60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar kafayı yiycem benim tartım dijital her sabah ilk tartıldığımda daha çok inip tekrar tartıldığımda 700 gr daha az gösteriyor. ben hep çok olanı söylüyorum ama aklımda karışmıyor değil.dijital tartıda aynı sorunu yaşayan varmı???
CADIARZU

Böyle birşey olmaması lazım ...Ulaşabileceğin bir servisi varsa sor bence..:uhm:

merhaba kızlaaarr..
bugün değişiklik yaptım ve 2 dilim tahillı ekmek arası peynir domates yedim...kepek ekmeği beni baydı artık -tatlicadiarzu-
dün tempolu 30 dk. yürüdüm..sonra akşam eşime kızdım ve o kızgınlıkla 2 avuç beyaz leblebiyi yedim benneyaptımki..
perşembe sabahı tartılacağım..biraz daha sıkmam gerek artııık

herkese merhabaaa

kızlar ben bugun hollywood diyetine başladım kilo vermemi hızlandırmak içinkaydirigubbakcemile2
umarım güzel sonuçlar alırım
sayfalarada bakamadım.inşallah herkes çokkk kilo vermiştir:lepi:

lunapiena evt inceledim orada kimse yoktu ama başaramıyorum bir çok kod var orda bb code html hangisini kopyolıyorum acabasenağlama

Öğlen salata ile pilav yedim ama öğleden sonraki arada mevya yemem gerekirken tatlı kaçamağı yaptım arkadaşım en sevdiğim tatlıdan almış getirmiş bana , dayanamadım :)
Akşama eve gidince yürüyüşten sonra tatlının acısını body cd ile çıkarıcam :)

Yok yok anladım.Herşeyi denemiştim bi ona kafam basmadı yaa...Çoooookkk teşekkür ederim sabuncum..Çok makbule geçti...kaydirigubbakcemile3

Bu arada suyumu da içmeye gidiyorum.:içelim:

Rica ederim fıstık arkadaşlarım . . .

light yoğurt ve light süt çok tok tutuyor.Defalarca denedim ve doğruluğuna eminim..Sabahları da haşlanmış yumurta yediğim zaman ikindiye kadar hiç yiyecek aramıyorum...

Haşlanmış yumurta tesbiti o kadar doğru ki bende bir kaç sayfa önce değinmiştim ki seninde katkınla artık bu yasa halini aldı . . . :sm_cool:

Erken acıkan hanımlar ACİL haşlanmış yumurta tüketin !!!!

kızlar bu hafta son sürat zayıflıyoruz vallahi nazaramı geldik noldu bize-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canımcığım kesinlikle nazara geldik diğer topiklerden izleniyoruz :1ninca: ki hatta ziyarette ediyorlar bizi bu topiğe geçmek istediklerini belirten mesajlarla hemde . . .

kaydirigubbakcemile3

ama bu hafta özümüze dönelim ve şu kuru fasulyelerle vedalaşalım bu hafta kaçamaklarına . . .

günaydın kızlarr
bu hafta grubumuzun adı kaçamak yapanlar grubu olsun
hafta sonu yine veremedik diye üzülelim ,sositosositonaniknanik:jeyyar:

çok güldüm canımcığım ya . . .
kaydirigubbakcemile3 hakkaten toplu biçimde kaybedemedik kilo sanki anlaşmış gibi . . .
e ama bu bile bizim ne kadar uyumlu olduğumuzu gösterir . . .

tabi bu geçen hafta için değil mi yani henüz haftanın başındayız . . .
bu hafta o kara geçen haftayı telafi edeceğiz . . .

kaydirigubbakcemile5

başardım sonunda kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hoşgeldiniz . . .

a.s.

a.s.merhaba bonibonlar a.s.
sabuncuğum çok tebrik ederim 600 gr vermişsin çok iyi tatlım sıkma canını gram gram gidecekler ama gidecekler a.s bide bakmışsın hedefdesin :lepi:
derincim sık uğramasamda yazdıklarınızı okuyorum takipteyim yani yerimseniben canım benim biliyorumki hepiniz hedefinize ulaşacaksınız eminim veremediğiniz haftalarda yinede almadığınız için sevinin en azından koruyabilmişsiniz bu bile ne büyük bi başarı biliyomusunuz Şeniz
uzun zamandır aaybisi görmedim nerelerde acaba uğramıyormu hiç :uhm:
yoncacığım sanada çok teşekkür ederim canım evet miktarı hiç az deilmiş yarım tavuk göğsü nedemek sebzelerle birlikte yani kafamçokkarıştı demekki servis tabağın gerçekten büyükmüş saol canım mutlaka yapacam zaten tavuğa bayılırım sırnaşık şey
kıslar hepiniz vereceksiniz inşallah moralinizi yüksek tutun hiçbir etkenin diyetinizi bozmasına müsade etmeyin :lepi: :enbuyukkk:

merhaba sabuncum çizelgen hayırlı olsun darısı hedef çizelgene inşallah Şeniz
bu şeker çizelgeyi nerden buldun bakalım bende deişik bişe yapmak istiyorum ama bulamıyorum senağlama

kızlar benim kilo vermem durdu 1 kilo verip sonra 12 hafta aynı kilo da kalıyorum.. hareketi biraz artırıp kaçamakları azaltmak gerek galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…