kafam bozuldu farmasi ama yapacak bişey yok gitmeliyim. insanlar kendi istekleri olsunda ne olursa olsun diyorlar herkez kendini düşünüyor karşısındakini düşünen yok hiç
farmasi günaydin canim..senin kahvaltinda 2 tatlikasigi pekmez tahin karisimini 2 t. kasik pekmez 2 t.kasik tahin karisimi anlamindami yoksa...1 tatlikasigi pekmez ve 1 t.kasigi tahin anlamindami oluyo
yorumun icin tesekkürler canim..benimkilerde cok seviyo tahin le pekmezi diyetim bitsin bende öyle yaparim...canim ben cikiyorum..aksama misafirler var...kendine iyi bak....canım kahvaltını çok beğendim.
o karışım şöyle canım ben göz kararı bir bir çukur kasenin içerisne tahin ve pekmezi karıştırırım . zaten çocuklar eşim çok seviyorlar az yaparım taze taze yesinler diye 2 günde biter. ben onun içerisinden 2 tatlı kaşığı alıp ekmeğime sürüyorum canım.
yorumun icin tesekkürler canim..benimkilerde cok seviyo tahin le pekmezi diyetim bitsin bende öyle yaparim...canim ben cikiyorum..aksama misafirler var...kendine iyi bak....
kızlaar günaydınlaar =) bende kilo vermişim çok şükür 62.9 çıktım =) yarım kilo yarım kilo gidiyor ama olsun gidiyorya
kahvatı;
4zeytin
1 kk peynir
1ymk kaşığı patlican salatası
1 yumurta
1tatlı kaşığı reçel
1 dilim tatmtahıllı ekm
canım kahvaltın çok güzel olmuş
ayrıca kilo verdiğin için de tebrik ederim gitsin de gram gram olsun acelemiz yok
aynen öyle, az geliyor bazen ama şöyle telkin ediyorum kendimi, eğer diyette olmasaydım almıştım bile, belkide şu zamanlar 70e doğru ilerliyordum gram gramda olsa, şuanda gram gram 5lilere yaklaşıyorum ama çok şükür =)
kızlar 2 gündür pc başına oturamadım çok yoğun ve yorgunum bugün annanemin evini temizledim yarın bizim evi temizliycem ama sağlık olsun hepsi düzelir birkaç gündür ölüm haberleri alıyoruz ailecek Allah böyle güzel yorgunluklar versin napalım buarada 56 kiloyum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?