sanırım buldumcevap yazdığımız kutunun altında gelişmiş cevap!ı tıklıyorsun cevabından yukarda ifadeler çıkıyor canım bende forumun yeni haline alışamadım:26:
süpersin mavlicim hayırlısıyla inşallah kilo filan kalmayacak az kaldı hadi bakalım canımcım
teşekkür ederim bitanem
peki çoklu cevaplamak için mesajları ne yapıyoruz
denemeevet ya mavlicim alışana kadar zaman alacak galiba
bak bana malum olmuş sormadan cevaplamışım(şaka şaka uğraşırken önceki mesajıma yazmışım:))mavlicim teyzem nasıl oldu ?
deneme
bak bana malum olmuş sormadan cevaplamışım(şaka şaka uğraşırken önceki mesajıma yazmışım:))
maşallah sana inşallah birgün bende okadar iyi araba kullanırım tabi otomatik vites alana kadar beklemem lazım:) hayırlı geceler canım iyi dinlenmelermavlicim şimdilik çıkmam gerekiyor görüşürüz inşallah tatlım yarın malum mesai başlıyor 9 günlük tatilin ardından bir de Kemerden Uşak' a kadar arabayı sadece ben kullandım ( 4.5 saat ) yarın dinlenmiş olarak gideyim okula oğlanlara da pudinglerini yedireyim, yatırayım. ben de dinlenmeye çekileyim sana hayırlı geceler tatlım
maşallah sana inşallah birgün bende okadar iyi araba kullanırım tabi otomatik vites alana kadar beklemem lazım:) hayırlı geceler canım iyi dinlenmeler
farmasim hosgeldin canim sükür kavusturana..insallah stressini atip gelmisindir..tatilin iyi gecmistir...
bizim burda bayramlarin hic tadi olmuyor..bütün akrabalar türkiyede..neyse
benim aksam yemeyim ...orta porsiyon isapanakli kiymali lasanya...saat 18 gibi yedim yemeyimi..yemekten önce sirkeli su ictim...sonra evde cok nefis hazir baharatli pisküviler vardi.:)..onlardan yememek icin bir bardak yesil cay ictim..istahim gitti..o bisküviler yerine bi kac tane kuru üzüm yedim 3 tanede findik...yatmadan önce yine biraz yoghurt yerim 3-4 kasik......
250 ml elma sirkeli suyumu içtim.
üzerine de 250 ml su içtim
bugünlük bu kadar herkese iyi geceler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?