ben üşütmüşüm galiba hiç keyfim yok kızlar biraz uyumaya ihtiyacım var sonra görüşürüz
dün bayram alışverişine çıktık teyzemin kızı ve 2 tane benimle yaşıt arkadaşımla ben bir şey almadım giyecek olarak zayıflayayım inşallah gidip alacağımmağazadaki çalışan kişi bana demez mi yenge hanım:90: demekki okadar yaşlı gösteriyorum ay sinir oldum bunların kilom yüzünden olduğunu biliyorum veee zayıflamaya kararlıyım
ben üşütmüşüm galiba hiç keyfim yok kızlar biraz uyumaya ihtiyacım var sonra görüşürüz
kızlar sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez - tahin karışımı
1 kk peynir
4 zeytin
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml)
250 ml su
çok şükür tatile de girdik bugün bir aksilik olmazsa evdeyim oh beee insanın evi gibisi var mı ya çocuklarla ne güzel .
şimdi ara ara foruma gözatıyorum bir yandan da evimin işlerini yoluna koyuyorum çocuklarla da derken çok rahatladım .
akşam yemeğimi menümü tasarlıyorum.
bugün nasipse
bulgur pilavı tavuk taze fasulye yapacağım.
tatlı olarak da hugocuktan aldığım revaniyi deneyeceğim inşallah sonuç başarılı olur
kızlaar nasılsınızz =) özledim sizleri, diyet kardeşlerim beniiimmm
incelme hissediyorum yineee, havada zayıflama kokusu vaar
ben ilk defa bu kadar yavaş veriyorum ama veriyorum çok şükür mutluyum
cuma olduğu için tutturmadı eşim oruç haram dedi :S
yarın tutacağım inş
yazın yediğim menülerde hep salatalık domates vardı canımafiyet olsun farmasi.cok olculu harika bi kahvalti.ben genelde senin domates salatalik veyea yesillik yemedigini farkettim kahvaltilarda.ben cok severimde aramiyomusun hic
yiyycenmi revaniden fermasicim.
brnde iki gundur disarda yedigim icin yemek yapmya karsi bi tembellik var.ne yapsam acaba bu aksam yemege:97:
kızlar şimdi
8 - 10 tane milka lila stars çikolata kaplama fındık yedim
kendini taniyip ona ggore yemen harika bisey.yazın yediğim menülerde hep salatalık domates vardı canım
ama şimdi okul zamanı çok nadir yiyiyorum kahvaltıda o tip yiyecekler midemde ekşimsi bir ortam oluşturuyor yani safra ağızdan gaz çıkardığımda sürekli domates salatalık kokusu rahatsız ediyor yani şişkinlik yapıyor bir de sabahaın erken saatleri malum yazınki gibi olmuyor baya bir serin soğuk oluyor o da mide hassasiyetini daha çok artırıypr canımcım vücudumu iyi tanırım o sebepten rahat bir mideyle ders başı yapmak için hafta içi böyle yapıyorum bu da hafta sonlarına da yansıyor böyle alışkanlık gelişti okullar açılalıdan beri.tavsiyen ve ilgin için çok çok teşekkür ederim
bana gelin bacım ne olacak nasılsa hep az yiyiyoruz çok fazla yemek yapmama gerek yok dermişim hatta domates salatalık peynir zeyin nasıl ama
revaniden yemez miyim hiç zaten kendim için yapıyorum tadını merak ettiğim için bir de yemiyecek miyim ?ama tabiki her zamanki gibi ölçülü bitanem .
afiyet olsun canim,sen fazlasiyla hak ediyorsun yemeyi.200 ml sütün içerisine milka triolade çikolatanın 1 üçgen parçasını attım. içiyorum
kendini taniyip ona ggore yemen harika bisey.
yakin olsam kesin gelmistim:79:
afiyet olsun canim,sen fazlasiyla hak ediyorsun yemeyi.
gunaydın hugocummm
sabah yıne kan gonderdım ablamla hastaneye bu kez uzun suren bı aclık tan sonra
ay neyse tatlım ıste kalktım sabahın 8 de kahvaltı yapıcem oyle eskısı gıbı duzensız olmasın dıyetımm
ama gece o kadar acıktımkı halada acımm kendımı tutmam hanı bı lokma ne olcek dıyıp agzıma attıgım o kotuu zararlı mamalardan uzak kaldımm hım kendımı sankı bu gun daha enerjık hıssedıyorummm
sen nasılsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?