Ya arkadaşlar ben bugün çok acıktım(
okadar cok bahsettim ki zencefilden artik anlatmayim diyorum ama bence mucize bi bitki ben tazesini kullaniyorum belki ondan kokusu cok hos oluyo sütle yada damak zevkime uyuyo olabilir ama acayip uyutuyo bu hafta ben 1600 gr verdim degisiklik yaptigim zencefille mate cayi ictim bütün hafta kimbilir yardim etti gibime geliyo
QUOTE]
Yoncacım akşam yatmadanda sütle zencefii karıştırıp içicem. Gece rahat uyyamıyorumda..
okadar cok bahsettim ki zencefilden artik anlatmayim diyorum ama bence mucize bi bitki ben tazesini kullaniyorum belki ondan kokusu cok hos oluyo sütle yada damak zevkime uyuyo olabilir ama acayip uyutuyo bu hafta ben 1600 gr verdim degisiklik yaptigim zencefille mate cayi ictim bütün hafta kimbilir yardim etti gibime geliyo
canim gözün yanilmasin benim tabak biraz büyük orda bir tavuk gögüsünün yarisi bir biber bide kabak var istersen sebzeyi istedigin kadar cogalt nasilsa kabak 35 kcal
kaydirigubbakcemile5
canım birden fazla alıntı için sadece kopyala yapıştır yeterli . . .
fakat 2 ayrı sayfa açmalısın kendine aynı foruma ait bir sayfada alıntı yapacağın mesaj olmalı diğerinde cevap ekranı . . .
alıntı yaptığın mesajı 2. cevap ekranına kopyalayarak sayısız alıntı yapabilirsin . . .
yerimseniben
belki yazı ile çok anlaşılır olmadı ama özü aynı foruma 2 sayfa açman gerektiği olabilir . . .
a.s.
ayrıca sağolasın sabuncuum.. Bunu açıklaman süper oldu.. Hemen bende kullanmaya başladım.sırnaşık şey
canim gözün yanilmasin benim tabak biraz büyük orda bir tavuk gögüsünün yarisi bir biber bide kabak var istersen sebzeyi istedigin kadar cogalt nasilsa kabak 35 kcal
kaydirigubbakcemile5
Ben bugün ne yediim bakiim bi rapor veriim size..
Sabah yazmıştım sanırım kayısı ve kırmızı üzümlü nesfit light sütle
öglen ton balıklı salata
öğleden sonra 1 tane galeta
akşam az bişey hamsi balığı
birazdan meyve yicem biraz
QUOTE]
Yoncacım akşam yatmadanda sütle zencefii karıştırıp içicem. Gece rahat uyyamıyorumda..
ayrıca sağolasın sabuncuum.. Bunu açıklaman süper oldu.. Hemen bende kullanmaya başladım.sırnaşık şey
Hoş biraz tuhaf olmuş ama..
Flyyy saol canım ya..İlk günüm ya bu yüzden çok acıkmış olabilirim..
Flyyy saol canım ya..İlk günüm ya bu yüzden çok acıkmış olabilirim..
derinimmmmmmm keşke daha sık gelsen foruma yaaa :çok üzgünüm:
çizelgemdende anlaşılacağı üzere 63 bile değil 63.3 üm yani sadece 600 gr verebilmişim ama ben bu çizelgeye kendimi o kadar alıştırdım ki bunu ekledim 62 için farklı bir tane hazırlayacağım . . .
:asigim:
moralimi yüksek tutumaya çalışıyorum . . .
az kaçamak yapmama rağmen az kaybedebildim . . . 62 artık bu haftasonuna ŞART oldu . . .
ya bu 62 ne nazlı kiloymuş gelmedi gelmiyo . . . :1ninca:
canım müsli çay keyfi için kesinlikle haklısın, heryerde yok malesef . . .
fakat migrosta olucak . . . aklında olsun benim güzel arkadaşım . . .
yine bulamazsan ben gönderirim sana . . .
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?