Baktım da ayın 10 dan beri ay küçülüormuş.. E niye zorlandık bukadar ozaman??fisfisfisfisfisfis:uhm::uhm: Alla alla..
günaydıınn
bu hafta kaçamakk yapanlar grubu olarak değiştiriyoruz grup ismini.sositosositonaniknanik
ya kızlar kafayı yiycem benim tartım dijital her sabah ilk tartıldığımda daha çok inip tekrar tartıldığımda 700 gr daha az gösteriyor. ben hep çok olanı söylüyorum ama aklımda karışmıyor değil.dijital tartıda aynı sorunu yaşayan varmı???
CADIARZU
kızlar yardımcı olurmusunuz çizelgeyi hazırladım ama koyamuyorum buraya...
herkese merhabaaa
kızlar ben bugun hollywood diyetine başladım kilo vermemi hızlandırmak içinkaydirigubbakcemile2
umarım güzel sonuçlar alırım
sayfalarada bakamadım.inşallah herkes çokkk kilo vermiştir:lepi:
Yok yok anladım.Herşeyi denemiştim bi ona kafam basmadı yaa...Çoooookkk teşekkür ederim sabuncum..Çok makbule geçti...kaydirigubbakcemile3
Bu arada suyumu da içmeye gidiyorum.:içelim:
okadar cok bahsettim ki zencefilden artik anlatmayim diyorum ama bence mucize bi bitki ben tazesini kullaniyorum belki ondan kokusu cok hos oluyo sütle yada damak zevkime uyuyo olabilir ama acayip uyutuyo bu hafta ben 1600 gr verdim degisiklik yaptigim zencefille mate cayi ictim bütün hafta kimbilir yardim etti gibime geliyo
QUOTE]
Yoncacım akşam yatmadanda sütle zencefii karıştırıp içicem. Gece rahat uyyamıyorumda..
ayrıca sağolasın sabuncuum.. Bunu açıklaman süper oldu.. Hemen bende kullanmaya başladım.sırnaşık şey
light yoğurt ve light süt çok tok tutuyor.Defalarca denedim ve doğruluğuna eminim..Sabahları da haşlanmış yumurta yediğim zaman ikindiye kadar hiç yiyecek aramıyorum...
kızlar bu hafta son sürat zayıflıyoruz vallahi nazaramı geldik noldu bize-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
günaydın kızlarr
bu hafta grubumuzun adı kaçamak yapanlar grubu olsun
hafta sonu yine veremedik diye üzülelim ,sositosositonaniknanik:jeyyar:
başardım sonunda kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?