akşama dana eti haşlaması
bir de bulgur pilavı var
canım akşamları içmek için bende can atıyorum çok güzel oluyo ama tavsiyem içine nescafe değil türk kahvesi koyman nescafe yağ yakımını yavaşlatıyo dedi doktor ben devamlı türk kahvesi içiyorum
anladım hugocuk zaten en çok türk kahvesiyle içiyorum 2 kere falan nescafeyle içtim bundan sonra türk kahvesiyle içerim artık
bende 2009 ekim ayında doğum yaptım
mart itibari ile diyet yaparak 20 kilo verdim şu an 65.5 um hamile kalmadan önce 62.5 tum ama ben 56 olmak istiyorum
akşam yemeğini yedim ama farmasiciğim bu menü gerçekten çok güzel yarın bendemi yapsam bu yemeklerden
banucum ne kadar zamanda ve nasıl verdin 20 kilo. neler yaptın diyet listen varmıydı anlatırsan biraz sevinirim
canım tebrik ediyorum seni 20 kilo güzel bir başarı neler yedin spor yaptınmı paylaşırsan sevinirim
kızlAar öğle ara olarak bir mandalinA akşam biftek ve salata yedim bir lokma ekmek üzeri bal ve ceviz canım tatlı istediği için bugünlük bu kadar herkese iyi akşamlar
hoşgeldin canım :16
hoşbuldukk
günaydın hugocum nasılsın canım kilo verebiliyormusun?günaydın kızlar kahvaltı 1 dilim peynir domates ve 1 dilim çavdar ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?