hugocuk akşama eşim makarna istedi bende kepekli makarna almıştım kendime.eşime normal makarna kendime kepekli yapıcam ne kadar yemem lazım paketi 250 gr lık.yağ koyucakmıyım ben buna şimdi yağsızda güzel olmaz heralde kepekli olunca.
merhaba hugocuk nasılsın ?
iyiyim canım sen nasılsın çocuklar nasıl. bayram bitti döndük düzenimize özledim vallahi
iyiyim canım sen nasılsın çocuklar nasıl. bayram bitti döndük düzenimize özledim vallahi
hoşgeldin canım özledim seni. kilo almana üzüldüm ama olsun nazar bocuğun olsun aynen kaldığın yerden devam. daha yeni aldığın kilolar o yüzden hemencecik gider zaten 1 haftada toparlarsın
hugomm hosgeldım butun bayram senı gozledım annnemm nasılsınnn
bende seni çok özledim minik kuşum nasıl gidiyor tatlı şekeri bıraktın dimi alıştınmı. diyetisyene gittinmi liste verdimi. ay ne çok sordum. ben bayramda listeme uyamadım ama yinede hiç şeker tatlı yemedim pişen yemeklerden yedim mecburen evde değildik ama meyveden başka tatlı girmedi ağzıma. sen neler yaptın
hugocuk tarçınlı süt içtin mi hiç yani çubuk tarçınlı içtiysen çubuk tarçını nasıl kullanıyoruz canım bilgin var mı ?
ben ıkı gun once reglı olucaktım ve malesef tatlı ve bı avuc seker yedım ama hemenn ertesı reglı oldum ve bu kısır dongu tatlı ıstegınden kurtuldum ve spora sarıldımm canım bunun harıcınde tatlı yemedımm hatta hıc kacamak yapmadımm
malesef dıyetısyenede gıdemedımm malum tatlı donusu hersey ve her yer kalabalıkk
artık sporumu gunde 90 dk cıkardım boyle 20 ser dk lık setler halınde yapıyorumm
acıkcası reglı kırızımde senın yoklugunu cok kotu hıssettımm sonuc olarak kacamak yaptım ama sen olsaydın kesın yapmazdımm
regl döneminde muz yemek tatlı krizini önlüyor canım potasyum eksikliğinden oluyo muz en iyi çözüm ben böyle atlatıyorum regl dönemini. sende öyle yap muz ye geçer.
canım ben yapıyorum ve cok lezzetlı oluyo salep gıbıı hatta bı defasında tarcın aroması daha cok olsun dıye suttu ısıtırken bı cubuk tarcın bıraktım ıcıne onunla bırlıkte kaynadıı hatta yetmedı toz tarcında ekledım ama ıcerken cubugk tarcını cıkardımm
sıddetle tavsıye ederım bak bu gecede ben de yapıcam canım cektı
ay boyle ballandıra ballandıra anlattım keske yapım ıkram edebılsem sıze ama ben yapmısım gıbı ıcın emı
teşekkür ederim canım ben acaba 1 bardak sütün içerisine bir parmak ucu kadar kırıp atmak mı lazım ki diye düşünüyorum da sence nasıl olur? erimiyor mu çubuk tarçın ?
bı dahakı reglımde onerını dınlıycemmm
ay sen neler yaptın bayramda kayınvalıden cagırmıstııı naptın ne ettın anlat kız
kızlar bu arada potısım acayıp sekıllendı ınanamıyorum belımdekı ve popmdakı degısıme elıptık bısıklet cok ıse yaradı 15 gunde kı degısım muthıs oldu dıyebılrım artık dısarı cıkarken kendımı zayıflamıs hıssedıyorum potısımın agırlıgıı benı yormuyo artıkk hahahha
ay napacam apar topar gittim işte. yardım ettim. kendi ev işlerimi ancak bugün yola sokabildim işte. dün pikniğe gittik çok güzeldi hava soğuktu ama yinede çok eğlendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?