bal,sakarin gibi bişey atmaktan yavaş yavaş vazgeçerim.(bu arada bim deki meze türü vede çayın yanına iyi giden türü çeşitler başımı döndürdü.zor kaçtım:))

cok gecmis olsun mavli.
ben bugun biciktim gelemedim tekrar .bugun cok yoruldum.hali yikadim.
arada yemekte yedim cok sukur.oglen 8 kasik barbunyayla 5 kasik yogurt
hemen ardindan guc topliyim diye 3 kayisi 10 kadar cevizle
bi ara cocuklara patates kizarttim 2 tane aldim
aksam 5 kasik bulgur pilavi
5 kasik etli taze fasulye
1 kepce tarhana corbasi(yogurtlu bugdayli)
sonra kucucuk pestilden aldim.
bugun cay hic icmedim heralde sonra cay icerim bugun bu kadar

benim bogazim acildi.mutfagi toparlarkenyemegin etinden aldim.sutle 1 avuc kadar findik yedim simdi canim daha tatli istiyor,bende 2kayisi ve ceviz yiyorum.yesilcayimda kalmamis yerine acik bi cay yaptim kendime

çok sağolun arkadaşlar bugün yediklerim 11:00 2 dilim çavdar ekmeği 3 tane köz biber domat peynir zeytin 2 şekersiz çay 15.30 4 kaşık yoğurtlu makarna salatası 1 küçük dilim börek 1 kaşık kadar ağlayan kek 18:00 3 kaşık bulgur pilavı 1 tabak yeşil salata

akşam menüm

1 kepçe mercimek çorbası ( patatesli , havuçlu ve tavuğun göğüs etini koydum bir de tavuk sulu pişirdim çok besleyici oldu )

2 kaşık makarna
1 kaşık sucuklu yumurta ( 1 dilim sucuk yedim)
4-5 kaşık yoğurt
5-6 kaşık salata ( turp ve havuçtan yaptım)
6-7 dilim salatalık
300 ml su
1 tatlı kaşığı tatlı kaşığı tavuk göğsü
4 tatlı kaşığı kazandibi

şimdi çerez yedim
1 badem
6 antep fıstığı
3 fındık

1 tatlı kaşığı profiterol yedim şimdi

250 ml de su içtim

250 ml de elma sirkeli ballı suyumu içiyorum

kızlar 250 ml daha su içtim bugünlük yeme içme faslı bitti

yalnız suyu harika içiyosun bişey sorucam 250 ml yi nasıl ayarlıyosun bir bardak sumu yoksa 250lik şişenmi var ben 500 ml lik su şişesiyle içiyorum

hepsi mevcut bende

500 ml lik su şişesini doldurdum benim kocaman fincan ile iki fincan alıyor yani benim fincan 250 ml lik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…