sabuncum canım benim ben de isterdim sizlerle daha fazla birarada olmayı ama işte ne yaparsın iş yerinde internet var aman bizlere yasak...kötükedihüso sadece akşamları girebiliyorum...pazar günü baktım sana ama sen yoktun...:çok üzgünüm: topraksuu desen iyice kayıplara karıştı... canım 600 gramı sakın küçümseme bak ben bu hafta 100 gram bile veremedim...a.s bu hafta sonu 62 olacaksın ben sana inanıyorum sende kendine inan...ben de 61 olsam çok iyi olacak...yeni bir kıyafette almak içimden gelmiyor zayıflamadan hiçbir şey almak istemiyorum ama o kadar zor kilo verebiliyorum ki almak zorunda kalacağım maalesef... bak bu kez pazar günü bana kilonu bildir tamam mı pazartesiye kadar bekleyemem seni ona göre...yerimseniben canım bisküviye bu pazar da baktım bulamadım migrosa geçen hafta bakmıştım orada da yoktu...bol bol her markette fındıklısı var...biliyormusun normalde pek bisküvi yemem 2 haftadır onu aradığımdan farklı bisküviler alıyorum umarım bana kilo olarak geri dönmez... bak sabuncum bu hafta özellikle akşamları az ye(sana böyle diyen ben bu akşam 3 akşamlık yedim neredeyse hep annemin yüzünden çok lezzetli yapıyor...) senin dediğin gibi su içmeyi ihmal etme,egzersizlerini yap veeeeeeeeee haftasonu bize müjdeyi ver...Şeniz
merhaba sabuncum çizelgen hayırlı olsun darısı hedef çizelgene inşallah Şeniz
bu şeker çizelgeyi nerden buldun bakalım bende deişik bişe yapmak istiyorum ama bulamıyorum senağlama
lunapiena mutlaka söylerim canım sonuçlarını:dance:
kilo verenleri tebrik ederim:lepi:
hakkattende hep şu kadar kilo verdik diye sevinirdik nazaramı geldik ne:asigim:
şu ana kadar yeşil çay,ada çayı meyve suyu ve suyla durabildim :dance:
Merhaba Kızlar,
ya iş yoğunluğundan dışarı yemeye gidemiyoruz. Ofise söyledik mecbur. Hemde dürüm döner ayran..Daha yemedim ama şimdiden pişmanlık duyuyorum.. Akşam yemicem artık naapalım..
ühüüüüsenağlama neyse artık akşama telafi edicem.. AMa okadar alışmışım ki az yemeye
nasıl şiştim..
sanırım midelerimiz küçülmüş kaçırınca bende de şişlik oluyorr
flyy asıl bize bu takıntılar kilo aldırıyor güzelim.yemişsin boşver afiyet olsun niye takıyorsun telafisi zor bir şeymi yaa:dance:
sanırım midelerimiz küçülmüş kaçırınca bende de şişlik oluyorr
diimi ya doğru söylüyorsun meleğim yaa.. Afiyet olsun bana..arada olucak böyle şeyler.. kaydirigubbakcemile3
Ama işte insan baya bi çabaladıktan sonra yiyince pişmanlık duyuyo ister istemez sanırım..fisfisfis
Neyse ya dediin gibi telafi ederiz bizde akşam bi yarım saat fazla spor la idare ederimm:dance::dance:
ya kızlar kafayı yiycem benim tartım dijital her sabah ilk tartıldığımda daha çok inip tekrar tartıldığımda 700 gr daha az gösteriyor. ben hep çok olanı söylüyorum ama aklımda karışmıyor değil.dijital tartıda aynı sorunu yaşayan varmı???
CADIARZU
kizlar bu günki öglen yemegi menüsü
patates püresi
ispanak
maydanoz
toplam degeri 170 kcal
karbonhidrat agirlikli diyetlerde yenen karbonhidratlarin yaninda maydonoz yenmesi tavsiye ediliyor cünki cogu karbonhidratlar vicutta su tutuyor bunun icin yaninda maydonoz yenmesi mükkemmel olur ayrica uzmanlar patates ve ispanagin öglen yemegi olarak yenmesinin vücudun o saateki gereksimini büyük ölcüde kArsiladigini söylüyor
afiyet olsun
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?