60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu an evdeyim ve kendime light süt ısıttım 200 ml içerisine çubuk tarçından bir parça kopardım attım tadı salep gibi çok güzel tavsiye ederim kızlar.

şu an evdeyim ve kendime light süt ısıttım 200 ml içerisine çubuk tarçından bir parça kopardım attım tadı salep gibi çok güzel tavsiye ederim kızlar.

afiyet olsun arkadaşım bende kış çayı içtim onunda içinde tarçın var odam sıcacık uyku bastırdı sabah çok yoruldum biraz kestireyim sonra kursa gidicem

afiyet olsun arkadaşım bende kış çayı içtim onunda içinde tarçın var odam sıcacık uyku bastırdı sabah çok yoruldum biraz kestireyim sonra kursa gidicem

canım benim Allah rahatlık versin , kurs için de kolaylıklar dilerim

banucum ne kadar zamanda ve nasıl verdin 20 kilo. neler yaptın diyet listen varmıydı anlatırsan biraz sevinirim

akşama semizotu yemeği yapıcam 8 yk yerim,4 yk bulgur pilavı bir kepçe tarhana çorbası,2-3 kaşık yoğurt yada salata yaparım.2 saat sonrasıda bir su bardağı sütü kaynatıp içine yarım çay kaşığı türk kahvesi yada nescafe koyar şekersiz çerim.hugocum senden alıştım bu sütlü kahve olayını şekersiz içemem diyordum ama maşşallah çok seviyorum şimdide şekersiz.içmek için can atıyorum her akşam

canım akşamları içmek için bende can atıyorum çok güzel oluyo ama tavsiyem içine nescafe değil türk kahvesi koyman nescafe yağ yakımını yavaşlatıyo dedi doktor ben devamlı türk kahvesi içiyorum

anladım hugocuk zaten en çok türk kahvesiyle içiyorum 2 kere falan nescafeyle içtim bundan sonra türk kahvesiyle içerim artık

akşama dana eti haşlaması
bir de bulgur pilavı var

bu sabah kahvaltı menüm1 dilim kepek ekmek
1 domates
1salatalık
1 dilim peynir 1yemek kaşığı zeytinyağı(barsak çalıştırıyormuş)
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…