kızlaar ne muhabbetler ne muhsbbetler canım çekti valla :) iftarda ne yesem diye düşünüyorum
ya bende patatesi özledim yani yasak olmasa şöyle baharatlayıp fırınlayacağım yağsız ama nerdeee. heralde ben önümüzdeki ayda diyette olucam ancak inerim 62 kiloya. sonra biter büyük ihtimal
canım gerçekten çok güzel oldu harika ötesi benim merak ettiğim bir konu var pastanedekiler içerisine ne katıyorlar ya da katmıyorlar ki onlarda değişik bir tat var
onlar irmik koyuyorlar mı acaba aklıma takıldı ?
patatesi tam tarifini verir misin ? üzerine pişirirken bir şey örtüyor musun ? yumuşacık oluyor mu gerçekten onu da alıp deneyeyim en kısa zamanda belki de yarın nasipse
canım patatesleri kekik nane karabiber pulbiber tuzla karıştır 1 saat falan ört üzerini beklesin. ardından tepsiye 1 yemek kaşığı çiçekyağı ile yağla. patatesleri koy istersen tavuk kanadıda koy çünkü kanattaki yağ patateslere yetiyor lezzetli oluyor. ağzını kapatmıyorum. ben böyle sağlıklı diye kızartmadan ondan yapıyorum ben çok severdim patates kızartmayı çerez gibi hergün kızartır yerdim bu tarifle bıraktım eşimde sevdi. hem hafif hemde sağlıklı kızartmaya göre kalorisi çok az.
tavuksuz yapacak olursam ilave su filann gerekli mi bir de fırın poşetinde tavuklu yapardım ama sadece patates de olur değil mi ?
1 saat bekletmenin sırrı nedir kararmıyorlar mı patatesler ?
evet kesin kalorisi düşüktür. ben de haşlayıp yağda hafif maydanoz soğanla ya da kekikle soteliyorum
canım benim kıyamam Allah kabul etsin .
selam kizlar....
ben bugün öyle yemeyimi gec yedim..saat 3 sularinda...
alisveris derken geciktik...neyse eve geldim hemen esmer bulgurlan kapuska yaptim.o pisene kadar 1 elma yedim..sonra..
4 kasik kapuska 2 kasikda ton baligi yedim...ha yemekten önce sirkeli su ictim 1 bardak
aksam yemeyinide aynini yemek istiyorum...sizce agir olurmu kizlar..
tifrizde karisik sebze var onu 1 kasik yagda baharatlayip pisirsemde olur dimi canim...ekmek yemessen 4 kaşık pilav iyi aslında yanına sebze yemeği olsaydı daha iyi olurdu ama olsun
tifrizde karisik sebze var onu 1 kasik yagda baharatlayip pisirsemde olur dimi canim...
birde ben margarini evde yasaklayacagim artik..en sagliksiz olani oymus....aceba alternatif olarak kurabiyelere ne katabiliriz margarin yerine....mesela un kurabiyesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?