60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel görünüyo benim diyetim tam tersi protein agirlikli bana karbonhidrat yasak arada bir kaciriyorum ama neyse :icecream: umarim hedefine ulasirsin bizde görürüz

canım ne güzel sen baya yol katetmıssın darısı bize
yha aslında benım asıl sorunum yemekle degıl
abur cubur yemeyı çok seviyorum
bide özellikle coladan vazgeçemiyorum
diyet colada seker yok diyolar ama kilo yaparmı sizce hiçmi içmemeliyim

diyet kola kilo yaparmı bilemicem cicili bicili ama çok çok zararlı olduğu için bence hiç içmemelisin.. yasakkelime :ecrin_bebek:

off pazartesi işler çok yoğun yaa
sayfalara hızlı hızlı bakındım
lupena sıkma hayatım canını.umarım yanlış isme yazmıyorumdur.diyetisyen daha dengeli beslenme tavsiyeleri verecektir eminim sanaa.s.

cicilibicili hoşgeldin aramıza.

off başım çok agrıyor yaaa.birde şu zencefilli karışımı aradım bulamadım yaa.onu deneyeyım dıyordum ama:çok üzgünüm:

öğle yemeğinde yarım dilim kepek ekmek, sebzeli mantar sote ve çilek yedim. çok yürüdüm.
ısınmadan egzersiz yapmayın ben yaptım her yerim ağrıyor :1no2:

Canım bu müthiş bir haber . . .
Seni tebrik ediyorum . . .

kaydirigubbakcemile5

derinimmmmmmm keşke daha sık gelsen foruma yaaa :çok üzgünüm:

çizelgemdende anlaşılacağı üzere 63 bile değil 63.3 üm yani sadece 600 gr verebilmişim ama ben bu çizelgeye kendimi o kadar alıştırdım ki bunu ekledim 62 için farklı bir tane hazırlayacağım . . .
:asigim:
moralimi yüksek tutumaya çalışıyorum . . .
az kaçamak yapmama rağmen az kaybedebildim . . . 62 artık bu haftasonuna ŞART oldu . . .
ya bu 62 ne nazlı kiloymuş gelmedi gelmiyo . . . :1ninca:

canım müsli çay keyfi için kesinlikle haklısın, heryerde yok malesef . . .
fakat migrosta olucak . . . aklında olsun benim güzel arkadaşım . . .
yine bulamazsan ben gönderirim sana . . .

canımmmm cimcimenin fıstık annesi çok çok çok mutlu oldum . . .
çok ciddi rakam 1,6 . . .
:hooray:

bak yetiştin bana . . .
yerimseniben

sabunnnn kiz 62 oldunmu cok merak ettim yahuu

:çok üzgünüm:​

Allahım döktürmüş yine cimcimenin annesi . . .

:asigim:
Hacer uğramamış ama haftasonu kızlar dikkatinizi çekti mi ?

Bi de bu hafta hemen hemen herkes kilo kaybedememiş bu geride bıraktığımız haftada bi şi vardı :1ninca: ya da hepimizin yerine cimcimenin annesi zaten verdi kiloları . . .

kaydirigubbakcemile3

slm bende aranıza yeni katıldım
yaş 22
boy 1,57
kilo 62

ben bir ara bir haftalık bir diyet uyguladım yanında da her aksam spor yaptım yarım saat kadar( biraz üşengecimde

ilk gün sadece süt ve süt ürünleri yoğurt peynir falan yedim(sabah-öğle-akşam) toplamı 1 kg ye yakın
ikinci gün patates haşlaması gene 1 kg patatese yakın
üçüncü gün sadece meyve yedim (1kg)
dördüncü gün sadece haşlama sebze yağ katmadan o da 1 kgye yakın
beşinci gün ise sadece haşlama tavuk bununda 1 kg olması gerekırmıs ama ben o kdr yiyemedim

cok cok aclık hissedersem ufak diyet galateler var ya onlardan yedim ama haşlama sebze ve tavuk günleri bu yemekleri iş yerine götürmediğim için sadece 1 kase yoğurt yedim

evt arkadaslar bunları tekrarlayıp durdum ve 2 haftada sanırım 4 kilo civarı verdim ama sporu hiç ihmal etmedim. toplamda bir bucuk ayda 7 kilo gibi verdim. ama spordan sıkıldım rejimi de baktım istersem kilo veriyorum gene bıraktım:s ama şimdi sizinle tekrar başlamak istiyorum beni de aranıza alır mısınz?

yoncacım teşekkür ederim...

flyy hayatım şimdi geldim doktordan..Omurgamda düzleşme ve omur aralarını bağlayan bağlarda atrofi var.Ameliyatlık bir durum yok şimdilik dedi doktor fakat sanırım fizik tedavi olmam gerekecek..Fizik tedavi uzmanına görüneceğim önümüzdeki günlerde.Ağrılarım çok fazla.Ağrı kesicilerle yaşamaktan bıktım vallahi...Neyse içinizi karartmayayım sizinde

(Alakasız birşey sorabilir miyim:Bir mesaj içinde birden fazla alıntıyı nasıl yapıyorsunuz ya..Bilgisayarım iyidir ama buna kafam basmadı yaaa..Çatlayacam meraktan.)

ne yalan diyim diyet yapsamda yapmasamda hep diyet kola iciom ben normali cok tatli gelio yaklasikta 10 yildir filan iciom biseyini görmedim bence masum şakkıdı

hosgeldin yemyeshill aramiza sabuncum bu hafta cok hirs yaptim gram kacamak yapmadim hafta sonu kebabciya gittik lahmacunlar kebablar o kokular icinde ben kahve ictim kendime inanamadim demmeki kücückte olsa kacamak kac gün etkiloyo

lunapiena geçmiş olsun.
Aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz. Bende öğle yemeği saatimde yine gittim 40 dakika sporumu yaptım. işe gelirken yine 60 dakika yürüdüm. Yediklerime dikkat ediyorum Hala kilo kaybı yok hala yok. Ben bu 64'ü nezaman görücem çok merak ediyorum :))
"evlibarklı ve zinep" nerelerdesiniz.

Bu sabah 1 kase tahıl gevreği yedim.
Ara da 4 çilek yedim.
Öğlen bir kase çorba ve 3 kaşık yoğurt.

Yonca birde zencefili buldum aldım. ıki gündür içiyorum.
Ben ki bir çıt sesine uyanırdım zencefilli süt içip yatınca daha rahat uyuyorum.
Bence tadı fena değil ama annem pek beğenmedi :)

merhabalar güzel hatunlar a.s.

yonca ellerine sağlık yemek nefis görünüyor ama ben bu kadarcıkla doymamki sebze yemeklerini ekmeksiz yiyorumda

lunapiena çok geçmiş olsun fizik tedaviye karar verirsen işinin ehli uzmanlara yaptır omurilik çok hasas bi bölge o nedenle dikkatli olmanı öneririm
bende yıllardır bel ve boyun fıtığı hastasıyım ama korktuğumdan ne ameliyat nede fizik tedavi uygulattım vücudum sanırım alıştı bu ağrılara

Bugün öğlen bayağı bir çilek yedim..1 kase light sütlü nesfitimi bitiremedim...

(yukarıdaki soruma bilen arkadaşlar cevap vermeyi unutmayın emi..)

Çok teşekkür ederim topraksuuu...Sana da geçmiş olsun...Allahtan ailede sağlıkcılar var..Ben kendimi onlara emanet edicem.Artık bilmiyorum ne yaparlar beniii...Vallahi yattığım yerden yardımsız kalkamıyorum,o derece yani...Allah kimseye yaşatmasın..Tekrar teşekkürler..kaydirigubbakcemile3

Bugün öğlen bayağı bir çilek yedim..1 kase light sütlü nesfitimi bitiremedim...

(yukarıdaki soruma bilen arkadaşlar cevap vermeyi unutmayın emi..)

canım birden fazla alıntı için sadece kopyala yapıştır yeterli . . .
fakat 2 ayrı sayfa açmalısın kendine aynı foruma ait bir sayfada alıntı yapacağın mesaj olmalı diğerinde cevap ekranı . . .
alıntı yaptığın mesajı 2. cevap ekranına kopyalayarak sayısız alıntı yapabilirsin . . .

yerimseniben

belki yazı ile çok anlaşılır olmadı ama özü aynı foruma 2 sayfa açman gerektiği olabilir . . .

a.s.

cimcimenin annesi sen yaptığım kaçamaklardan diyosun yani bu kadar az kaybetmemin sebebi . . .
doğru bu . . .

:çok üzgünüm:

Suuuu içme zamanıııı . . .
:içelim:

Yok yok anladım.Herşeyi denemiştim bi ona kafam basmadı yaa...Çoooookkk teşekkür ederim sabuncum..Çok makbule geçti...kaydirigubbakcemile3

Bu arada suyumu da içmeye gidiyorum.:içelim:

Yonca birde zencefili buldum aldım. İki gündür içiyorum.
Ben ki bir çıt sesine uyanırdım zencefilli süt içip yatınca daha rahat uyuyorum.
Bence tadı fena değil ama annem pek beğenmedi :)

okadar cok bahsettim ki zencefilden artik anlatmayim diyorum ama bence mucize bi bitki ben tazesini kullaniyorum belki ondan kokusu cok hos oluyo sütle yada damak zevkime uyuyo olabilir ama acayip uyutuyo bu hafta ben 1600 gr verdim degisiklik yaptigim zencefille mate cayi ictim bütün hafta kimbilir yardim etti gibime geliyo

yonca ellerine sağlık yemek nefis görünüyor ama ben bu kadarcıkla doymamki sebze yemeklerini ekmeksiz yiyorumda

canim gözün yanilmasin benim tabak biraz büyük orda bir tavuk gögüsünün yarisi bir biber bide kabak var istersen sebzeyi istedigin kadar cogalt nasilsa kabak 35 kcal
kaydirigubbakcemile5

kızlar ben 400 gr. almışım ya o kadarda dikkat ettim moralim bozuldu tickerimi değiştirmedim üzülmiyim diye

yok yok bu geçtiğimiz haftada vardı bi şey yaaaa . . .
kimse adam akıllı kilo veremedi . . .

canım hiç bozma morali karartma enseyi . . .
geçen haftaya özgü bi durum de ve geç . . .
üzerinde düşünme sen hedefe odaklanmaktan vaz geçme . . .

ben yaklaşık 2 hafta tartılamadım regl sebep en az 2 kg vermeyi beklerken sadece 600 gr ile karşılaştım koskoca 2 haftada . . .

:çok üzgünüm:

hırs yaptım ama . . .
şu 62 yi görmeliyim . . .
ne 62ymiş ama yaaaa . . .

:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…