60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugyacım tebrikler tatlım aynı diyeti yapıyoruz aslında baştan karışık gibi geliyo ama alışınca gayet basit. gün aşırı spor yapmanda iyi. bende öyle yapıyorum

sağol hugocuk evet senin diyeti yapıyorum. şekeri bırakmam çok iyi oldu şu anda kilo kaybı görünmüyor ama olsun daha erken diyorum elbet birgün bu vücut direnişinin inadını kıracağım.

makeup canım su iç açsan tok tutar seni açlıktan yiyeceklere saldırmadan suyunu iç bence.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. dün acıyla fark ettim ki 68 kg olmuşum :18: boyumda 168 umarım hep beraber istediğimiz kiloları veririz.

hazelnutss hoşgeldin canım kilonda abartılacak birşey yok bence.eğer zayıflamak istiyorsan sıkı bir diyet yapma az az kes yiyeceklerini.sporuda unutma tabi sarkmalar olmasın.

canim bize patates yasak unuttunmu :)

günaydın tatlım. bak patates haşlama yersen acıktırır seni. patatesten havuçtan pirinçten şimdilik uzak dur. insülin çıkmasın

selam kızlar nasılsınız =) diyet inişli çıkışlı devam ediyor, regl oldum, aslında biraz moralim bozuldu diyetimin dışına çıkmadım gibi
fakat bir kilo fazla çıkıyor tartıda şişkinlik olabilitesi var mı ? Hugocum sen bilirsin, şişkinlikdir dimi?
birde biraz sağlıklı beslenmeye çalışıyorum biliyorsunuz son zamanlarda, şekerle çok aram olmasada esmer şekerin diğer şekerden farkı ne onu öğrenmek istiyorum bileniniz varsa.
Birde tam tahıllı ve çavdar unuyla ekmek yapma mak. ekmek yapmaya başladım =)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. dün acıyla fark ettim ki 68 kg olmuşum :18: boyumda 168 umarım hep beraber istediğimiz kiloları veririz.

boyuna göre kilon çok değil tatlım üzülme, 4-5 kilo vermen yeterli, manken gibi olursun valla

regli döneminde vücut su toplar ondandır canım normal yani. tatlı isteğin olur potasyum ihtiyacından muz ye iyi gelir

dilemcim esmer şekerdede beyaz şeker oluyomuş ama senin iştahın açık değilse eğer kullanmada sorun olmaz belkide bana yasak sakarin tatlandırıcı falan. aslında sakarin kullanabilirsin ama şekerin verdiği etkinin aynısını veriyor metabolizmaya dedi diyetisyen bende kullanmadım hiç böyle daha iyi oldu bırakabiliyosan bırak bence bidaha kullanmak tatlı yemek yada şekerli şeyler içmek istemiyo canın ömür boyu rahat edersin. zaten şekerli tatlı şeyler olmadıktan sonra geriye kalan şeylerden fazla kaçırılsa bile kilo alınmaz geri ne kalıyoki değilmi

bayramda diyet yapamadım ama tatlı şekerde kullanmadım pişen yemeklerden yedim bol meyve yedim ama hiç kilo almamışım. tartım eksik tartıyo ama kendi tartıma görede kilo almamışım. kendi tartım 67 gösterdi ama eksik tartıyo bakalım diyetisyen tartısı önemli

regli döneminde vücut su toplar ondandır canım normal yani. tatlı isteğin olur potasyum ihtiyacından muz ye iyi gelir

çok iyi o zaman çok sevindim, çok üzüldüm sabah tartıda 63,5 görünce. senden
duymuştum canım muz olayını dün öyle yapyım
misafirlikte, yaş pasta yapmıştı yemedim
muz yedim =)

tatlıyaa çok düşkün değilim aslında canım ama kahveyi şekersiz içemiyorum açıkcası
ona esmer mi koysam dedim, sakarin pek lezzetli bulmuyorum canım ya
ondan pek kullana mıyorum

canım madem öyle abartmadan koyabilirsin madem tatlıya düşkünlüğün yok bu iyi o zaman ama sakın cola falan içme. meyve suyuda öyle çok şeker var içlerinde. kendine doğal meyve suyu haızrlayabilirsin

geçen ay regl döneminde karnım taş gibi oldu benimde şişti sonra geçti ondan öyle gösteriyor tartı ara vermeden yola devam

öğle yemeğim 1,5 kepçe patlıcan musakka ama aşçımız bu ikinci oluyor nasıl yapıyorsa çok yağlı oluyordu musakka tabi yağda kızardığı için parlıcanlar 2 dir yağsız oluyo.heralde tavaya koyup hemen çevirip alıyo fazla kızartmıyor.2 kepçe cacık,3 yk pilav,bir dilim kepek ekmeği

yok yok canım en son ne zaman içtim kola hatırlamıyorum bile
zaten meyvasularının doğal olmayanlarını içtiğimde
şeker şerbeti içiyor gibi oluyorum
dışarda da içecek olursam ıcetea yada ayran içiyorum zaten tatlım

note the stomach hanging out...)

OK, enough of that. Onto...some DURINGs:

A trial shot for the WW article...

And...to show off the new haircut, some as-of-today AFTERs:

azim azim sabir sabir

My story is already in the goal thread, but I thought I'd post the pictures in the photo album!

Before
(188 lb, 39.6% body fat)

I haven't looked at these pictures in a long time, and WOW. That was some pretty strong denial going on.

After
(148 lb, ~24% body fat)

Still have some curves, which is fine by me! October 2007.

Me being a dork for the camera. This one was at 151 lb and 26% bodyfat; I've lost since then so this isn't a final photo, but this picture was a huge ego-boost for me because I could actually see a bit of muscle definition coming in! August 2007.

It's nice to look at a picture and feel like I would blend into a crowd, size-wise. September 2007.

Happy because I have a chin again! Hallowe'en 2007... And oh, wow! I didn't feel the need to crop the picture halfway through my arm like I used to always do to make me look skinnier!

...and again, Hallowe'en. I think this is my favourite picture of myself of all time. Never thought I'd be saying that about a new picture!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…