60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

My Journey

hugocuk bizim burda 0,5 ve 0,17 oraninda yag iceren dilim kasr peynirler var onlardan yememin ve tost yapmamain sakincasi olurmu acaba? kasar diyette yasak diye biliyorum fazla yagli oldugundan ama bunlar az yagli diye bi sorayim dedim

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün sabah giremedim işlerim yoğundu,sabah 1 kk peynir 2 zeytin yarım dilim ekmek ve çay arada birşey yiyemedim ama bir tane madlen çikolota ve bir küçük şeker vardı. Öğlen bir kepçeden az mercimek çorbası,2 adet küçük baget,5 y.k pilav ve bir kase yoğurt yedim nasıl sizce çok mu yemişim

gene çok dengeli bir menü olmuş tatlım

bu arada aranıza katılmaya çalışıyorum ama sanırım pek kimse beni görmedi bildirimler cuma mı oluyor hala

bende yeni katildim sayilir canim,benimde pek bi bilgim yok bu konuda.menüne gleince
sabhaki ekmegi 1 veya 2 dilim yapabilirsin canim.oglen 5 kasik pilav yemissin muhtememlen pirinc ve tereyagliydi ama ekmek yemedigin icin cok olmamais bence yinede bundan sonra pirinc yerine bulgur pilavini tercih edebilirsin tabiki tereyagsiz

teşekkür ederim hasretim 34 yorumun için bu yediklerim iş yerinde çıkan yemekler mümkün olduğunca dikkat ediyorum genelde evden getirmeye çalışıyorum bu arada çok geçmişi hatırlamıyorum siz kaç kilo verdiniz hedefiniz ne neler yapıyorsunuz

benim hikayem karmakarisik canim ya :) ben 2.oglumun dogumundan sonra basladim yani gecen sene 5.ayda tartida en az 62.5 gördüm ama yaptigim dengesiz diyetler sonucu cizelgemdede görüldügü üzere tekrardan 70 oldum buraya geldigimde 70.7 ydim suan ise 69.9 :) yani benim icin yeni bir baslangic bu

sabah kalkınca 250 ml su içtim dünden bugüne 400 gr gitmiş 55.6 kg dan 55.2 kg ye gerilemişim. zaten regl olma haftasına da girdim. biraz da şişlik var . regl olunca o da geçer . eskiden çok daha şiş olurdum şimdi çok daha az bir şişlik oluyor.

sabah kahvaltım

küçük 1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
250 ml çok açık çok az şekerli çay

saat 09 :00 gibi anneme gittim oradada 2 . kahvaltımı yaptım.

3 kk büyüklüğünde haşhaşlı ekmek
3 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı çok çok az şekerli
1 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
3 zeytin
2 ceviz
3 dilim domates
1 yeşil biber
200 ml çok açık çok az şekerli çay
1 hurma
200 ml su

sonrasında okula gittim yarın öğretmenler günü sebebiyle arkadaşlarla yemeğe çıkacağız onu düzenlemek için okula gittim. okulda toplamda 500 ml çok açık 1 tek küp şekerli çay içtim.
3 fındık yedim.

okulda 250 ya da 300 ml lik fincana yarım küp şeker koyuyorum
öğlen menüm

2 yemek kaşığı taze fasulye
2.5 yemek kaşığı makarna
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
250 ml su

Son düzenleme:
bende 2009 ekim ayında doğum yaptım
mart itibari ile diyet yaparak 20 kilo verdim şu an 65.5 um hamile kalmadan önce 62.5 tum ama ben 56 olmak istiyorum

selam farmasi senin hedef kilon ne?

regli döneminde vücut su toplar ondandır canım normal yani. tatlı isteğin olur potasyum ihtiyacından muz ye iyi gelir

süpersin, beğendim menünü =))

bende paylaşayım;
sabah 330ml su
kahvaltı; 1kk peynir, 3 zeytin 1 yumurta 2 küçük parça kaşar pey.
1 dilim tam tahıllı ekm
1çay bardağı açık çay

ara; 2 adet altın başak(bir paketin 5'te biri)

öğle; 1 simit 1 büyük boy ayran
yarım saat sonra kadar 1 muz yedim.

toplamda da 1 lt kadar su içmişimdir. Az içebildim
dışarıda olduğum için.

Son düzenleme:
teşekürler daha önce 2 kez denemem oldu birinde evlenmeden önce vermiştim malum evlilik eşime güzel şeyerl yapıcam diye aldım birde hamile kalmadan önce verdim az kaldı ama şimdi daha zor ilerliyor
umarım hep birlikte başarıcazx
masallah canim sen ustasin ozaman bu iste baksana 20 kilo vermissin bile 56 yada bisey kalmamis onuda verirsin

kızlar şu anda 1 adet elma yedim
500 ml de su içtim

birazdan eve gideceğim inşallah.

Son düzenleme:
gene çok dengeli bir menü olmuş tatlım
yorum için sağol arkadaşım dün iyiydide bugün öğle menüm kötü oldu çok kaçırmadım aslında yemek hazır olmayınca light bisküvilerden çok kaçırdım galiba akşama ayrıntılı yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…