- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
kiz bacim biliyonmu gülün bebeklerinden eymen vefat etti emin ise iyiyie gittigi haberini aldim bun arman iyiyimis sukurrryorumun icin tesekkürler canim..benimkilerde cok seviyo tahin le pekmezi diyetim bitsin bende öyle yaparim...canim ben cikiyorum..aksama misafirler var...kendine iyi bak....
İyim canim sen nasılsın? Ancak girebildim nete disardaydimdilemmm merhaba canım nasılsın?
cok üzgünüm canim..insallah allahin izniylen eminle arman kisa zamanda toparlanirlar..allah acil sifa versin iki bebisimizede..vefat eden bebeyimizide annesine babasina seffatci olmasini nasip etsin...kiz bacim biliyonmu gülün bebeklerinden eymen vefat etti emin ise iyiyie gittigi haberini aldim bun arman iyiyimis sukurrr
İyim canim sen nasılsın? Ancak girebildim nete disardaydim
Telden giriyorum şimdide menümü yazıp çıkacağım
Ogle;
Uç kasık patates yemeği
Uç kasık bulgur
Yarım kase çorba
İki yemek ksg havuç salatası
Ara;
Bir fincan light sutlu kahve
Bir avuç leblebi
Aksam;
İki kasık ispanak pirincli
Birtane mercimek köftesi
Birtane normal köfte
Bir elma dilim patates
Ve toplamda iki lt su
merhaba günaydın kızlar ?
günaydın shaire nasılsın ?çok uzun zaman oldu görüşmeyeli
gunaydin canim, evet, uzun aman oldu, hamd olsun iyiyim..
okul bitti derken bos oturamadim hep biseyler cikti, hala oyle..
tadini cikarmaya calisiyorum, is ariyorum vs.
baya zayiflamissin, supersin! darisi basima
gunaydin arkadaslar.shair hosgeldin uzun zaman sonra.diyet nasil gidiyor
ben kahvaltimi degilde aksam sahurluk niyetine yediklerimi soyliyim tabi bunlari yedikten 2 saat sonra uyudum.kornfleks ve1.5 biber dolmasi yarim ekmek.dolmayi yemesem iyi olcakti yada kornfleksi ama can slklntisindan yedim malesef
afiyet olsun bitanem Allah kabul etsin
sevda çiçeği nasılsın canım ?
cok skur canim sen nasilsin.kucuk kizim hasta onla ugrasiyorum.bayrama yiyecek hazirligi yapmak istiyorum ama kizim elimi kolumu bagliyo.sen ne yaptin bayram icin baklava felan actinmi
çok geçmiş olsun canım . ben baklava açmayı bilmem daha doğrusu öğrenmek için hiç uğraşmadım yanlız anneme baklavasını yaparken yufkalarını ve cevizini döşedim.ayrıca baklava olsun olmasın benim çok farketmiyor olsa 1 çatal bile beni kesmeye yetiyor bitanem.
Bugün nasipse benim kurbanlığı almaya gideceğiz eşimle inşallah. yarın Allah nasip ederse kurbanımızı kesip 2 . bayram Antalya Kemer ' e gideceğiz bakalım.
Allah kabul etsin.simdiden iyi tatiller
kahvaltı menüm
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım kk peynir
4 zeytin
1 kuru erik
1 kuru kayısı
2 ceviz
2 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?