- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
kimsecikler kalmamış ben gelene kadar evet tatil bitti benim kurs başladı 2.5 haftam kaldı inşallah başarıyla bitiririmde ocaktaki terciihlerde rahat olurum sıkıldım artık kurstan14: bugün yediklerim 8.00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 2.5 dilim çavdar ekmeği domat salatalık 3 kaşık mantarlı yumurta zeytin peynir 2 şekersiz çay 10.00 1 fincan beşli çay 12.30 2 kepçe mercimek çorbası 1 tabak paça 1 dilim ekmek 14.30 1 fincan kış çayı 2 sunta bisküvi 16.30 2 kepçe mercimek çorbası 20.00 1 fincan nescafe 21.30 2 tane light çubuk kraker 2 tane light bisküvi 3 tane kestane 1 fincan kış çayı yorumlarınızı bekliyorum kızlar............................ hugocum hoşgeldin yokluğun çok belli oluyor arkadaşım
bu arada aranıza katılmaya çalışıyorum ama sanırım pek kimse beni görmedi bildirimler cuma mı oluyor hala
teşekkür ederim hasretim 34 yorumun için bu yediklerim iş yerinde çıkan yemekler mümkün olduğunca dikkat ediyorum genelde evden getirmeye çalışıyorum bu arada çok geçmişi hatırlamıyorum siz kaç kilo verdiniz hedefiniz ne neler yapıyorsunuz
bende 2009 ekim ayında doğum yaptımbenim hikayem karmakarisik canim ya :) ben 2.oglumun dogumundan sonra basladim yani gecen sene 5.ayda tartida en az 62.5 gördüm ama yaptigim dengesiz diyetler sonucu cizelgemdede görüldügü üzere tekrardan 70 oldum buraya geldigimde 70.7 ydim suan ise 69.9 :) yani benim icin yeni bir baslangic bu
sabah kalkınca 250 ml su içtim dünden bugüne 400 gr gitmiş 55.6 kg dan 55.2 kg ye gerilemişim. zaten regl olma haftasına da girdim. biraz da şişlik var . regl olunca o da geçer . eskiden çok daha şiş olurdum şimdi çok daha az bir şişlik oluyor.
sabah kahvaltım
küçük 1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
250 ml çok açık çok az şekerli çay
saat 09 :00 gibi anneme gittim oradada 2 . kahvaltımı yaptım.
3 kk büyüklüğünde haşhaşlı ekmek
3 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı çok çok az şekerli
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
3 zeytin
2 ceviz
3 dilim domates
1 yeşil biber
200 ml çok açık çok az şekerli çay
1 hurma
200 ml su
sonrasında okula gittim yarın öğretmenler günü sebebiyle arkadaşlarla yemeğe çıkacağız onu düzenlemek için okula gittim. okulda toplamda 500 ml çok açık 1 tek küp şekerli çay içtim.
3 fındık yedim.
okulda 250 ya da 300 ml lik fincana yarım küp şeker koyuyorum
öğlen menüm
2 yemek kaşığı taze fasulye
2.5 yemek kaşığı makarna
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
250 ml su
canim hosgeldin bayramda yiiysp asiri kilo alindiysa diye bildirim yapilmadi bu hafta pazar son canimbu arada aranıza katılmaya çalışıyorum ama sanırım pek kimse beni görmedi bildirimler cuma mı oluyor hala
bende 2009 ekim ayında doğum yaptım
mart itibari ile diyet yaparak 20 kilo verdim şu an 65.5 um hamile kalmadan önce 62.5 tum ama ben 56 olmak istiyorum
canim hosgeldin bayramda yiiysp asiri kilo alindiysa diye bildirim yapilmadi bu hafta pazar son canim
regli döneminde vücut su toplar ondandır canım normal yani. tatlı isteğin olur potasyum ihtiyacından muz ye iyi gelir
sabah kalkınca 250 ml su içtim dünden bugüne 400 gr gitmiş 55.6 kg dan 55.2 kg ye gerilemişim. zaten regl olma haftasına da girdim. biraz da şişlik var . regl olunca o da geçer . eskiden çok daha şiş olurdum şimdi çok daha az bir şişlik oluyor.
sabah kahvaltım
küçük 1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
250 ml çok açık çok az şekerli çay
saat 09 :00 gibi anneme gittim oradada 2 . kahvaltımı yaptım.
3 kk büyüklüğünde haşhaşlı ekmek
3 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı çok çok az şekerli
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
3 zeytin
2 ceviz
3 dilim domates
1 yeşil biber
200 ml çok açık çok az şekerli çay
1 hurma
200 ml su
sonrasında okula gittim yarın öğretmenler günü sebebiyle arkadaşlarla yemeğe çıkacağız onu düzenlemek için okula gittim. okulda toplamda 500 ml çok açık 1 tek küp şekerli çay içtim.
3 fındık yedim.
okulda 250 ya da 300 ml lik fincana yarım küp şeker koyuyorum
öğlen menüm
2 yemek kaşığı taze fasulye
2.5 yemek kaşığı makarna
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
250 ml su
masallah canim sen ustasin ozaman bu iste baksana 20 kilo vermissin bile 56 yada bisey kalmamis onuda verirsin
canım benim hedef kilom 58kg idi ben hedefimin altına indim bundan sonraki amacım kilomu korumak kilo vermesem de olur ama verirsem de olur.selam farmasi senin hedef kilon ne?
teşekkür ederim canımcımsüpersin canim farmasiiiii
yorum için sağol arkadaşım dün iyiydide bugün öğle menüm kötü oldu çok kaçırmadım aslında yemek hazır olmayınca light bisküvilerden çok kaçırdım galiba akşama ayrıntılı yazarımgene çok dengeli bir menü olmuş tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?