- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
şaşılacak şey ama ben hala acıkmadım:1no2:
üstelik sadece sıvı aldıgım halde.bir ara çok acıkmıştım meyve suyu içtim geçti.sanırım bir süre sonra hakkatten insan acıkmıyor:lepi:
durmak yok devam.hızla gidecek kilolar ve inşallah dönemeyeck bir dahakaydirigubbakcemile2
gulgolmez nerdesin şekerimm.neler yaptın sen bugun
Ayy şekerler benim şevkim kaçtı millet çok zayıflamışsın diye diye bi iştahım açılmaya başladı sormayın ya istek gitti gibi sanki napcam ya yardım edin bana
Az öce 1 muz ,1 elma ve 1 kividen oluşan meyve salatası yedim off ya dahada yiyesim var akşama kadar dünyayı yerim ben yardım kızlarrrrrrrr
sorma ya bacim bendede öyle oldu önce cok zayifsin ye diyenler simdi diyet yapamadigim icin alay ediyorlar bende insnalarin lafina kanip yedigim icin cok pismanim yeni yeni kendimi toplama calisiyorum Allahim azmim hic bitmesin sana basarilar gülümmmsositososito
ayy gaza geldim hemen kalkıp koccaa bir bardak su alayım elime.ofiste bir kaç tur atayım :))))
Ayy şekerler benim şevkim kaçtı millet çok zayıflamışsın diye diye bi iştahım açılmaya başladı sormayın ya istek gitti gibi sanki napcam ya yardım edin bana
Az öce 1 muz ,1 elma ve 1 kividen oluşan meyve salatası yedim off ya dahada yiyesim var akşama kadar dünyayı yerim ben yardım kızlarrrrrrrr
hayıııırrrrrr....delikafaduldendelikafadulden
Gülgülmezciiimmm durmak yok yola devamm.. Arada nefsini körletmek için ye ama sonra aynen devam.. Mesela bu akşam izin ver kendine istediğin çok özlediğin şeyleri ye.. Sonra yarın kaldığın yerden devam et ama muhakkak yeni bir şevkle.. sırnaşık şeysırnaşık şey
biz sana inanıyorum gülüm.. Sen yaparsınnkaydirigubbakcemile5
Sevgili gulgulmez Bence sen insanlarin dedigine degil hedefine odaklan Bazen istah acilmalari normal Az kalorili seylerle mideni doldurmaya calis hayatim.
inşallah hepimiz istedigimiz kilolara kavuşcaz ve yeni bir topicte bir araya gelicez.
hedefine hemen ulaşanlar diye :))))
bu arada hcr35 nerelerde yaa.uğramıyor hiç
Dove Body Firming Sıkılaştırıcı Jel Krem
Selülit belirtileri ilk olarak kadınların tipik problemli bölgeleri olan kalça, karın ve basen bölgelerinde görülür. Dove Sıkılaştırıcı Jel-Krem içeriğindeki Deniz Yosunu Özleri ve Elastin-Peptides ile vücudun problemli bölgeleri için gerekli yoğun bakımı sağlar. Deniz Yosunu Özleri hücre metabolizmasını harekete geçirerek cildi sıkılaştırır. Elastin-Peptides cildin esnekliğini arttırır. İçeriğindeki Aktif Dove Nemlendiricileri cildin nem dengesini korur.
Koyu kıvamlı bir ürün olmasına rağmen losyon gibi vücudun tamamında kullanıma uygun bir kremdir. Çabuk emilir ve yağlı bir his bırakmaz. Uygulandığı andan itibaren cildi yumuşatan etkisi ve kazandırdığı pürüzsüzlük hissi gün boyu sürer. İçeriğindeki (5 maddenin bileşiminden oluşan) özel karışım ile ciltte ipeksi bir his bırakır.
birde bu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?