canım yoğurt istedi 2 yemek kaşığı yoğurt yiyiyorum kızlar
sağol bitanem fırına verdim bakalım hayırlısıyla hamurunun kıvamı bile farklı geldi beyazları köpük yapıp tahta kaşıkla alttan yukarı doğru karıştırırken inşallah pastanedekiler gibi olur eğer öyle olursa çok sevineceğim hugocuk .
ve arada yapar yapar kulaklarını çınlatırım Allah razı olsun diyerek
farmasi resimlerini çok beyendim ama biliyosun yaşta ilerledikçe sarkma yumuşama oluyo verdiğim linkteki kol egzesizlerini popo ve bacak egzersizleride vermiştim yaparsan ilerisi için çok rahat edersin canım. birde canım boy ve kilonu tekrar söylermisin unuttumda
160 cm boyum bugün sabah 55.4 kg idim
ne güzel benim eşim de mutfak işlerimi gerçekten çok beğenir sever öve öve bitiremez lakin ben hep yeni şeyler öğrenme peşindeyimolur merak etme canım. benim eşim artık pastanede revani sonra şekerpare falan asla yemiyor vede ızgara kuzu şiş falanda yemez evde daha iyi oluyo diye. servis yaparken üzerine kaymakta koy canım çok güzel oluyor
farmasi kurban kesecekmisiniz
teşekkür ederim canım ben bazen 168 boyada olup da 55 kg ye gerilemek isteyenlere şaşırıyorum 168 boya 65 kg filan kötü mü duruyor acaba diye çünkü benim o zaman 40 lı kg larda olmam lazım ama sağlığım elvermezki 50 bile sıska durdurur beniiyiymiş boyuna göre kilon iyi duruyo
bayramda kuzu kecekler için harika döner ve kuzu şiş tarifim var böylesini hiçbiyerde bulamazsınız çok lezzetli
maşallah oğlanlar çok şekermiş. bizde keseceğiz ben asla bırakmak istemem bir iki ay sıkarım yinede bırakmayız kurbanımızı. bu yıl son model araba aldık taksitleri var ama yinede keselim dedik. dün gece eşim rüya görmüş. rüyasında ben kuran elimdeymiş kapağını kapatmışım eşim ne oluyo neden okumuyosun demiş bende bıraktım demişim. sabah dediki sen artık kuran okumuyomusun dedi şoka girdim ne zamandır okuyamadım diyet spor. aslında bunlar bahanemi sanki. hemen bugün aldım abdestimi yasin okudum bundan sonrada artık ihmal etmeyeceğim. eşime malum olmuş
o zaman benden size süper bir kuzu ızgara tarifi olsun. sakın hafife almayın çok güzel bir tariftir başka yerde yemek istemezsiniz
kuzu şiş tarifi terbiyesi: öncelikle 2 baş soğanı rendeliyoruz. içine 1 çay bardağı sıvı ayçiçek yağı koyuyoruz. ardından bolca kekik kuru nane kırmızı pulbiber koyuyoruz. ardından 1 su bardağı süt ilave ediyoruz. sonra şiş yapacağımız kuzu etlerini bu karışıma ilave ediyoruz. güzelce karıştırıyoruz üzerine bir kapak veya folyo kapatıyoruz. buzdolabında 1 gün bekletiyoruz. etler ertesi güne iyice şişiyor. sonra bu etleri çıkarıp şilere takıp ızgarada pişiriyoruz. bu kadar yumuşak ve ağızda dağılan ve bir o kadarda lezzetli eti başka yerde yiyemezsiniz çok iddialıyım yok böyle bir lezzet o derece
keki bile maşallah sünger gibi ne güzel tatlım pişti oldu
şerbetini hazırladım kaynadı
keki fırından çıkarınca biraz harı gitsin mi yani sıcaklığı canım
bir de keki kesip de öyle dökeyim diyorum şurubunu ne dersin daha iyi çeksin aralarına gitsin diyorum
dana için döner tarifim var canım istersen vereyim
canım şerbette kekte ılık olmalı. ben kesmeden döktüm kek sünger gibi olduğundan hemen çekiyo sorun olmuyo. yanlız tepsiden alırken dikkat et kek çok yumuşak olduğundan dağılabiliyo
canım ben böyle ekmezsiz inegöl veya kebap tarzı yapacaksam eğer kasaptan kuyruk yağı alır öyle köfte yaparım. kuyruk yağınıda karıştırıyorum ben çok güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?