60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmem bitkisel margarinler sağlıklımı acaba onla olurmuki
arastirmak lazim canim..bildigim kadariylan bütün margarinler bitkisel...ama margarinde cok karisim oldugunda tereyagindan daha sagliksizmis.....

yarin kayinpederlen 2.esi gelecek..kayinpederin 3 esi varda...

manti özlemis.manti yapacagim yarin...alman esi türk yemekleri yapmiyormus...2 türk eside pek yemek yapmasini bilmiyormus calisan bayan oldugu icin...3.eside yani kayinvalidem türkiyede...

neyse...mantinin yanina roka salata yapmayi düsünüyorum birde tatli olarak bu tarifi buldum...ikolatal Lezzet Toplar - Yemek tarifleri, en gzel tarifler, ramazan yemekleri, iftar sofralar, yemek kategorileri, sahur zel, piirmek - Yemex - www.yemex.com

iyi akşamlar herkese bitki çaylarının zayıflatıcı yönleri ya da zayıflamaya katkısı varmıdır bu konuda bilgisi olan var mı acaba :26:

kayınpederin üç eşinede bakabiliyormu

iyi akşamlar herkese bitki çaylarının zayıflatıcı yönleri ya da zayıflamaya katkısı varmıdır bu konuda bilgisi olan var mı acaba :26:

yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor. bitkisel çaylar bağırsakları çalıştırır ödemin atılmasına yardımcı olur elbette işe yararda sen hangi bitkisel çayı merak ediyosun

kizlar ben cikiyorum...biraz daha temizlik yapim..hem biraz hareket etmis olurum..hepinize saglikli güzel beslenmeli diyet aksami diliyorum..kacamak yapmayin haaaa

yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor. bitkisel çaylar bağırsakları çalıştırır ödemin atılmasına yardımcı olur elbette işe yararda sen hangi bitkisel çayı merak ediyosun

ben normalde haftada bir bitkisel çay kürü yapıyorum yemeklerden 1 saat önce 1 bardak içiyorum içinde sinameki tarçın rezene karanfil tane karabiber zencefil zerdeçal karıştırıp demliyorum ama belki de boşunadır arada sırada yeşilçay yada mate de içiyorum ama boşunamı acaba:26:

bugün 2 saatten fazla yürüdüm ayaklarıma kara sular indi spora yürüyüşle başlamayı düşünüyorum sonradan step yada hafif tempoda koşu yaparım

selülitim de var en iyi çözümlerden bir tanesi merdiven çıkmak inmekmiş step yani bir diğer püf noktası tuzu azaltmak çay kahve kola asitli gıdalardan uzak durmak gerçi kahve abartılı olanlarda sanırım böyle ve sebze meyve ağırlıklı beslenmek selülitleri kaybediyormuş

bendede iç bacaklarda var şu diyet bi bitsin iç bacak sıkılaştırıcı egzersizleri yapacağım bende. bende arka bacaklarda ve popoda çoktu spor yapa yapa hiç kalmadı tempolu yürüyüle ama iç bacaklar yürüyüşle yeteri kadar iyi çalışmıyor ondan var iç bacakta hele bi diyet bitsin sıra onada gelecek

yasemin senin boyun kaçtı canım heralde 58 kilo olmak istiyosun değilmi

ömmakeciği akşam yemeğin çok az ondan acıkmışsın ben öyle yesem bende acıkırım. ekmekte yok. 6 kaşık sebze yemeği yanına yoğurt 2 dilim esmer ekmek ve 1 kepçe çorba güzel olur tok tutardı sonrada akşam meyveni yerdin

makeciğim günlük yediklerini harfi harfine yaz burayada öyle yardımcı olurum sana nede olsa aynı dertten muzdaribiz

meyve ye ve kuruyemişte ye bi avucu geçmesiin tokluk verir kuruyemiş çok işe yarar

1 avuc kabuklu fındık yedım bı tanede mandalın erekn yatcem zaten bugunn ılk gun baya bı aclık cektımm eskıden daha cokmu yıyodum yada karbohıdratlarmı tok tutuyodıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…