60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugün ne yediim bakiim bi rapor veriim size..

Sabah yazmıştım sanırım kayısı ve kırmızı üzümlü nesfit light sütle
öglen ton balıklı salata
öğleden sonra 1 tane galeta
akşam az bişey hamsi balığı

birazdan meyve yicem biraz

Bu akşam bir tabak etli kurufasulye ve bir tabak pilav yedim.Yani gündüzün acısını bir güzel çıkardım...

Bunun acısı yarın bana gramlar olarak dönecek biliyorum offf offf...

kızlar bu hafta son sürat zayıflıyoruz vallahi nazaramı geldik noldu bize-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sabuncum canım benim ben de isterdim sizlerle daha fazla birarada olmayı ama işte ne yaparsın iş yerinde internet var aman bizlere yasak...kötükedihüso sadece akşamları girebiliyorum...pazar günü baktım sana ama sen yoktun...:çok üzgünüm: topraksuu desen iyice kayıplara karıştı... canım 600 gramı sakın küçümseme bak ben bu hafta 100 gram bile veremedim...a.s bu hafta sonu 62 olacaksın ben sana inanıyorum sende kendine inan...ben de 61 olsam çok iyi olacak...yeni bir kıyafette almak içimden gelmiyor zayıflamadan hiçbir şey almak istemiyorum ama o kadar zor kilo verebiliyorum ki almak zorunda kalacağım maalesef... bak bu kez pazar günü bana kilonu bildir tamam mı pazartesiye kadar bekleyemem seni ona göre...yerimseniben canım bisküviye bu pazar da baktım bulamadım migrosa geçen hafta bakmıştım orada da yoktu...bol bol her markette fındıklısı var...biliyormusun normalde pek bisküvi yemem 2 haftadır onu aradığımdan farklı bisküviler alıyorum umarım bana kilo olarak geri dönmez... bak sabuncum bu hafta özellikle akşamları az ye(sana böyle diyen ben bu akşam 3 akşamlık yedim neredeyse hep annemin yüzünden çok lezzetli yapıyor...) senin dediğin gibi su içmeyi ihmal etme,egzersizlerini yap veeeeeeeeee haftasonu bize müjdeyi ver...Şeniz

of kizlar ya biraz önce gözüm döndü saldirdim ekmege hemde bu saatte :mymeka:

neyse oldu artik napiyim biyerde okudum dolunayda diyete baslamayin kilo vermek zor olabilir diyodu acaba diom bu hafta verilmeyenn kilolarin suclusu dolunaymi ki kafamçokkarıştı

Merhaba herkese :)
Dün akşam yemeğinde listemde 2 domates, 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 60 gr pirinç ilaveli pilav; 100 gr haşlanmış taze fasulye ve havuç vardı. Fakat ben ıspanak yemeği yedim 1 tabak yoğurtlu birde domates kestim yanına yedim.
Gece ise 50 gr çikolata yazıyodu listede , eşimden çikolata almasını istedim gitmiş 36 gr fıstıklı çikolata almış olsun dedim onuda yedim :)
Birde yatmadan once 1 saat Nivea body cd sini takıp egzersiz yaptım.
Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar bu cd yi , spor salonuna gitmiş kadar oluyosunuz.Ve gösterdikleri hareketler sayesinde hiçbiryeriniz tutulmuyor :)

Sabah listemde 125 gr meyve ilaveli yoğurt, 1 fincan çay veya kahve, 1 ince dilim kek vardı.
1 armutun yarısını doğradım yoğurdun içine yedim birde kahve içtim.Keki yemedim , canım istemiyor.
Ara menüde 1 elmam var yine...
Akşamada spor olarak 1 saat yürüyüş var :)

Kızlar merhaba dün diş ağrısından duramayıp doktora ordanda eve geçtim bütün gün bişey yemeyince ağrımda akşam geçince neler oldu hiç sormayın 2 paket diyet bisküviyi bir bardak meyve suyuyla indirdim mideye o kesse tamam 2 saat sonrada bir tabak kuru fasulye tanunda 1 dilim k.ekmeği yanında bide ayran
2 aydır ilk kaçamağım valla çok pişmanım neyse bugün toparlıycam artık sabah 3 bardak 5'li karışım çayımı içtim şimdide k.ekmeği ile peynir yiyorum hadi hayırlısı

Günaydın herkese fıstıklar.
Bende dün akşam kaçamak yaptım. ıki lahmacun ve bir ayran içtim. (
Hadi hayırlısı...

günaydın kızlarr
bu hafta grubumuzun adı kaçamak yapanlar grubu olsun
hafta sonu yine veremedik diye üzülelim ,sositosositonaniknanik:jeyyar:

Günaydın fıstıklarr,

Bende sabah işe geldim bigüzel kayısılı üzümlü nesfitimi hazırladım light sütle..
Yedim şimdi 5li çayımı içicem..

Buarada yoncacım allah senden razı olsun dün akşam zencefilli süt içtim gece gerçekten bebekler gibi uyudum.. sabahtan öyle sersem kalkmadım aksine herzamankinden daha iyi kalktım..süprizzzzz
:dance::dance::dance:

Bide bu dolunay meselesinde bende şöyle duymuştum. Ay büyürken kilo vermek zorlaşırmış ay küçülürken daha kolay kilo verilirmiş. Ablam çok ilgilenir bu konularla o öle demişti. Doğru olabilir aslında.. Su anda ay ne durumda bi bakmak lazım.CADIARZU

Baktım da ayın 10 dan beri ay küçülüormuş.. E niye zorlandık bukadar ozaman??fisfisfisfisfisfis:uhm::uhm: Alla alla..

günaydınnn

dila gelmiş hoşgelmişşşş

ben akşamı bir büyük kase çorba ve bir dilim kepek ekmekle kapattım.

sabah da kepekli tost ve azıcık bi dilimcik sucuklu yumurta yedim çok canım çekmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…