kizlar kilo bildirimi yapildimi zuzumyaptimi yazdmi birseyler
sitenin yeni hali cok kotuu hic birseyi bulamiyom
yaa
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorummm :) kendi kendime kilo vereceğim yok bari burada sizlerle beraber olayım da forma gireyimbana da yardımcı olur musunuzz
önümüzdeki pazar yapacağız sanırımkizlar kilo bildirimi yapildimi zuzumyaptimi yazdmi birseyler
hoşgeldin canımmerhaba kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum
doğum yaptım 13 ay oldu ve ben 21 kilomu verdim hamilelik öncesine(62.5) 3 kilo kaldı ancak ben 56 olmak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim ilke kez bir foruma katılıyorum çok acemiyim yardımlarınızı bekliyorum
tatilde kilo almak çok normal bir kaç gün içerisinde eski kilonuza dönetrsiniz bu arada tanıştığımıza sevindim siz nasıl yemek yenilir onu çözmüşsünüz herşeyi yiyorsunuz ama sistemli az az
ben dayanamıyorum çok lezzetli birşey olunca abartıyorum bunu nasıl frenliycem bilmiyorum iyi akşamlar buarada ben çıkıyorum
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.. kk da değişiklikler olmuş bu kadar zamanda.ben çok kilo aldım bu yüzden çok üzgünüm ama cuma gününe kadar baskile çıkmayıp,elimden geleni yapacağım..pantalonlarımdan anlıyorum acayip kilo aldım sanırım 2-3 kg kadar ..oooof offff..üstüne bir de grip oldum..ama harika bir tatil yaptım şuan iş yerindeyim,çalışıyorum..siz nasılsınız? hepinizi çoooooooooooooookkk özlediiiiiimmmmmmm
bende geldim. sizleri ozledim.bu arada cok guzel tepkiler aliyorm kilomla ilgili.gecen arkadasin biri bize soylemedigin bi hastaliginmi var eriyosun dedi.daha var diyorum bunlar bana moral oluyor.bayramda malesef cok duzenli yemedim tatlida yedim ette 700-800gr. bi artis oldu.ama bugun yurudum ve bugunden itibaren eski duzene devam insallah.sizler ne yaptiniz bi gecmise akip geliyim
slm kizlar bugünkü menümü yazayim
sabah 2 dilim ekmek
kk beyaz peynir
2 yesil zeytin
salatalik domates
sekersiz cay
ara
2 mandalina
ögle
kereviz corbasi salata 2dilim ekmek
ara
2 mandalina 10 baddem 10 fistik
aksam haslanmis yogurtlu brokoli 1 dilim ekmek
hugocuk canim ben senin verdigin listeye birebir uyamiyorum ama belli basli seyleri uyguluyorum
mesela bi ekre sekeri biraktim beyaz unda yok günlük 5 dilim ekmek 4 kasik yag yemeklerden 3 saat sonra bisey yemem kurallarina uyuyorum ama yeni basladigimdanmidir nedir bazen meyve ve cerez kacamaklarim oluyor ins onuda düzeltirim corba yaptigim zaman beyaz un yerine tam bugday unu kullaniyorum bu arada cumadan bu yana 800 gr verdim.
coookkk tesekür ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?