60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kuzu eşim danaya ortak girip kesiyor sen onu da ver mutlaka lazım olur canım

elbette canım. etler bifteklik kalınlığında olsun. mesela bi el kadar olsun. sonra kuzu şişteki terbiyenin aynısını hazırla. 1 gün etleri içinde beklet. ertesi gün etleri al içinde. üst üste koy mesela 3 parça eti ve folyoya sar at buzluğa. orda 1 gün beklesin daha fazlada olabilir mesela ben atıyorum istediğim zaman alıp yapıyorum. çıkardıktan sonra bekle az çözülsün folyoyu tamamen çıkarmadan aç çünkü donmuşken keseceğiz. bıçakla ince ince kesmeye başla. zaten kalın kesemiyosun canım yaprak yaprak kendi kesiliyo.işte keserken az ellerin üşür o kadar. o incecik incecik kesiliyo. sonra tavana bolca tereyağı koy azda çiçek yağı koyki tereyağı yanmasın diye. at içine dönerleri ara sıra karıştır. suyunu salıp kızarınca tamamdır. ben sık karıştırıyorum.

ara ara da olsa 500 ml daha su içtim şu an itibariyle tam 2 lt su içtim

Son düzenleme:

teşekkür ederim benim kendi kendime düşmanlığım mı var ne ?

ben bu tarifi ilk yaptığımda eşim demiştiki yemek yapamadında gidip restoranttan dönermi söyledin demişti . biz kuzu kesiyoruz ama annemler dana kesiyor ve bana verir bizde ona veriyoruz. eşim dana kuşbaşı pek yemez işte bende böyle dönerdi. içine kuyruk yağı katıp köfteydi falan öyle değerlendiriyorum ama dönerde çok lezzetli oluyo.

akşama
bulgur pilavı ile tavuk yapacağım
taze fasulye de olursa fazla gelecek
en iyisi salata yaparım bir de yoğurt
su turşu var kornişon ve acı biber ohhhhhhh
sonuna da revaniyle bu iş tamamdır işte

ne güzel

Allah kabul etsin canım hepimizin kurbanlarını

--------------------------------------------------------------------------------

canım folyo işi sakat ya alimünyum folyolar araştır bak zehirleyedebilir. yani çok sağlıklı malzeme değil dikkat et canım

abartı bişey yok canım gayet güzel zaten 2 tane mandalina 1 porsiyon meyve oluyo

tesekkur ederım canım bugun ılk gunum ya ay saatlere felan dıkkat eder oldumm heheh sımdı yuruyuse cıkıcam sonda eve gelınce bısıklet yapcemmm ben bu kez bu korkuylaa ıncecık olurmmm :95:

tesekkur ederım canım bugun ılk gunum ya ay saatlere felan dıkkat eder oldumm heheh sımdı yuruyuse cıkıcam sonda eve gelınce bısıklet yapcemmm ben bu kez bu korkuylaa ıncecık olurmmm :95:

canım en az 45 en fazla 1 saat yürüsen yeter. bisiklette olabilir ama 1 saati geçirme fazla sporda iyi değilmiş ben o hatayı yapmıştım zamanında

hugocuk Allah razı olsun canım tarifin için yedim çok beğendim

1 tane kare şeklinde yedim ( 3 kk büyüklüğünde)
üzerine de 250 ml sadece elma sirkeli su içtim bal koymadım
ayrıca 250 ml de su içtim

canım en az 45 en fazla 1 saat yürüsen yeter. bisiklette olabilir ama 1 saati geçirme fazla sporda iyi değilmiş ben o hatayı yapmıştım zamanında

çok haklısınız sonra benim gibi vücudu aşırı hırpalar dirençsizliğe sevkeder zona bile çıkartırsınız aman ha kızlar googleden de zonayı bir araştırın ne demek istediğimi bi anlayın. ben yeri geliyordu 2 saat bisiklet biniyordum saçmalamıştım yani

canım onu yazmayı unuttumo da naylon

acaba pişirme kağıdına sarsak nasıl olur ?

olur canım istediğine sar. eğer çok yağlı olmasın dersen pişirirken az tereyağ koyarsın ama mutlaka terayağı olcak. revaniyi gerçekten beyendinmi yaptığına deymişmi.

kızlaar ne muhabbetler ne muhsbbetler canım çekti valla :) iftarda ne yesem diye düşünüyorum

Son düzenleme:
olur canım istediğine sar. eğer çok yağlı olmasın dersen pişirirken az tereyağ koyarsın ama mutlaka terayağı olcak. revaniyi gerçekten beyendinmi yaptığına deymişmi.

canım gerçekten çok güzel oldu harika ötesi benim merak ettiğim bir konu var pastanedekiler içerisine ne katıyorlar ya da katmıyorlar ki onlarda değişik bir tat var
onlar irmik koyuyorlar mı acaba aklıma takıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…