60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 saat kadar uyudum kendime geldim. spor ve diyet olunca insan ister istemez halsizleşiyor. evi topladım pazara gittim. kendime standart beden bady aldım gayet güzel oldu evde giymek için. meyve falan aldım geldim. öğlen yemeğinde ton balığı yedim yağını süzüp yanında 1 dilim ekmek ve 1 kepçede çorba yedim. şimdi akşam için brokoli koydum ateşe kaynasın akşama sarımsak falan salatasını yapıcam kızlar. bugün spor yok. ben spor yaptğım gün değilde ertesi günü halsiz kalıyorum kızlar

kızlar annemden geldim iyi oldu bahaneyle şöyle yürüyüş oldu

orada

1 adet hurma
6 dilim salatalık
2 kk kadar fırında kurutulmuş ekmek yedim

şimdi evde çerez yedim

5 antep fıstığı
10 beyaz leblebi
2 badem
2 fındık
250 ml de su içiyorum

yeni fotoğraflar koyacağım nasipse onlarla uğraşıyorum şimdi

selam kızlar
hugocuk ben sana bişey soracaktım ama unuttum...gece aklıma bişey gelmişti sabah hugocuğuma sorayım dedim ama unuttum şimdi aklıma gelmiyo...

ben bu hafta hiç spor yapmadım... doğru düzgün beslenmedim yine... ayak üstü atıştırarak geçirdim hep. öğünleri... offf bi düzen oturtamadım nolcak benim bu halim... zayıflıyorum kilolar gidiyo ama sağlıklı olmayınca hemen geri alırım diye korkuyorum...

düşünüyorum aklıma gelince yazarım... iyice balık hafızalı oldum...
başka bişey sorayım... sen bi ara korse giydim göbeğim daha kötü oldu demiştin... korse zararlı mı... ben bayram için alayım diyordum da göbeğimi biraz saklasın diye...

kızlar bunlar da bu sabah çekildiğim fotoğraflar

Eklentiler

• $DSC00944.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC00951.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 24
bunlar da bugünkü çekildiklerim

Eklentiler

• $DSC00955.webp
    4 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC00956.webp
    7 KB · Görüntüleme: 21
hugocuk nere gittin... cevabına göre eşime telefon açıp aldırıcam hadi amaaa... sana danışmadan almak istemedim özellikle...

farmasi bence sen plates veya callenetics yap...

cupun kaç senin...

Son düzenleyen: Moderatör:
hugocuk revanin içerisine ne kadar şeker koyuyoruz canım

canım korse göbeği sarkıtıyor hemde çok kötü. ben çok pişman olmuştum zor toparladım aman diyim kullanma boşver sonucuna katlanmak zor oluyo

hugocuğum 1 bardak şeker koydum artık diğer irmik tatlıma koyduğum gibi canım zaten daha fazla da olmaz bu malzemeye değil mi ya ?

canım yoğurt istedi 2 yemek kaşığı yoğurt yiyiyorum kızlar

1 su bardağı tozşeker canım

sağol bitanem fırına verdim bakalım hayırlısıyla hamurunun kıvamı bile farklı geldi beyazları köpük yapıp tahta kaşıkla alttan yukarı doğru karıştırırken inşallah pastanedekiler gibi olur eğer öyle olursa çok sevineceğim hugocuk .
ve arada yapar yapar kulaklarını çınlatırım Allah razı olsun diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…