60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ağzımda bir metal tadı var.Hafif midem bulanıyor ve başım ağrıyor..Aldığım exodex'den mi diye şüpeliyim..Hiç keyfim yok hiç...
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light ekmeh
1 fincan şekersiz çay

öğlen birşey yemiyeceğim galiba...Belki yoğurt yerim..

Bir de belim için doktora gidicem,kötü haber almak korkusundan da başım ağrıyor olabilir...Neyse size güzellll bir gün diliyorum...

kizlar takmayalim bosverin nede olsa türklerde yemegin salcalisi gadinin galcalisi dimi kaydirigubbakcemile3

canim korkma umarim iyi haber alirsin unutma stersste yipratir insani :teselli:

Lunacığım sıkma canını.. Umarım iyi haber alırsın.. Geçmiş olsun şimdiden.. :teselli:
Bide doktordan gelince haber verirsen, bende merak ederim şimdi.

kizlar buyurun size öglen yemegi örnegi
1 kirmizi taze biber---------(15 kcal)
1 kabak-------------------------(25 kcal)
100 gr tavuk gögüsü-------(150kcal)
maydanoz
pul biber
tuz
--------------Toplam-----------(190 kcal)

yapilisi:

biberleri kabak lari ve tavuklari ince cubuk seklinde dogruyoruz
tavaya biraz su ekleyip hepsini soteliyoruz pismey yakin maydonoz pul biber ve tuzu ekleyip biraz daha cevirip servis yapiyoruz
afiyet olsun

[/url][/IMG]

aynen bendede öyle ama naapalım tabi belli bi noktaya kadar ufaltabiliriz gerisini olduğu gibi kabullenmek gerekiyo.. Senin de dediin gibi yemeğin salçalısı meselesi..
Hem baksana jennifer Lopez falan sigortalatıo herkez hayran olduğu için.. :roflol:
Bizde mi sigortalatsak ..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

teşekkürler yoncacım harika görünüyor ve tam benim ağıztadıma göre.. bayılırım bu tarz haşlanmış sebze yemeklerine.:dance::dance:

Yonca teşekkürler yemek tavsiyesi için:)) Bu arada cuma akşamı o elma dilimlerinden yaptım daha doğrusu yapamadım ve yaktım

bence önce inceltelim simdi sigirta cok para ister yaw :roflol: :roflol: :roflol: :lepi:

Yonca teşekkürler yemek tavsiyesi için:)) Bu arada cuma akşamı o elma dilimlerinden yaptım daha doğrusu yapamadım ve yaktım

kiz nasil becerdin 100-110 derecede yakmayi :roflol: elmalari kurutmak icin firina koyucaz pisirmicez sen bidaha dene bence düsük dercede bi saat bitarafini 1 saat bitarafini kurutcaz pisirmicez

kiz nasil becerdin 100-110 derecede yakmayi :roflol: elmalari kurutmak icin firina koyucaz pisirmicez sen bidaha dene bence düsük dercede bi saat bitarafini 1 saat bitarafini kurutcaz pisirmicez

:) yahu hiç sorma. bizim evdeki fırın dereceli değil. davul fırınlardan. Bide ben yağlı kağıt yok zannettim evde kağıt koymadan denedim. Fırından çıkardım ki alt tarafı yanık sonra bide baktım yağlı kağıtda varmış. yani canım elmaları ziyan ettim :) ama denicem bidaha.

valla açıkçası bende yaptıımda kimisi yandı kimiside çok çiğ kaldı.. Neyi yanlış yaptım bilemedim..

slm kızlar bende bugün aranıza katıldım kabul ederseniz sevinirimkaydirigubbakcemile2
diyete basladım her pazartesi oldugu :bbo:gibi ama busefer kararlıyım
10 kilo fazlam var karbonhidrat diyetini uyguluyorum
hadi hayırlısı :hooray:

Hoşgeldin aramıza cicilibicili.. Bu pazartesi herhangi bir pazartesi olmayacak..
Bu sefer sonuna kadar gidiceksin.. Buraya katılıpta bırakmak zaten imkansız gibi bişey..
Biz sana inanıyoruz...kaydirigubbakcemile5

:içelim:

slm canim hosgeldin karbonhidratdiyeti derken karbonhidratmi yemiyosun yada sdecemi karbonhidrat yiyiosun şakkıdı

canım destegin için çok tşk ederima.s.
tek basına diyet olmuyor sizlerle beraber yaptıgımı bilmek bile motive ediyo benı umarım
bu yaza hepimiz incecik gireriz:sm_cool:

slm canim hosgeldin karbonhidratdiyeti derken karbonhidratmi yemiyosun yada sdecemi karbonhidrat yiyiosun şakkıdı

canım karbonhidrat agırlıklı ve benim vazgeçemiyecegim şeyler oldugu için bunu seçtim
haftada 3-4 veriliyormus 14 uygulanıyor en fazla
1. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran,
Akşam : Tavuk, salata

2. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir çay, kahve ya da neskafe.
Öğle : 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam : 3 tane kabak (ya da dolma, domates biber), 1 kaşık yoğurt

3. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık.
Akşam : 8 tane ızgara köfte, salata

4. GÜN

Öğle : 200 gram yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, sınırsız salatalık
Akşam : Kıymalı taze fasulye

5. GÜN

Öğle : 200 gram haşlanmış patates, salata istendiği kadar
Akşam : 6 kuzu pirzola, salata

6. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir çay, kahve, neskafe
Öğle : Menemen, salata
Akşam : Balık veya bonfile, salata

7. GÜN

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 30 gram kibrit kutusu kadar peynir, çay, kahve, neskafe
Öğle : Peynirli tost, ayran
Akşam : Yoğurtlu makarna

güzel görünüyo benim diyetim tam tersi protein agirlikli bana karbonhidrat yasak arada bir kaciriyorum ama neyse :icecream: umarim hedefine ulasirsin bizde görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…