60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senin adına çok sevindim bende bayramda düzenim bozuldu malesef ama hiç şekerli tatlı bişey yemedim bugünde aynen diyetime devam etmeye başladım. dün pikniğe gittik ızgara yedim yanında herkes cola içti ben ayran içtim hiç tatlı bişey yemedim canım tatlı çektikçe meyve yedim

öğlen yemeğinde ton balığı ve 1 dilim çavdar ekmeği yiyeceğim akşama ise ıspanak yemeği yapacağım yanına bulgur pilavı ve eğer yeşillik bulabilirsem salata olur

bayramda düzenim şaştı ama hiç tatlı şekerli olmadı o yüzden rahat oldu ama spor yapamadım biraz önce oturma odamı sildim süpürdüm öğleden sonra faturaları yatıracağım bugünde spor yapamam yemekte yapacağım yarın başlarım spora artık

merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorummm :) kendi kendime kilo vereceğim yok bari burada sizlerle beraber olayım da forma gireyim bana da yardımcı olur musunuzz

hoşgeldin canım burada sadece yediklerini yapıyorsan sporunu yada başka şeyler yapıyorsan zayıflamak adına yazıp burda paylaşıyorsun o kadar.bizde eğer çoksa yediklerin yada azsa söylüyoruz sana yani destek oluyoruz birbirimize

aa evet bende yazmayı unutmuşum sabah koşu bandına bindim bende yarım saat 3 hızla yaptım birden yüklenmedim inşallah devam ederim.birde hugocuk ıspanak deyince aklıma geldi paylaşmak isterim seninle bayramda özdilek alışveriş merkezine gittik eşim kızım ben dolaştık biraz. acıkmıştık tabi eve gidelim evde yiyelim dedim eşime tam çıkıcaz kızım tutturdu hamburger diye neyse oturduk ilk önce kızımla eşim hamburger aldılar onlar geldi oturdular bende ezo gelin çorba,ve ıspanak kavurması üstüne yoğurt aldım.ama ıspanağı çok güzel yapmışlar.içinde havuç kırmızı biber ve soğan vardı o kadar lezzetliydiki bende öyle yapıcam artık istersen dene derim hugocuk havuçları küp küp doğramışlar biberlerine biraz kalın şeritler halinde doğramışlar.sadece tavsiyeydi canım denemesi sana kalmış ammada uzun anlattım ha

Son düzenleme:
bende deneyeyim ama havuçtan biraz uzak durmaya çalışıyorum zaten düşkünlüğüm yok neyse daha işlerim bitmedi çamaşırda atacağım makinaya.

sitenin eski hali daha güzeldi böyle çok karışık olmuş bayramda yazdıklarınızı okuyamadım bile

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.. kk da değişiklikler olmuş bu kadar zamanda.ben çok kilo aldım bu yüzden çok üzgünüm ama cuma gününe kadar baskile çıkmayıp,elimden geleni yapacağım..pantalonlarımdan anlıyorum acayip kilo aldım sanırım 2-3 kg kadar ..oooof offff..üstüne bir de grip oldum..ama harika bir tatil yaptım şuan iş yerindeyim,çalışıyorum..siz nasılsınız? hepinizi çoooooooooooooookkk özlediiiiiimmmmmmm

bende geldim. sizleri ozledim.bu arada cok guzel tepkiler aliyorm kilomla ilgili.gecen arkadasin biri bize soylemedigin bi hastaliginmi var eriyosun dedi.daha var diyorum bunlar bana moral oluyor.bayramda malesef cok duzenli yemedim tatlida yedim ette 700-800gr. bi artis oldu.ama bugun yurudum ve bugunden itibaren eski duzene devam insallah.sizler ne yaptiniz bi gecmise akip geliyim

yediklerimi yaziyim.kahvalti kizima yedirmek isteyerek baslayip yediremedigim sobiyet(kremali)2 tane 1 dilim ekmek 1 domates i kk peynir 2 yesil zeytinogle yemegim gec kaldi 4-5 saat sonra 8 kasik turlu 5 kasik pilav 6 kasik yogurt 1 dilim ekmek 1.5 kurabiye evde olan tatlilardan okula ogretmenlere yollayip kurtuldum

hoşgeldin canım yemesen iyi olurmuş ama olmuş artık geçmişe çare yok.bizde uğraşıyoruz işte zayıflamak için fazla sıkı yapmıyorum ben az ve sık yiyerek yani kaşık hesabı yapıyorum şekeri tamamen bıraktım.bakalım ne olacak sonum.

Son düzenleme:

senin adına sevindim canım ne güzel arkadaşlarında farketmiş zayıfladığını bayramda herkez banada söyledi hatta eşime bile sen ne yaptın bu kızacağıza bakamamışsın hiç zayıflamış gitmiş dediler :)

öğle yemeğim 8 yk vardır heralde taze fasülye,3 yk bulgur pilavı,3 yk yoğurt,brokoli haşlaması,bir dilim kepek ekmeği.

sana ne mutlu canim. sanirim ben hic bi zman tamamen birakamiyacagim.bu sira adetim yakin bide bayramin da etkisi var yiyorum.sabah kesin yemiyecegim dedim ama kiz icin elimi surdum oda yemeyince parcalari azima attimaz oncede ogle yemegimi gec yedigimdenmidir nedir(su an burda aksam olmak uzre)1 cikolata kaplamali badem 1 de hurma yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…