60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy şekerler benim şevkim kaçtı millet çok zayıflamışsın diye diye bi iştahım açılmaya başladı sormayın ya istek gitti gibi sanki napcam ya yardım edin bana
Az öce 1 muz ,1 elma ve 1 kividen oluşan meyve salatası yedim off ya dahada yiyesim var akşama kadar dünyayı yerim ben yardım kızlarrrrrrrr

Ayyy şekerim yardımına ihtiyacım var bi destek atın bana ya iki gündür sporda yapamıyorum yeme konusunda aşırı değilim ama ufak kaçamaklar yapıyorum işte normalde 1200 kaloriyi geçmem ama 1500_1600 kalori alıyorum iki gündür napcam ben ya

sorma ya bacim bendede öyle oldu önce cok zayifsin ye diyenler simdi diyet yapamadigim icin alay ediyorlar bende insnalarin lafina kanip yedigim icin cok pismanim yeni yeni kendimi toplama calisiyorum Allahim azmim hic bitmesin sana basarilar gülümmmsositososito

psikolojik valla ya neyse ama yememem lazım kilo almak istemiyorum saol canım sende başarırsın umarıma.s.

gulgulmez aman hayatım engel ol kendine.arada ufak kaçamaklar oluyor ama arkası gelmesin kaydirigubbakcemile2
yazın herkes çevirip soracak sanba nasıl zayıfladın diye sadece bunu düşün:sm_cool: çubuk krakerler gibi olucaz şekerlerrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bu arada hollywood diyetinde olmasam mutlaka yerdim şu püreden

QUOTE=melek ve mucizesi;6441168]gulgulmez aman hayatım engel ol kendine.arada ufak kaçamaklar oluyor ama arkası gelmesin kaydirigubbakcemile2
yazın herkes çevirip soracak sanba nasıl zayıfladın diye sadece bunu düşün:sm_cool: çubuk krakerler gibi olucaz şekerlerrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bu arada hollywood diyetinde olmasam mutlaka yerdim şu püreden[/QUOTE]

Neyse ya zaten ekstradan bugün bi tabak meyve salatası yedim akşamı hafif geçiririm artık nedeni buldum regl yaklaşıyo ondan canım sürekli tatlı bişeyler istiyo ona saymış oldum bende meyve tabağını haklısın canım şurda 1 ay daha sıksam kendimi veririm 7 kilomu biliyorum inşallah :Saruboceq:

Ayrıca hollywood diyetine baktım ben beceremem onu yine kendi listem en iyisi

gulgulmez bende kilo vermem hareketlensin azıcık gaz olsun diye başladım.1 hafta deneyeyim sonra farklı diyetlerle yola devam:sm_cool::sm_cool:

bir yandanda Hadise dinliyorum.bu yaza bomba gibi giricez hepimizzzzkaydirigubbakcemile2

Sevgili gulgulmez Bence sen insanlarin dedigine degil hedefine odaklan Bazen istah acilmalari normal Az kalorili seylerle mideni doldurmaya calis hayatim.

hayıııırrrrrr....delikafaduldendelikafadulden

Gülgülmezciiimmm durmak yok yola devamm.. Arada nefsini körletmek için ye ama sonra aynen devam.. Mesela bu akşam izin ver kendine istediğin çok özlediğin şeyleri ye.. Sonra yarın kaldığın yerden devam et ama muhakkak yeni bir şevkle.. sırnaşık şeysırnaşık şey

biz sana inanıyorum gülüm.. Sen yaparsınnkaydirigubbakcemile5

Ayyy canım saol iyiki varsınız öpüyorum kocaman

inşallah hepimiz istedigimiz kilolara kavuşcaz ve yeni bir topicte bir araya gelicez.
hedefine hemen ulaşanlar diye :))))

bu arada hcr35 nerelerde yaa.uğramıyor hiç

kızlar bakın neler buldum arastırma yaparken

Dove Body Firming Lotion Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu

Sıkılaştırıcı Bakım Serisinde bulunan Sıkılaştırıcı Losyon ve Jel-Krem benzersiz Dove yumuşaklığı ile yosunun gücünü birleştiriyor. Dove Sıkılaştırıcı Bakım Serisi içeriğindeki deniz yosunu özleri ile hücre metabolizmasını harekete geçirerek cildi sıkılaştırıyor.

Sonuç

1 haftada daha sıkı ve pürüzsüz bir cilt, 3 haftada selülit görünümünde fark edilir bir azalma.

Deniz yosunu Thalasso-Terapi’deki sıkılaştırıcı bakımlarda kullanılan en önemli maddelerden biridir. Yeni Dove Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu benzersiz Dove Yosunu Özleri ile Seramidler ve Aktif Dove Nemlendiricileri’nin bir bileşimini içerir. Deniz Yosunu Özleri hücre metabolizmasını harekete geçirerek cildi sıkılaştırır. Seramidler cildin pürüzsüz olmasını sağlar. Aktif Dove Nemlendiricileri cildin nem dengesini korur. Bu özel bileşim, cildi sıkılaştırır ve elastikiyetini artırır.

Kanıtlanmış Test Sonuçları

1 hafta sonunda fark edilir şekilde daha pürüzsüz bir cilt.
2 hafta sonunda fark edilir şekilde daha sıkı bir cilt.

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli

Günde en az bir kez dairesel hareketlerle, tamamen emilinceye kadar masaj yaparak cildinize uygulayın.

Dove Body Firming Sıkılaştırıcı Jel Krem

Selülit belirtileri ilk olarak kadınların tipik problemli bölgeleri olan kalça, karın ve basen bölgelerinde görülür. Dove Sıkılaştırıcı Jel-Krem içeriğindeki Deniz Yosunu Özleri ve Elastin-Peptides ile vücudun problemli bölgeleri için gerekli yoğun bakımı sağlar. Deniz Yosunu Özleri hücre metabolizmasını harekete geçirerek cildi sıkılaştırır. Elastin-Peptides cildin esnekliğini arttırır. İçeriğindeki Aktif Dove Nemlendiricileri cildin nem dengesini korur.

Koyu kıvamlı bir ürün olmasına rağmen losyon gibi vücudun tamamında kullanıma uygun bir kremdir. Çabuk emilir ve yağlı bir his bırakmaz. Uygulandığı andan itibaren cildi yumuşatan etkisi ve kazandırdığı pürüzsüzlük hissi gün boyu sürer. İçeriğindeki (5 maddenin bileşiminden oluşan) özel karışım ile ciltte ipeksi bir his bırakır.

birde bu var

Ayy denesek mi melekcim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…