60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derinnnimmmm nick i anlamlı kendisi gibi derin arkadaşım benim . . .

canım ya öle bi hal aldı ki yani 62 li tüm kilolara tav olacağım yani 62.8 62.6 lar falan süper . . . yani 62 yi bi biçimde ekranda görmek müthiş . . .
bi de tek sayıları sevmiyorum ben hiç hoşlanmıyorum valla 66 da falan daha mutluydum ben . . . süprizzzzz

pazar günü kesinlikle kilomu sana bildireceğim derinim hiç şüphen olmasın canım . . .
ve bahsettiklerinede daha dikkat edeceğim . . .

o yeni kıyafet meselesi zaten tez konusu . . .

yani biraz daha veriiyim alırım biraz daha biraz daha derken mevsim geçiyo canım bu nedenle bence kilon gayet ideal yeni alacağın kıyafet gayet şık durur biraz daha kilo kaybedersen dahada şık durur bu nedenle almayı erteleme . . .

mesela ben geçen hafta bi kot aldım 30 beden ki 28 de oluyo aslında bazı markalarda ama aldığım markada 30 giyiyorum . . . bacaklardan biraz dar oldu bel popo falan şahane ama dedim almalıyım bu bile bi motivasyon çünkü mesela 1-2 kg kaybedersem yeni aldığım bu kot bende daha iyi durur gibi bi motivasyon . . .

kaydirigubbakcemile5

öperimmmm seniiii . . .

:1hug:

hmmmm unutmadan kurabiyeni göndereceğim derinimmmm en azından bi tadına bakmış olursun merakını giderir benim arkadaşımın . . .
özelden sana teslim edilebilecek yeri bana bildir yeter . . .

Slm kızlar bende öğle yemeğimi yiycem şimdi
1 kase mercimek çorbası,salata 1 dilim ekmek ve 1 tane kuru patlıcan dolması
afiyet olsum kaydirigubbakcemile3

merhaba sabuncum çizelgen hayırlı olsun darısı hedef çizelgene inşallah Şeniz
bu şeker çizelgeyi nerden buldun bakalım bende deişik bişe yapmak istiyorum ama bulamıyorum senağlama

Torpak ablammmm . . .
Hep aklımdasın ablacığım mezun oldunuz aaybisimle . . .
Nasıl ablacığım kilo korumada bi sıkıntı duyuyor musun ?

Bu çizelgeyi 70-79 topiğinden bursefa arkadaşım sayesinde oluşturdum . . .
Bende onun çizelgesini beğendim tıpkı senin gibi o da kaynağı verdi ve sayısız alternatiften bunu oluşturdum . . .

Adres şöyle ;

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others

FİLTER in yanından weight loss u seçersen kilo ile ilgili kısımla karşılaşırsın sadece ablacığım . . .

Ben dünkü kurufasulye-pilavın acısını çıkartmak için bu öğlen birşey yemeyi düşünmüyorum.Rejim ve sanırım kullandığım ilaç bende baş ağrısı yapıyor.Yani aynen dünki gibi başım çatlıyor bugün de ...

Şu an 1 tane limonlu soda içiyorum...ıkindide de çilek yemeyi düşünüyorum ki midem dolsun,akşam yemeğini fazla kaçırmayayım diye..Dün akşam vallahi on günü heba ettim...

lunapiena mutlaka söylerim canım sonuçlarını:dance:

kilo verenleri tebrik ederim:lepi:

hakkattende hep şu kadar kilo verdik diye sevinirdik nazaramı geldik ne:asigim:

şu ana kadar yeşil çay,ada çayı meyve suyu ve suyla durabildim :dance:

Merhaba Kızlar,

ya iş yoğunluğundan dışarı yemeye gidemiyoruz. Ofise söyledik mecbur. Hemde dürüm döner ayran.. Daha yemedim ama şimdiden pişmanlık duyuyorum.. Akşam yemicem artık naapalım..

mucizem çiçek unu hakkında bilgi bekliyoruz canımcığım . . .

nasıl ne dozda kullanıyorsun ?

ben netten araştırma yaptım ama kayda değer bir şey yok . . .

kuvvetli bir zayıflama çayıdır denmiş sadece . . .

slm kizlarrrrrrr tünaydinnnnnnnnn

icimde müthis bi hirs olustu daha cok vermeliyim daha cok daha cok, tabi dogumdan sonra 82y dim 72 ye hic bisey yapmadan emzirerek 3 ay da ulastim 72 kiloyuda 3 ay tasidiktan sonra nihayet cok bekledigim 64 kilodayim ama insan gözü doymuyor hep daha fazlasini arzuluyo dimi...

her sabah kalkip aynaya bakiyorum ne cok beklemisim yaa hahayyyyy BEN DÖNYANIN EN GÖZEL CIMCIMENIN ANASIYAM kaydirigubbakcemile3

Kizlar programimi degistiriyorum bugün biraz sok yapicam normalde protein agirlikli besleniyorum ama bugün metabolzmayi sasirtmak icin karbonhidrat agirlikli beslenicem

sabah ananas yedim
öglen ispanak ve patates püresi yapicam (resminide cekip tarifiyle koyarim birazdan)
aksam yine patates püresi ve salata

ve spor tabiki bugün 5 km yürümeyi planliyorum hava harika almanyada pek bulamiyoruz böyle cikip tadini cikaricam cimcimemle...

istahi kabaranlara önerim ihlamur cayi bana acayip etki edio aksam iciyorum yemekten sonra gece atak yapmayim diye bi dün gece icmedim oda ekmege saldirdim allahtan cok yemedim

Merhaba Kızlar,

ya iş yoğunluğundan dışarı yemeye gidemiyoruz. Ofise söyledik mecbur. Hemde dürüm döner ayran.. Daha yemedim ama şimdiden pişmanlık duyuyorum.. Akşam yemicem artık naapalım..

ühüüüüsenağlama neyse artık akşama telafi edicem.. AMa okadar alışmışım ki az yemeye
nasıl şiştim..

flyy asıl bize bu takıntılar kilo aldırıyor güzelim.yemişsin boşver afiyet olsun niye takıyorsun telafisi zor bir şeymi yaa:dance:
sabun çiçek ununnu hala kullanamadım zira wc ye sık gitmek gerekiyormuş canım.kardeşim kullanıyor çok memnun kaldı.bende yarın yanımda getireyim işten çıkmadan kullanayım diyorum.malum çalışıyorum faturaları wcden kesip telefonlara wcdenmi bakıyım:roflol::roflol:
yonca ohhh gez bol bolll:dance:bende hollywoodla bünyemi şaşırtır tez zamanda çok kilo veririm inşallahh:lepi:

bu arada ölçülerimi aldım kızlar.lahana yagının ne kadar zamanda ne kadar incelettigini paylasıcam.ama 7.günümde alabildim ölçülerimi tabii:roflol:

suya devam kızlarrrrr:hooray:bu hafta rekor kırıcaz zayıflamadakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

flyy asıl bize bu takıntılar kilo aldırıyor güzelim.yemişsin boşver afiyet olsun niye takıyorsun telafisi zor bir şeymi yaa:dance:

diimi ya doğru söylüyorsun meleğim yaa.. Afiyet olsun bana..arada olucak böyle şeyler.. kaydirigubbakcemile3

Ama işte insan baya bi çabaladıktan sonra yiyince pişmanlık duyuyo ister istemez sanırım..fisfisfis

Neyse ya dediin gibi telafi ederiz bizde akşam bi yarım saat fazla spor la idare ederimm:dance::dance:

şaşılacak şey ama ben hala acıkmadım:1no2:

üstelik sadece sıvı aldıgım halde.bir ara çok acıkmıştım meyve suyu içtim geçti.sanırım bir süre sonra hakkatten insan acıkmıyor:lepi:

durmak yok devam.hızla gidecek kilolar ve inşallah dönemeyeck bir dahakaydirigubbakcemile2

gulgolmez nerdesin şekerimm.neler yaptın sen bugun

bu kadar işte şekerimm.nefis buda yani diyetteyiz diye ölelimmi.bizimde hakkımız arada mideye bayram ettirmek:lepi:

bende de oluyo,in çık başka gösteriyo.

kizlar bu günki öglen yemegi menüsü
patates püresi
ispanak
maydanoz

toplam degeri 170 kcal

karbonhidrat agirlikli diyetlerde yenen karbonhidratlarin yaninda maydonoz yenmesi tavsiye ediliyor cünki cogu karbonhidratlar vicutta su tutuyor bunun icin yaninda maydonoz yenmesi mükkemmel olur ayrica uzmanlar patates ve ispanagin öglen yemegi olarak yenmesinin vücudun o saateki gereksimini büyük ölcüde kArsiladigini söylüyor

afiyet olsun

[/url][/IMG]

ben ispanagi sewmiyorum iyyy viccik viccik duruyoooo:roflol:
ispanagi boyle wiccik wiccik yapmadan baska turlu nasil yiyebilirim yaa-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…