60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bende patatesi özledim yani yasak olmasa şöyle baharatlayıp fırınlayacağım yağsız ama nerdeee. heralde ben önümüzdeki ayda diyette olucam ancak inerim 62 kiloya. sonra biter büyük ihtimal

ya bende patatesi özledim yani yasak olmasa şöyle baharatlayıp fırınlayacağım yağsız ama nerdeee. heralde ben önümüzdeki ayda diyette olucam ancak inerim 62 kiloya. sonra biter büyük ihtimal

patatesi tam tarifini verir misin ? üzerine pişirirken bir şey örtüyor musun ? yumuşacık oluyor mu gerçekten onu da alıp deneyeyim en kısa zamanda belki de yarın nasipse

canım bilmiyorumki sırlarını söylemiyorlar bende bazı şeyleri pastaneciler nasıl yapar diye merak ettim araştırdım ama bulamadım söylemiyorlar

patatesi tam tarifini verir misin ? üzerine pişirirken bir şey örtüyor musun ? yumuşacık oluyor mu gerçekten onu da alıp deneyeyim en kısa zamanda belki de yarın nasipse

canım patatesleri kekik nane karabiber pulbiber tuzla karıştır 1 saat falan ört üzerini beklesin. ardından tepsiye 1 yemek kaşığı çiçekyağı ile yağla. patatesleri koy istersen tavuk kanadıda koy çünkü kanattaki yağ patateslere yetiyor lezzetli oluyor. ağzını kapatmıyorum. ben böyle sağlıklı diye kızartmadan ondan yapıyorum ben çok severdim patates kızartmayı çerez gibi hergün kızartır yerdim bu tarifle bıraktım eşimde sevdi. hem hafif hemde sağlıklı kızartmaya göre kalorisi çok az.

kızlar akşam yemeğinde 8 kaşık kırmızı mantar yemeği 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek brokoli salatası 4 kaşık bulgur ve 1 su bardağı yoğurt olacak

tavuksuz yapacak olursam ilave su filann gerekli mi bir de fırın poşetinde tavuklu yapardım ama sadece patates de olur değil mi ?
1 saat bekletmenin sırrı nedir kararmıyorlar mı patatesler ?
evet kesin kalorisi düşüktür. ben de haşlayıp yağda hafif maydanoz soğanla ya da kekikle soteliyorum

bu arada tavuk ocakta
nohutlu bulgur pilavım da pişti.
salatayı yapayım hemen

canım bi kaba koyar üzerine kapak örtersen kararmaz. 1 saat olabilir yarim saat olabilir beklet baharatlar hoş bir aroma versin diye. ilave su kullanmıyorum ben. fırın poşetindede olur canım sana kalmış köfteylede olur tavuklada sadece patateste olur nasıl istersen

canım benim kıyamam Allah kabul etsin .

saol canm şimdi doydum çok şükür

sahur;
5 kaşık az yağlı bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1kaşık taze fasulye

İftar;
5 kaşık bulgur pilavı
1kk beyaz peynir
2 kaşık patates yemeği
1 yemek kaşığı salça mezesi
2 dilim çavdar ekmeği

selam kizlar....

ben bugün öyle yemeyimi gec yedim..saat 3 sularinda...
alisveris derken geciktik...neyse eve geldim hemen esmer bulgurlan kapuska yaptim.o pisene kadar 1 elma yedim..sonra..
4 kasik kapuska 2 kasikda ton baligi yedim...ha yemekten önce sirkeli su ictim 1 bardak
aksam yemeyinide aynini yemek istiyorum...sizce agir olurmu kizlar..

pazartesi tartilma günüm...kesin karar vermistim her 15 günde yani ayda 2 kez tartilacagima...tahminim 63 olmus olabilirim.yani 2 kilo vermis olsam 2 haftada ne ala...ama belli olmaz..pazartesini iplen cekiyorum......ama 1 kiloda vermis olsam pes etmek yok

ekmek yemessen 4 kaşık pilav iyi aslında yanına sebze yemeği olsaydı daha iyi olurdu ama olsun

hugocuk bende artik yemekleri 2-3 kasikla pisiriyorum..yemek tencereye veya tavaya yapismasin diye az yag oldugu icin cok az su ilave ediyorum o sekilde orta ateste güzel pisiyo...

birde ben margarini evde yasaklayacagim artik..en sagliksiz olani oymus....aceba alternatif olarak kurabiyelere ne katabiliriz margarin yerine....mesela un kurabiyesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…