60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mavliicim yatana kadar 500 ml daha su içerim vakit henüz erkenmiş

selam kızlar bugün yine düzensiz yedim bi düzene koymak şart oldu
ben genelde yemek yemek yerine geçiştiriyorum öğünleri oyüzden kilo veremiyorum
sanırım adet dönemimde geldi şiştim bugün çikolatada yedim ((

Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor. Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor.
Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.

Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.

Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nin nisan sayısında yayımlanacak.
Bu arada Japonya'da yapılan araştırmalar da, yoğurdun nefes kokusunu giderdiğini, diş taşı ve diş eti iltihaplarını doğal yollardan önlediğini ortaya koydu. Altı hafta boyunca günde bir porsiyon yoğurt yiyenlerin yüzde 80'inde, nefes kokusuna yol açan hidrojen sülfit düzeyi azaldı.

alintidir

merhaba kızlar bende 86 dan 68 e 1 yılda anca düşebildim kkya 80_89 topiciyle başladım şuan 6. takımdayım bir artık çok zor gidiyor ne güzel siz 5li rakamları görmüşsünüz bana hayal o günler

Prof doktor. sayın İbrahim Saraçoğlundan göbek yağları nasıl erir ve göbek yağlarını eritmek için bitkisel doğal tedavi yollarını size anlatacağım. Göbek yağlarından Nasıl kurtulurum diyorsanız. İbrahim Saraçoğlunun çok etkili olan bu tarifi aynı zamanda selülitler içinde etkilidir.

İbrahim Saraçoğlu Göbek yağlarını eritme ve Selülitlerden Kurtulma kürü tarifi yapılışı ve hazırlanışı

Gerekli olan Malzemeler:

1.4 lahana yaprağı
2.25 dal maydanoz
3.1 limon

Hazırlanışı ise şöyle: 1- 2 litre kaynar suyumuzun içine lahana yapraklarımızı attıktan sonra 3 dakika kadar kayanatın efendim. dahha sonra ise; maydonozları ilave edelelim ve 3 dakika daha kaynatmaya devam edelim. Soğuyunca süzün ve içine limon sıkarak günde 2-3 kez aç veya tok karnına içmek yeterli olmaktadır.

Her gün taze olarak hazırlanmalıdır. İçmesi kolay olsun diye içine başka bir şey ilave etmeyiniz..

3 hafta uygulayabilirsiniz sağlıklı günler dileriz

alintidir

1.67 canım boyum bende basen bacak sorunu yok belim ince kolarım omuzlarım ince ama göbek var maalesef ki

devrim neler yaptın 65 e inebilmek için ben artık çok sıkıldım 1 yıl oldu spor hiç yapamadım çalışıyorum aynı zamanda küçük bi kızım var.sadece diyetle düşe kalka bu günlere geldim benden sonra başlayanlar bile 25 kilo verdiler ben bi 69 a düşüyor bi 70 e çıkıyorum 2 gündür fena dagıttım reglim yakın bayrama 67 olmak hayalimdi 70 olmasam onada şükredeceğim nerdeyse

ben bu 5 kiloyu cok kolay verdim...3 haftada verdim öyle kendimce diyet yaptim yani az yedim..spor yapmayada yeni basladim sayilir..ama bize katil insallah aziminle sende verirsin..veremem diye düsünme..önce hersey kafadan basliyo..yani ben mesela diyete baslamadan haftalar öynce piskolojik olarak yavas yavas alistirdim..o sekilde azmini artirabilirsin..

benim çok uzun zaman oldugu için bıkkınlık geldi sanırım.motivasyonum azaldı bu ara .moral bozukluguda maalesef yaramıyor bana canı sıkılınca kendini yemege verenlerdenim.regli dönemide acayip iştahım açılıyor inşallah yeniden toparlanabilirim senin adına çok sevindim ne güzel 3 haftada 5 kilo ben 3 ayda veremiyorum gitmiyor artık inat etti bu son kilolar

birde bünye uzun zamandir eyer sagliksiz beslendiysen kilo vermek zor olur..eyer kilo vermen zor oluyorsa daha saglikli beslenmeye calis..bünyen o sekilde alistiginda kilocuklar kendiliginden sana elveda edecektir..

bi kac sene ben öyle yaptim hic diyet yapmadim..sadece daha saglikli beslenmeye karar vermistim..diyet yapmaya üsenmistim.sekeri ve yagi kismistim ...hic zorlanmadan kilo vermistim...daha uzun zaman aliyo ama sonuc basarili..

Son düzenleme:
yok canım ben hayatımda hiç olmadıgı kadar saglıklı besleniyorum ama sanırım vücut alıştı bu şekle öğün saatlaerim bile aynıdır.biraz şaşırtmak gerek metobolizmayı ama nasıl yapsam ki acaba

ilk kilolar cabuk gidiyo zaten....bendede son günlerdir takildi...ama sabirlan onlarda gidecek insallah..sadece biraz sabir ve pes etmek yok

diyetisyene hic danistinmi...sekerine baktirdinmi..seker yüksekligi varsa oda kilo vermeyi zorlastiriyo

ilk kilolar cabuk gidiyo zaten....bendede son günlerdir takildi...ama sabirlan onlarda gidecek insallah..sadece biraz sabir ve pes etmek yok

haklısın sabırlı olmak lazım geçen sene bu zamanlar yeni diyete başlamıştım eger sabırlı olmasaydım bugün bu kiloları göremezdim ve tabiki kk nında çok katkısı var bana.bugün eşim diyorki resmen arkadan baktım incecik duruyorsun dedi bende abartma dedim öyle deme dedi inanki kiloluyken resmen şişti heryerin yürürken bile paytak yürüyordun dedi.çok şükür bugünleri gördüm inşallah 65 ide görürüm sagol canım yaa seninle konuşmak çok iyi geldi bana

canim yardimci olduysam ne mutlu bana...degin gibi kk nin cok faydasi oluyo...iyiki kk yi bulmusuz

diyetisyene hic danistinmi...sekerine baktirdinmi..seker yüksekligi varsa oda kilo vermeyi zorlastiriyo

canım baktırdım bikaçkere şekerim çok düşük buda ilerde yükseleceği anlamına geliyormuş maalesef bizim sülalede şeker genetik.tüm gün oturarak çalışıyorum çok hareketsiz kalıyorum eve gelincede rutin işler nekadar işe yarar ki.bence aldıgım kaloriyle yaktıgım kalori dengelendi artık spora başlamamın zamanı geldide geçiyor bileee birtürlü kalkıp başlayamıyorumm çok üşengecim spor konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…