sanirim ayni anda yazmisiz..:)canım baktırdım bikaçkere şekerim çok düşük buda ilerde yükseleceği anlamına geliyormuş maalesef bizim sülalede şeker genetik.tüm gün oturarak çalışıyorum çok hareketsiz kalıyorum eve gelincede rutin işler nekadar işe yarar ki.bence aldıgım kaloriyle yaktıgım kalori dengelendi artık spora başlamamın zamanı geldide geçiyor bileee birtürlü kalkıp başlayamıyorumm çok üşengecim spor konusunda
insallah canim hep beraberiyi geceler canım grüşürüz yine inşallah ara ara girmeye çalışırım yine inşallah hedef kilona saglıklı bişekilde ulaşırsın canım
bugün pazar olduğundan heralde kimseler yok neyse artık yarın bayağı aktif oluruz inşallah. herkese kaçamaksız hafta sonları dileğiyle
haklısın sabırlı olmak lazım geçen sene bu zamanlar yeni diyete başlamıştım eger sabırlı olmasaydım bugün bu kiloları göremezdim ve tabiki kk nında çok katkısı var bana.bugün eşim diyorki resmen arkadan baktım incecik duruyorsun dedi bende abartma dedim öyle deme dedi inanki kiloluyken resmen şişti heryerin yürürken bile paytak yürüyordun dedi.çok şükür bugünleri gördüm inşallah 65 ide görürüm sagol canım yaa seninle konuşmak çok iyi geldi bana
günaydın arkadaşım ben bugün erkenden kalktım ıspanaklı kıymalı börek yaptım babam istedi işe gidicekte annemde malum kolu askıda sonrada inşallah arkadaşla kemeraltına gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?