kızlar ben hiç internetten alışveriş yapmadım ama parfüm almak istiyorum. orjinali 200 tl falan ama o kadar vermek istemiyorum. internetten gittigidi.... comdan( anladınız hangi site) parfüm alayım diyorum tester olsun farketmez sonuçta orjinal olsun kutusu olmasada olur. 60 liraya falan var baktım sizce alayımmı ne dersiniz orjinal diye sahte çıkarmıki yada nerden alayım akıl verin bana
canım ben çok sık netten alışveriş yapıyorum bir de o dediğin site değil de hepsibura.. sen de bunu anladın sanırım canım en uygun ve güvenilir sanal mağaza odur tavsiye ederim.
benim de sanal mağazam var ayrıca geçen yıl almıştım.
sağol canım benim bahsettiğin siteye bakacağım yarın. parfüm almak istiyorum birde akrabamda en az 150 yıllık bindallı kıyafetleri var sapasağlam onları satmak istiyordu fotolarını çekip bana verecek yükletecektim eşime. uygun bi fiyata satmak istiyordu bakalım satabilecekmiyiz
günaydin kizlar..bugünkü kahvaltim..1 dilim ince kasarli gevrek kepekli ekmek...1 dilimde beyaz türk peynirli kepekli gevrek ekmek..3 zeytin..1 kupa sekersiz yesil cay......
spor yapmayi biraktim..insulin hapindamidir nedir cok halsiz düsüyorum.basim dönüyordu...artik kullanmiyorum..kendimi toparladigimda yine spora baslarim
benimkilerde gözleme börek cörek cok özlemisler coktandir yapmiyorum...evde 3 paket beyaz un var....onlarda bitsin siyah un almayi düsünüyorum artik...hamur islerinden bugün abartmadan yesem zarari olurmuki öylen yemeyi olarak
eşimin bayramda çocukluk arkadaşı gelmiş onla dertleşmiş. eşi doğumdan sonra çok kilo almış ve hiç söz dinlemiyormuş eşi evden kovmuş. gerçi çok ayıp bu davranış ama işte kovmuş. ayrılmayı düşünüyomuş. eşimde hemen anlatmış bak benim hanım zayıflayamıyordu insülin direnci vardır ondan veremiyodur diyetisyene götür düzelir demiş arkadaşıda zorlada olsa götürcem sonumuz ayrılık olmadan demiş. inşallah kadın söz dinlerde gider yoksa yazık olacak çocukları var. adam diyorki bi oturdumu sofraya ne var ne yok silip süpürüyo 2 kişilik yiyo demiş ve üstelikte hiç takmıyor eşini dinlemiyormuş. üzüldüm yazık kadına
günaydin kizlar
bugünkü menümü yazayim
sabah
beyaz penirli tost,1 yumurta,salatalik domates
ara
2 mandalina
ögle
ton balikli salata,2 dilim ekmek
ara
2 mandalina,10 badem,10 fistik
aksam
???
yatmadan önce tarcinli süt..
hugocuk en bulgur pilavini nasil yapiyosun,tereyagi koyuyomusun?
canim bence suc kadinin esinde,neden dersen ,hani diyo ya beni hic dinlemiyo diye,acaba nasil uyariyor,sizde bilirsiniz sisko psikolojisini karsindaki insan ters bisey söyledikce inadina yiyesi gelir insanin ama icten ice yer bitirir kendini bana kadin sirf esine inat yiyor gibime geldi hem adamin yaptigida cok ayip esi kilol diye hic ayrilinirmi esinden yazik baksana cocukda varmis cok üzüldüm cok onur kirci birsey]
canım allah kimseyi düşürmesin. eşinin dediği artık çocukta var deyip rahat davranması ve hiç söz dinlememesiymiş. kilo psikolojisini iyi bilirim bende ama zayıflamak istiyoruz mücadele ediyoruz bişeyler başarmaya çalışıyoruz zannedersem kadın istemiyormuş
bana tereyağı yasak. ben tüm yemeklerimi yağsız pişiriyorum yerken 1 yemek kaşığı ekliyorum ben. günlük kaşık hesabı yağım. 4 yemek kaşığını geçmeyecek. et yemekleri yağsız olacak. önce salçayla biberi hafif sulu çeviriyorum tencerede ardından bulguru ekleyip bulgurlada çeviriyorum suyunu ekliyorum pişiyo. yiyeceğim zaman 4 yemek kaşığı koyuyorum tabağa üzerine 1 yemek kaşığı çiçek yağı ekliyorum. böylece 2 dilim ekmek ve 1 kaşık yağ yemiş oluyorum. ton balığı yiyeceksemde yağını süzüyorum
canim bence suc kadinin esinde,neden dersen ,hani diyo ya beni hic dinlemiyo diye,acaba nasil uyariyor,sizde bilirsiniz sisko psikolojisini karsindaki insan ters bisey söyledikce inadina yiyesi gelir insanin ama icten ice yer bitirir kendini bana kadin sirf esine inat yiyor gibime geldi hem adamin yaptigida cok ayip esi kilol diye hic ayrilinirmi esinden yazik baksana cocukda varmis cok üzüldüm cok onur kirci birsey]
canım allah kimseyi düşürmesin. eşinin dediği artık çocukta var deyip rahat davranması ve hiç söz dinlememesiymiş. kilo psikolojisini iyi bilirim bende ama zayıflamak istiyoruz mücadele ediyoruz bişeyler başarmaya çalışıyoruz zannedersem kadın istemiyormuş
evet canim iste ama kimisine bu sözler azim yapar kimisindede ters teper,kim bilir neler hissedfiyodur kadin.neyse haklairnda hayirlisi ins düzelirler bi an önce adamda esinin gönlünü alir..Allah kimsesin yuvasini bozmasin ins.
günaydın hanımlar sitede bakım nedeniyle giremedim.düzelmiş nihayet akşam eşime makarna yaptım tereyağlı domatesli soğanlı biberli.ama ben yemedim bende kendime domatesli soğanlı biberli bulgur pilavı yaptım bir yemek kaşığı zeytin yağı ile 4 yk onu yedim yanındada bir kepçe tarhana çorbası 8 yk taze fasülye bir bardak ayran bir dilim çavdar ekmeği.sabah 6 da kalkınca 300ml bardakla ılık su içtim 7:30 da kahvaltımı yaptım bir domates,yarım salatalık,bir tane yeşil biber,kibrit kutusu peynir,4 zeytin,bir dilim çavdar ekmeği biraz öncede ara meyvamı yedim suyumuda içiyorum bugün koşu bandına binmedim gün aşırı binicem dün yapmıştım yarın binerim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?