60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 2 kaşık yağ koy bence. makarnanında 2 yemek dolusu kaşığı 1 dilim ekmeğe eşit. 4 kaşık yesen 2 dilim ekmek eder ona göre hesapla. ben makarnayı haşlardım. tavada soğan sarımsak baharatı yağsız şöyle bir çevirir içine küp doğradığım domatesleri eklerdim birazda baharat tuz falan böyle sos yapar makarnaya ekler ardından 2 kaşıkta yağ eklerdim güzel oluyodu

iyiyim canım sen nasılsın çocuklar nasıl. bayram bitti döndük düzenimize özledim vallahi

iyiyim çok şükür tatilin kötüsü olur mu hiç valla süperdi tatilim denizde de termal havuzda da bol bol yüzdüm . tabi evdeki kadar sıkı tutmadım 800 gr aldım. ama işin ucunu da kaçırmamaya gene de özen gösterdim . kendime kısacası toleranslı davrandım. yaş pastalar sütlü şerbetli tatlılar neler neler yedim içtim. spor yaptım . şimdi normal düzenime geri döndüm.

akşam yemeğim

4 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
500 ml su ( 250 ml si yemek öncesi 250 ml si yemek sonrası )

Son düzenleme:
hoşgeldin canım özledim seni. kilo almana üzüldüm ama olsun nazar bocuğun olsun aynen kaldığın yerden devam. daha yeni aldığın kilolar o yüzden hemencecik gider zaten 1 haftada toparlarsın

hoşbuldum canım ben de seni çoook özledim.. evet ben de çok üzüldüm kilo alma olayına hem de çok aldım ama inşallah dediğin gibi hızlı verebilirim tatlım

hugomm hosgeldım butun bayram senı gozledım annnemm nasılsınnn

bende seni çok özledim minik kuşum nasıl gidiyor tatlı şekeri bıraktın dimi alıştınmı. diyetisyene gittinmi liste verdimi. ay ne çok sordum. ben bayramda listeme uyamadım ama yinede hiç şeker tatlı yemedim pişen yemeklerden yedim mecburen evde değildik ama meyveden başka tatlı girmedi ağzıma. sen neler yaptın

hugocuk tarçınlı süt içtin mi hiç yani çubuk tarçınlı içtiysen çubuk tarçını nasıl kullanıyoruz canım bilgin var mı ?

ben ıkı gun once reglı olucaktım ve malesef tatlı ve bı avuc seker yedım ama hemenn ertesı reglı oldum ve bu kısır dongu tatlı ıstegınden kurtuldum ve spora sarıldımm canım bunun harıcınde tatlı yemedımm hatta hıc kacamak yapmadımm

malesef dıyetısyenede gıdemedımm malum tatlı donusu hersey ve her yer kalabalıkk

artık sporumu gunde 90 dk cıkardım boyle 20 ser dk lık setler halınde yapıyorumm

acıkcası reglı kırızımde senın yoklugunu cok kotu hıssettımm sonuc olarak kacamak yaptım ama sen olsaydın kesın yapmazdımm

hugocuk tarçınlı süt içtin mi hiç yani çubuk tarçınlı içtiysen çubuk tarçını nasıl kullanıyoruz canım bilgin var mı ?

canım ben yapıyorum ve cok lezzetlı oluyo salep gıbıı hatta bı defasında tarcın aroması daha cok olsun dıye suttu ısıtırken bı cubuk tarcın bıraktım ıcıne onunla bırlıkte kaynadıı hatta yetmedı toz tarcında ekledım ama ıcerken cubugk tarcını cıkardımm

sıddetle tavsıye ederım bak bu gecede ben de yapıcam canım cektı

ay boyle ballandıra ballandıra anlattım keske yapım ıkram edebılsem sıze ama ben yapmısım gıbı ıcın emı

Son düzenleme:

regl döneminde muz yemek tatlı krizini önlüyor canım potasyum eksikliğinden oluyo muz en iyi çözüm ben böyle atlatıyorum regl dönemini. sende öyle yap muz ye geçer.

regl döneminde muz yemek tatlı krizini önlüyor canım potasyum eksikliğinden oluyo muz en iyi çözüm ben böyle atlatıyorum regl dönemini. sende öyle yap muz ye geçer.

bı dahakı reglımde onerını dınlıycemmm

ay sen neler yaptın bayramda kayınvalıden cagırmıstııı naptın ne ettın anlat kız

teşekkür ederim canım ben acaba 1 bardak sütün içerisine bir parmak ucu kadar kırıp atmak mı lazım ki diye düşünüyorum da sence nasıl olur? erimiyor mu çubuk tarçın ?

teşekkür ederim canım ben acaba 1 bardak sütün içerisine bir parmak ucu kadar kırıp atmak mı lazım ki diye düşünüyorum da sence nasıl olur? erimiyor mu çubuk tarçın ?

yok canım sadece araomasını verıyo ben 1 tane bırakıyorum kaynayana kadar ıcınde kalıyo sonrada cıkarıp atıyorum oyle parcalarsan ıcınde kucuk kucuk parcalar kalır sen bı tane at ıcıne tarcını sevıyosan tadı hosuna gıdıcektır

kızlar bu arada potısım acayıp sekıllendı ınanamıyorum belımdekı ve popmdakı degısıme elıptık bısıklet cok ıse yaradı 15 gunde kı degısım muthıs oldu dıyebılrım artık dısarı cıkarken kendımı zayıflamıs hıssedıyorum potısımın agırlıgıı benı yormuyo artıkk hahahha

bı dahakı reglımde onerını dınlıycemmm

ay sen neler yaptın bayramda kayınvalıden cagırmıstııı naptın ne ettın anlat kız

ay napacam apar topar gittim işte. yardım ettim. kendi ev işlerimi ancak bugün yola sokabildim işte. dün pikniğe gittik çok güzeldi hava soğuktu ama yinede çok eğlendik.

ne güzel istedikten sonra neler oluyor. artık bahane yok diyete şekersiz tatlısız hayata devam ve sporada tabikide

ay napacam apar topar gittim işte. yardım ettim. kendi ev işlerimi ancak bugün yola sokabildim işte. dün pikniğe gittik çok güzeldi hava soğuktu ama yinede çok eğlendik.

sevoındım ben bayramdakı et kokusundan kacmak ıcınn 1 haftadır odamdan cıkmıyorum nerdeyse mutfaga bıle ıycene hıjyen ettıkden sonra kokusu gıttıkden sona gırıyorumm ay hala dusundukce ıcım bı tuaf oluyooo vejetaryan mı olucam nedır bu yastan sona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…