sadece meyve mandalınden gelen seker ve kuru ıncır 4 tane bıde muslıdekı kuru uzum felan baska yok cay bılem ıcmedımokadan yanı seker olcek dıye tatlandırıcıyada bay bay yaptımmmmmmmm
ooo bızım takım burda bugun ezgıcım hosgeldın kaptan kendıne yenı bı kaptan buldu hugocuk a takılıyom artıkkkkkkkkk
ondan canın çok su istiyo senin benimde öyle oldu insülin direnci düşüyor. eğer böyle devam edersen başarırsın. ama sakın tadına bile bakmak yok şekerli şeylerin tamammı. insülin dengelenecek ve canın yemeklere saldırmak istemeyecek. kaçamak olacaksada asla tatlı olmayacak tamamı tatlı. sonra zayıfladıktan sonra pekmezli kepek unlu kuru meyveli kekler, pekmezli tatlılar yapacağız yani yine tatlı yiyeceğiz ama şekerden yapılmış olmayacak sadece böylece insülin fırlamaz kilo almayız
hoşbuldum canımmm ne güzel canımmmm bizde sana takılıyokkk
merhaba kızlar
hugocuktan aldığım revani tarifini çok başarılı bir şekilde yaptım ve de kocaman kare kestiğim ( 3 kk büyüklüğünde ) tatlıyı akşam yemeğinden en az 2 saat önce yedim.
akşam menümde ise yediklerim içtiklerim
3 yemek kaşığı nohutlu bulgur pilavı
1 tane kalça tavuğun bageti hariç sadece üst kısmını yedim
3 dilim domates
2 dilim turp
5-6 kaşık yoğurt
4 tane biber turşusu
1 kornişon
250 ml su
ve şu an 1 şişe maden suyu içiyorum
şu ana kadar bugün toplamda 2.5 lt su içtim ( not aldım )
ne demısler el elden ustundur hugocuk cok bılınclı ve masllahh bılgılı
afıyet olsunnnnnnnnnnn
evet dogru maşallah ne diyim bende yararlanmak isterim saolsun çokta paylasıyo çok tşkler hugocukk
teşekkür ederim canım.
nasılsın nasıl gidiyor bakalım ?
su reklamlarda hakkaetn ınsanı bastan cıkarıyo
maibeyaz*, dygydn, ezgiilknur, farmasi+, hugocuk+, MakeUp+
hoppp noliii burda... 1. takım burda toplanmış...
ayyyy hiç sorma canımyafff helede kola reklamları yok mu deli oluyom tv izlemek istemiyom resmen:26::26::26::26:
mız mızlanıyodum hugocuk sagolsun toparladı benıııııııı 2 gundur temızımmmmm 1 tane kacamak fıkrı bıle gecmedı zıhnımdennnnnn sadce acıktım ve acıktıgımı sandıgım anlar oldu ama bak sımdıde acaıp sıslık hıssedıyorumm bıraz zorlanıcam baslarda zorlama verılen kılolar 4 ayda anca 5 kılo oldu bakalım kendı halıne bırakım napıcekler
evet yaben hugocuka takılıyom artıkk malum ıkımızdede ınsulın dırencı var sımdı ıadeı zıyaret zamanı hem hugocuk az mı geldı bızım topıcıkımızee
bız korku fılmı ızlıyem bacımm gel sen
ayy kızlar ne korku filmi... benim eşim yok şu anda bi odadan diğerine geçemiyom yüreğim pırpır çok korkuyom şı anda...
evetttttttttt evetttttttttttt var mı baktıgın senin
ayy kızlar ne korku filmi... benim eşim yok şu anda bi odadan diğerine geçemiyom yüreğim pırpır çok korkuyom şı anda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?