60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yorumun icin tesekkürler canim..benimkilerde cok seviyo tahin le pekmezi diyetim bitsin bende öyle yaparim...canim ben cikiyorum..aksama misafirler var...kendine iyi bak....
kiz bacim biliyonmu gülün bebeklerinden eymen vefat etti emin ise iyiyie gittigi haberini aldim bun arman iyiyimis sukurrr

dilemmm merhaba canım nasılsın?
İyim canim sen nasılsın? Ancak girebildim nete disardaydim
Telden giriyorum şimdide menümü yazıp çıkacağım
Ogle;
Uç kasık patates yemeği
Uç kasık bulgur
Yarım kase çorba
İki yemek ksg havuç salatası
Ara;
Bir fincan light sutlu kahve
Bir avuç leblebi
Aksam;
İki kasık ispanak pirincli
Birtane mercimek köftesi
Birtane normal köfte
Bir elma dilim patates

Ve toplamda iki lt su

kiz bacim biliyonmu gülün bebeklerinden eymen vefat etti emin ise iyiyie gittigi haberini aldim bun arman iyiyimis sukurrr
cok üzgünüm canim..insallah allahin izniylen eminle arman kisa zamanda toparlanirlar..allah acil sifa versin iki bebisimizede..vefat eden bebeyimizide annesine babasina seffatci olmasini nasip etsin...

dilem bence menün güzel canim.....bende bugün iyice dagittim...

öylen 4 kasik kapuska yedim...

aksam 1 elma..sonra manti yedim 1 tabak..tam dolu deyildi tabak..1 tane yaptigim cikolata toplarindan yedim.....sirkeli su ictim...sonra habire cerez yedim...hatta az öncede yedim..badem findik leblebi karisimi........günüm geldi ondanmidir aceba.......kendimi frenleyemedim.....neyse yarin bugün yediklerimin acisini cikartirim..sabah ebru salli ile pilates yaparim..gün asiri lesli ile spor yaparim...birde bu karin egsezizlerini yeni buldum..cok iyi geldi bana dün aksam yaptimda..Die Wahrheit über Bauchmuskeln - Für alle einen Waschbrettbauch / flachen Bauch wollen

Sukur kavusturana ben geldiiiiiiiiiiiiiimmm

Ne zamandir yoktum o siralar dagittim baya yedim ictim tam kilo aldim zannederken tartildim ve 60.9 ciktim bu beni baya bi motive etti, ipin ucu kactiktan sonra nasil toplarlarim diye dusunurken oldu.. Bu siralar gecem gunduzum karisti yine ve gunlerim bos oldugum icin tamamen doldu sizleri cok ozledim!!!

Kilo verenleri tebrik ederim insallah hic kimse benim gibi ipin ucunu kacirmaz :96:

Iyiki varsiniz firsat buldukca mutlaka gelecegim motivasyonumu tazelemek icin, kalorisiz ve zayif gunler diliyorum citir bayanlar :80: :79:

merhaba günaydın kızlar ?

günaydın shaire nasılsın ?çok uzun zaman oldu görüşmeyeli

canım çok ölçülü yemişsin kesin kilo verirsin sabır ve azimle hem de çok iyi derecede kilo vereceğini umuyorum

merhaba günaydın kızlar ?

günaydın shaire nasılsın ?çok uzun zaman oldu görüşmeyeli

gunaydin canim, evet, uzun aman oldu, hamd olsun iyiyim..
okul bitti derken bos oturamadim hep biseyler cikti, hala oyle..
tadini cikarmaya calisiyorum, is ariyorum vs.

baya zayiflamissin, supersin! darisi basima

gunaydin canim, evet, uzun aman oldu, hamd olsun iyiyim..
okul bitti derken bos oturamadim hep biseyler cikti, hala oyle..
tadini cikarmaya calisiyorum, is ariyorum vs.

baya zayiflamissin, supersin! darisi basima

çok teşekkür ederim inşallah darısı başına canım.

ve de en öenmlisi hakkında hayırlı olacak bir iş bulursun inşallah bitanem en kısa zamanda .arefe günü senin için yaptığım bu duanın da kabul olması dileğimle. şimdiden hayırlı huzurlu bayramlar .her gününüz bayram tadında geçsin

gunaydin arkadaslar.shair hosgeldin uzun zaman sonra.diyet nasil gidiyor
ben kahvaltimi degilde aksam sahurluk niyetine yediklerimi soyliyim tabi bunlari yedikten 2 saat sonra uyudum.kornfleks ve1.5 biber dolmasi yarim ekmek.dolmayi yemesem iyi olcakti yada kornfleksi ama can slklntisindan yedim malesef

afiyet olsun bitanem Allah kabul etsin

cok skur canim sen nasilsin.kucuk kizim hasta onla ugrasiyorum.bayrama yiyecek hazirligi yapmak istiyorum ama kizim elimi kolumu bagliyo.sen ne yaptin bayram icin baklava felan actinmi

çok geçmiş olsun canım . ben baklava açmayı bilmem daha doğrusu öğrenmek için hiç uğraşmadım yanlız anneme baklavasını yaparken yufkalarını ve cevizini döşedim.ayrıca baklava olsun olmasın benim çok farketmiyor olsa 1 çatal bile beni kesmeye yetiyor bitanem.
Bugün nasipse benim kurbanlığı almaya gideceğiz eşimle inşallah. yarın Allah nasip ederse kurbanımızı kesip 2 . bayram Antalya Kemer ' e gideceğiz bakalım.

bugün sabah tartıldım 54.8 kg geliyorum kızlar.
kalkınca 500 ml su içtim
birazdan kahvaltımı yapacağım nasipse ölçülerini yazarım

Allah kabul etsin.simdiden iyi tatiller

kahvaltı menüm

1 dilim tam buğday ekmeği
yarım kk peynir
4 zeytin
1 kuru erik
1 kuru kayısı
2 ceviz
2 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…