şu an evdeyim ve kendime light süt ısıttım 200 ml içerisine çubuk tarçından bir parça kopardım attım tadı salep gibi çok güzel tavsiye ederim kızlar.
afiyet olsun arkadaşım bende kış çayı içtim onunda içinde tarçın var odam sıcacık uyku bastırdı sabah çok yoruldum biraz kestireyim sonra kursa gidicem
canım benim hedef kilom 58kg idi ben hedefimin altına indim bundan sonraki amacım kilomu korumak kilo vermesem de olur ama verirsem de olur.
teşekkür ederim canımcım
arkadaşların dediği gibi süpersin darısı başıma
hasretciğim peynir yağı azsa 2 kibrit kutusu kadar yiyebilirsin demişti diyetisyen bana
akşama semizotu yemeği yapıcam 8 yk yerim,4 yk bulgur pilavı bir kepçe tarhana çorbası,2-3 kaşık yoğurt yada salata yaparım.2 saat sonrasıda bir su bardağı sütü kaynatıp içine yarım çay kaşığı türk kahvesi yada nescafe koyar şekersiz çerim.hugocum senden alıştım bu sütlü kahve olayını şekersiz içemem diyordum ama maşşallah çok seviyorum şimdide şekersiz.içmek için can atıyorum her akşam
canım akşamları içmek için bende can atıyorum çok güzel oluyo ama tavsiyem içine nescafe değil türk kahvesi koyman nescafe yağ yakımını yavaşlatıyo dedi doktor ben devamlı türk kahvesi içiyorum
farmasi yanına bide ayran süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?