yok canım sadece araomasını verıyo ben 1 tane bırakıyorum kaynayana kadar ıcınde kalıyo sonrada cıkarıp atıyorum oyle parcalarsan ıcınde kucuk kucuk parcalar kalır sen bı tane at ıcıne tarcını sevıyosan tadı hosuna gıdıcektır
ne güzel istedikten sonra neler oluyor. artık bahane yok diyete şekersiz tatlısız hayata devam ve sporada tabikide
eşimin bayramda çocukluk arkadaşı gelmiş onla dertleşmiş. eşi doğumdan sonra çok kilo almış ve hiç söz dinlemiyormuş eşi evden kovmuş. gerçi çok ayıp bu davranış ama işte kovmuş. ayrılmayı düşünüyomuş. eşimde hemen anlatmış bak benim hanım zayıflayamıyordu insülin direnci vardır ondan veremiyodur diyetisyene götür düzelir demiş arkadaşıda zorlada olsa götürcem sonumuz ayrılık olmadan demiş. inşallah kadın söz dinlerde gider yoksa yazık olacak çocukları var. adam diyorki bi oturdumu sofraya ne var ne yok silip süpürüyo 2 kişilik yiyo demiş ve üstelikte hiç takmıyor eşini dinlemiyormuş. üzüldüm yazık kadına
evet sekerım ıste bazen bazı durumlarda yetemedıgımızı anladıgımızda bı uzman ne kadar ıyı oluyoo hayatımızda tahlıl yaptırmasaydım hala kısır dongu ıcınde olucaktım 1 gram verınce sevıncek haftalarca beklıcek yıne 1 gram verıcektımm
sımdı hersey daha rahat olduuu kotu cışş mamalarıı hayatımdan cıkarmak en ıyısı hem kılo yaslanmayı cabuklastıryo ben yaslanmak ıstemıyorumm artık tek dusuncem bu oldu yaslanmak ıstemıyorummmmmmm en azından burus burus sarkık porsumus bı yaslı olmak ıstemıyorum dıyorum
bırde netten guzel bı gunluk programı ındırdımm hımm cok zevk alıyorum yazarken en azından tecrubelerımı kayıt altında tutup bı daha bu kısır donguye gırmemk adına kendıme boyle bı guzellık yaptım
1. takıma yazdığın günlük yediklerini okuyunca ve sevdiğin şeyleri insülin direnci olduğunu hemen anlamıştım sende. o yüzden diyetlerin bozuluyodu bak şimdi zaman geçtikçe çok daha sağlıklı dinç ve güzl olacaksın cildin bile ipek gibi olacak
o konuda bı bılgım yok canım yaaa ama tarcın tarcındırrr
canım çok sağol en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşman dileğimle ......
degısıklıklerın bende cok farkındayımm ablamlar felan ınceldın dıyo gercı suan yanımda olan ve yazdıklarımı okuyan ablama pek guvenmesemde hahahahahh
dıger ablam sen zayıflamısın dıyoooo msn den gorunceee
kızlar kimler burda ben göremiyorum siz görebiliyormusunuz
canım biz kendimizdeki sorunu bilip ona göre davranmalıyız. bu zamana kadar bu sorundan zayıflayamadık diyetleri bozduk yarım kaldı 1 hafta diyet yaptıksa 3 hafta kıtlıktan çıkmış gibi yedik ama bunların sebebi iradesizlik değildi sebebi insülin direnciydi ve çok şükür sorunu anladık ve çözdük emin ol çok rahat diyet yapacaksın ama her ne olursa olsun ağzına 1 kaşık bile tatlı şeker girmesin şekerli içecek girmesin. regl dönemlerinde muz ye. kesmedimi bidaha ye. meyve tatlı yemekten daha iyidir canın tatlı çekerse meyve ye. mesela kuru üzüm kuru incir iyidir keser tatlı krizini çok abartmadan ye
elma sirkeli ballı su içiyorum ( 250 ml)
canım ya sırke ıse yarıyomu
sevgılım babası seker hastası o ıcıyomus banada ıc dedı ama emın olamadımm
tabiki netten de araştır istersen ama çoğu sitede ben şunu okumuştum uygun bir diyetle içildiğinde kilo vermeye yardımcıdır diye. bence yağ yakımını hızlandırıyor ve de vücudun direncini artırıyor bir de iyi bir ödem söktürücü canım 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı kadar bal koyuyorum. benim ağzım ve vücudum alışık olduğu için 1 tatlı kaşığı ya da1 tam çay kaşığı bal koymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?