60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben çok sık netten alışveriş yapıyorum bir de o dediğin site değil de hepsibura.. sen de bunu anladın sanırım canım en uygun ve güvenilir sanal mağaza odur tavsiye ederim.

benim de sanal mağazam var ayrıca geçen yıl almıştım.

sağol canım benim bahsettiğin siteye bakacağım yarın. parfüm almak istiyorum birde akrabamda en az 150 yıllık bindallı kıyafetleri var sapasağlam onları satmak istiyordu fotolarını çekip bana verecek yükletecektim eşime. uygun bi fiyata satmak istiyordu bakalım satabilecekmiyiz

canım senin bahsettiğin siteye de üyeydim ben fakat bir tanıdığımdan o sitenin faturalı ve de faturasız mal sattığını öğrendim benim sana önerdiğim de kesilikle faturasız mal satmıyorlar ve de çakma ürünler yok senin bahsettiğinde öyle bir risk var haberin olsun

arkadaslar aksam menumu soyluyorum annem ve esim mantı yedirdiler bana tek yapabildigim ise uzerine sos dokmemek oldu ne kadar kotu dimi

kimsecikler kalmamış ben gelene kadar evet tatil bitti benim kurs başladı 2.5 haftam kaldı inşallah başarıyla bitiririmde ocaktaki terciihlerde rahat olurum sıkıldım artık kurstan14: bugün yediklerim 8.00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 2.5 dilim çavdar ekmeği domat salatalık 3 kaşık mantarlı yumurta zeytin peynir 2 şekersiz çay 10.00 1 fincan beşli çay 12.30 2 kepçe mercimek çorbası 1 tabak paça 1 dilim ekmek 14.30 1 fincan kış çayı 2 sunta bisküvi 16.30 2 kepçe mercimek çorbası 20.00 1 fincan nescafe 21.30 2 tane light çubuk kraker 2 tane light bisküvi 3 tane kestane 1 fincan kış çayı yorumlarınızı bekliyorum kızlar............................ hugocum hoşgeldin yokluğun çok belli oluyor arkadaşım

günaydin kizlar..bugünkü kahvaltim..1 dilim ince kasarli gevrek kepekli ekmek...1 dilimde beyaz türk peynirli kepekli gevrek ekmek..3 zeytin..1 kupa sekersiz yesil cay......
spor yapmayi biraktim..insulin hapindamidir nedir cok halsiz düsüyorum.basim dönüyordu...artik kullanmiyorum..kendimi toparladigimda yine spora baslarim

benimkilerde gözleme börek cörek cok özlemisler coktandir yapmiyorum...evde 3 paket beyaz un var....onlarda bitsin siyah un almayi düsünüyorum artik...hamur islerinden bugün abartmadan yesem zarari olurmuki öylen yemeyi olarak

selam millet sabah sitede bakım varmış giremedim. şimdi girdim. sabah uyanınca 1 bardak su. kahvaltım 1 yumurtaya kibrit kutusu kadar peyniri rendeledim çırpıp omlet yaptım 1 yemek kaşığı yağ ile. ve 1 dilim ekmekle omlet yedim. şimdi 3 saat süre doldu ve şekersiz 1 bardak türk kahvesi içiyorum. öğlen ton balığı yerim. akşama dünden ıspanağım var yoğurt salata 1 dilim ekmek ve 4 kaşık bulgur yerim 1 kepçede çorba olur

insülin direnci hapı kullanıyorum dedin insülin direnci olanlar beyaz undan falan uzak durmalı. patates pirinç falan olmamalı yemesen daha iyi olur. sporu asla bırakma. sporla ve sağlıklı diyetle insülin direnci düşüyor. halsizlik yapıyosa hapı bırak ama sporu bırakma. heralde sanada benim gibi tamamen şekeri ve tatlıyı bıraktırmıştır doktor değilmi. bendede insülin direnci var gerçi şimdi düzeldi hissediyorum ama ben şekeri tatlıyı tamamen bıraktım sadece meyve yiyorum tatlı olarak light içecekler bisküvilerde yasak bana

günaydin kizlar

bugünkü menümü yazayim
sabah
beyaz penirli tost,1 yumurta,salatalik domates
ara
2 mandalina
ögle
ton balikli salata,2 dilim ekmek
ara
2 mandalina,10 badem,10 fistik
aksam
???

yatmadan önce tarcinli süt..

hugocuk en bulgur pilavini nasil yapiyosun,tereyagi koyuyomusun?

bayram yüzünden 1 haftadır spor yapamadım bugün başlıyorum spora. 1 hafta aram oldu artık gidince söylerim diyetisyene. diyetimede tam uyamadım ama hiç tatlı şeker kullanmadım. çok ısrar ettiler olmaz dedim. sanki bi kere yesem eskisi gibi arkası gelecek diye korkuyorum ondan ağzıma şekerli sakız bile sokmuyorum vallahi. gerçi istemiyorda canım ama ısrarlarada karşı koyuyorum

canim bence suc kadinin esinde,neden dersen ,hani diyo ya beni hic dinlemiyo diye,acaba nasil uyariyor,sizde bilirsiniz sisko psikolojisini karsindaki insan ters bisey söyledikce inadina yiyesi gelir insanin ama icten ice yer bitirir kendini bana kadin sirf esine inat yiyor gibime geldi hem adamin yaptigida cok ayip esi kilol diye hic ayrilinirmi esinden yazik baksana cocukda varmis cok üzüldüm cok onur kirci birsey

bana tereyağı yasak. ben tüm yemeklerimi yağsız pişiriyorum yerken 1 yemek kaşığı ekliyorum ben. günlük kaşık hesabı yağım. 4 yemek kaşığını geçmeyecek. et yemekleri yağsız olacak. önce salçayla biberi hafif sulu çeviriyorum tencerede ardından bulguru ekleyip bulgurlada çeviriyorum suyunu ekliyorum pişiyo. yiyeceğim zaman 4 yemek kaşığı koyuyorum tabağa üzerine 1 yemek kaşığı çiçek yağı ekliyorum. böylece 2 dilim ekmek ve 1 kaşık yağ yemiş oluyorum. ton balığı yiyeceksemde yağını süzüyorum

günaydın hanımlar sitede bakım nedeniyle giremedim.düzelmiş nihayet akşam eşime makarna yaptım tereyağlı domatesli soğanlı biberli.ama ben yemedim bende kendime domatesli soğanlı biberli bulgur pilavı yaptım bir yemek kaşığı zeytin yağı ile 4 yk onu yedim yanındada bir kepçe tarhana çorbası 8 yk taze fasülye bir bardak ayran bir dilim çavdar ekmeği.sabah 6 da kalkınca 300ml bardakla ılık su içtim 7:30 da kahvaltımı yaptım bir domates,yarım salatalık,bir tane yeşil biber,kibrit kutusu peynir,4 zeytin,bir dilim çavdar ekmeği biraz öncede ara meyvamı yedim suyumuda içiyorum bugün koşu bandına binmedim gün aşırı binicem dün yapmıştım yarın binerim artık.

anladim canim esinde sana ayak uyduruyor herlade yada kendine ayri pisiriyosun.benim evde 2 de cocuk olunca kenidme göre yapamiyorum ayri yapmak zorunda kaliyorum oda bi zaman sonra SIKIYO beni yapacak olsam bende sade zeytinyagiyla yaparim artik

nugyacım tebrikler tatlım aynı diyeti yapıyoruz aslında baştan karışık gibi geliyo ama alışınca gayet basit. gün aşırı spor yapmanda iyi. bende öyle yapıyorum

gunaydın hugocum

bugun erken kalktım kalkınca cok actım geceyı fıresız gecırdım cunkuu hemen bır dılım kızarmıs ekmekle az yaglı peynır yedım 15 20 dk sonrada patates haslıyorum bıde haslanmıs yumurta bol damates yesıllıkle kahvaltı yapıcam bu arada yarım saat kadar bısıklet calıstım hem sabah hem aksam seklınde sporsuremı abartmadan ama gune yayarak sporuma devam edıcemmm ogleden sonraya da mercımek corbası pısırmeyı planlıyorum ay cok acımmm ama bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…