yasemin senin boyun kaçtı canım heralde 58 kilo olmak istiyosun değilmi
bendede iç bacaklarda var şu diyet bi bitsin iç bacak sıkılaştırıcı egzersizleri yapacağım bende. bende arka bacaklarda ve popoda çoktu spor yapa yapa hiç kalmadı tempolu yürüyüle ama iç bacaklar yürüyüşle yeteri kadar iyi çalışmıyor ondan var iç bacakta hele bi diyet bitsin sıra onada gelecek
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım şimdi temizlik vakti
günaydın kızlar henüz kahvaltı yapmadım eşim işletmeye gitti çocuklar yeni uyandılar biraz sonra kahvaltı yapalım diyorlar çizgi film başında oldukları için şimdi 500 ml su içtim.
dün sabah kahvaltısı yaptım akşam yemeği yedim öğleni bol sıvı ve suya dönüşebilecek salatalık bir de meyveden şeker alayım diye 1 hurma filan yemiştim tek kaçamağım yani ödülüm de hugocuktan tarifini aldığım 1 kare ( 3 kk büyüklüğünde )revani oldu...
dün biraz midemi dinlendirmek , bağırsaklarımı çalıştırmak istedim .detoks gibi olsun istedim kızlar çok işe yaradı samimi olarak söylüyorum. dün 55.4 kg gelmiştim sabah tartıldığımda, bugün 54.8 kg geldim. çok sevindim:82::90:
kahvaltını beğendim afiyet olsun canımgünaydın kızlar
dün abartıya kaçtım durmadan atıştırıp durdum ve yediklerimi yazmaya utandım açıkçası reglim yaklaşıyor sanırım ondan böyle :18:
ama bu sabah çok iyi hissettim kendimi dün içtiğim tarçınlı sütler işe yaramış demekki artık bunu yaşam tarzı haline getirirsem ve zayıflarsam böyle tatlı krizlerim de olmayacak
şimdi kahvaltı yapıyorum
1 yağsız omlet(içine 1 dilim kaşar doğradım 1 yemek kaşığı da süt kattım)
1 dilim kepek ekmek
3 sivri biber
1 kupa açık çay
1 mandalina
canım sonunda kendin de farkına varmışsın ne güzel hedefi büyük tutmak insanın gönlünü yorar kanaatimce.... en azından beni yorar o açıdan hedefleri ufak tutup ilk hedefi geçip başardım şükür duygusunu da tatmak önemli bitanem.kilo hedefimi küçülttüm azar azar hedefler belirlemek daha mantıklı ilk hedefim 5 kilo vermek sonra da bir 5 kilo daha vermek hedefim 1 ayda 3 kilo versem 3 ayda 9 kilo vermiş olacağım 1 kilo da ekstradan versem 3 ayın sonunda 10 kilo vereceğim yani şubat 15 de 50 kg olacağım inşallah inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız
günaydın farmasicim
nazar değmesin canım ne güzel zayıflamışsın darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?