60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cevap yazdığımız kutunun altında gelişmiş cevap!ı tıklıyorsun cevabından yukarda ifadeler çıkıyor canım bende forumun yeni haline alışamadım:26:

teşekkür ederim bitanem
peki çoklu cevaplamak için mesajları ne yapıyoruz

cevap yazdığımız kutunun altında gelişmiş cevap!ı tıklıyorsun cevabından yukarda ifadeler çıkıyor canım bende forumun yeni haline alışamadım:26:
sanırım buldum
süpersin mavlicim hayırlısıyla inşallah kilo filan kalmayacak az kaldı hadi bakalım canımcım

sanırım buldum galiba bu şekilde

teşekkür ederim bitanem
peki çoklu cevaplamak için mesajları ne yapıyoruz

bende bulamadım arkadaşım bulursan banada tarif edermisin birde sendede oluyormu cevabı yazdıktan sonra ilk sayfaya gidiyor son sayfa açılmıyor onu nasıl ayarlıycam biliyormusun birtürlü bulamadım

evet ya mavlicim alışana kadar zaman alacak galiba

alıntı ile cevapla yazan yerin sağındaki yere tıklıyoruz o şekilde çoklu mesajlara cevap yazabiliyoruz buldum
evet aynen dediğin gibi ilk sayfaya gidiyor çok saçma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

farmasicim annem iyi çok şükür ağrısı yok ama tabiki kolu bir kaç hafta daha askıda kalıcak inşallah daha sonra kolunu kaldırmasında sorun olmaz omuzdaki çatlaklarda genelde iyileştikten sonra kolu yukarı doğru kaldırmak için fizik tedaviye gidiliyormuş inşallah gerek kalmaz

Son düzenleme:
mavlicim şimdilik çıkmam gerekiyor görüşürüz inşallah tatlım yarın malum mesai başlıyor 9 günlük tatilin ardından bir de Kemerden Uşak' a kadar arabayı sadece ben kullandım ( 4.5 saat ) yarın dinlenmiş olarak gideyim okula oğlanlara da pudinglerini yedireyim, yatırayım. ben de dinlenmeye çekileyim sana hayırlı geceler tatlım

maşallah sana inşallah birgün bende okadar iyi araba kullanırım tabi otomatik vites alana kadar beklemem lazım:) hayırlı geceler canım iyi dinlenmeler

Son düzenleme:
maşallah sana inşallah birgün bende okadar iyi araba kullanırım tabi otomatik vites alana kadar beklemem lazım:) hayırlı geceler canım iyi dinlenmeler

benim arabam otomotik vites değil normal düz vites mahsus öyle aldırdım yaş 33 18 yaşımda öğrendim araba sürmeyi 8 yıl kesintisiz araba kullandım 7 yıldır da hiç sürmedim ama bu iş bisiklete binmek yüzmek gibi bir kere öğrenildi mi unutulmuyor. bizim öğrendiğimiz ve kullandığımız arabalar düz vitesti. o yüzden istedim böyle. otomatik istemem sürüşü kolay gibi gelse de çok balata yer o tip arabalar dur kalk dur kalk derken devrinde kullandıktan sonra böylesi gerçekten güzel insan sürekli uyanık kalıyor

şu an 3 kaşık puding
1 elma yedim
250 ml de su içtim

Son düzenleme:
farmasim hosgeldin canim sükür kavusturana..insallah stressini atip gelmisindir..tatilin iyi gecmistir...
bizim burda bayramlarin hic tadi olmuyor..bütün akrabalar türkiyede..neyse

benim aksam yemeyim ...orta porsiyon isapanakli kiymali lasanya...saat 18 gibi yedim yemeyimi..yemekten önce sirkeli su ictim...sonra evde cok nefis hazir baharatli pisküviler vardi.:)..onlardan yememek icin bir bardak yesil cay ictim..istahim gitti..o bisküviler yerine bi kac tane kuru üzüm yedim 3 tanede findik...yatmadan önce yine biraz yoghurt yerim 3-4 kasik......

merhaba canım gerçekten sonsuz şükürler olsun kavuşturana ......tatilim çok güzeldi gittiğimize değdi.
afiyet olsun bitanem

250 ml elma sirkeli suyumu içtim.
üzerine de 250 ml su içtim
bugünlük bu kadar herkese iyi geceler canlar

merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorummm :) kendi kendime kilo vereceğim yok bari burada sizlerle beraber olayım da forma gireyim bana da yardımcı olur musunuzz

günaydın kızlar sabah kahvaltım 5 kaşık sade mısır gevreğine 1 elma doğradım ve 1 bardakta süt ekledim yiyorum

günaydın hugocuk afiyet olsun canım kaç gündür yoktun yine bayram dolayısıyla galiba tatil olunca gezmeler dışarda dolaşmalar bitmiyor tabi havalarda güzel olunca insanın canı istiyor.bende bu sabah domates salatalık bir tane yeşil biber kibrit kutusu peynir 4 zeytin bir tane haşlanmış yumurta bir dilim çavdar ekmeği ve şekersiz ıhlamur içtim.bu arada hugocuk şekeri tamamen bıraktım bayramda zaten bir lokma dahi tatlı girmedi ağzıma çayımıda şekersiz içiyorum ne zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…