arastirmak lazim canim..bildigim kadariylan bütün margarinler bitkisel...ama margarinde cok karisim oldugunda tereyagindan daha sagliksizmis.....bilmem bitkisel margarinler sağlıklımı acaba onla olurmuki
kayınpederin üç eşinede bakabiliyormuarastirmak lazim canim..bildigim kadariylan bütün margarinler bitkisel...ama margarinde cok karisim oldugunda tereyagindan daha sagliksizmis.....
yarin kayinpederlen 2.esi gelecek..kayinpederin 3 esi varda...
manti özlemis.manti yapacagim yarin...alman esi türk yemekleri yapmiyormus...2 türk eside pek yemek yapmasini bilmiyormus calisan bayan oldugu icin...3.eside yani kayinvalidem türkiyede...
neyse...mantinin yanina roka salata yapmayi düsünüyorum birde tatli olarak bu tarifi buldum...ikolatal Lezzet Toplar - Yemek tarifleri, en gzel tarifler, ramazan yemekleri, iftar sofralar, yemek kategorileri, sahur zel, piirmek - Yemex - www.yemex.com
iyi akşamlar herkese bitki çaylarının zayıflatıcı yönleri ya da zayıflamaya katkısı varmıdır bu konuda bilgisi olan var mı acaba :26:
kayınpederin üç eşinede bakabiliyormu
sadece 2 sine bakiyo...kayinvalidemlen ilgilenmiyo fazla..sadece türkiyeye gittiginde kayinvalideylen beraber kaliyo 1 ay falan..
birazdan temizlik yaparim..sonra yemek yerim..ondan sonra spor yapmayi düsünüyorum kac gündür biraktim...ama bugün yapmam lazim artik..yazık kayınvalidene. neyse canım spor yapıyomusun
yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor. bitkisel çaylar bağırsakları çalıştırır ödemin atılmasına yardımcı olur elbette işe yararda sen hangi bitkisel çayı merak ediyosun
selülitim de var en iyi çözümlerden bir tanesi merdiven çıkmak inmekmiş step yani bir diğer püf noktası tuzu azaltmak çay kahve kola asitli gıdalardan uzak durmak gerçi kahve abartılı olanlarda sanırım böyle ve sebze meyve ağırlıklı beslenmek selülitleri kaybediyormuş
ben normalde haftada bir bitkisel çay kürü yapıyorum yemeklerden 1 saat önce 1 bardak içiyorum içinde sinameki tarçın rezene karanfil tane karabiber zencefil zerdeçal karıştırıp demliyorum ama belki de boşunadır arada sırada yeşilçay yada mate de içiyorum ama boşunamı acaba:26:
ımdattt canımyemek yemek ıstıyooooooooooooooooooooooooo
meyve ye ve kuruyemişte ye bi avucu geçmesiin tokluk verir kuruyemiş çok işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?