60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuğum ben de çok severek içiyorum kahveyi şekersiz olanına da alıştım tatlandırıcıyı 10 gündür kullanmıyorum ama bütün baş ağrım yorgunluğum geçti demekki bu kahveye kattığım tatlandırıcıdan oluyormuş

anladım hugocuk zaten en çok türk kahvesiyle içiyorum 2 kere falan nescafeyle içtim bundan sonra türk kahvesiyle içerim artık

canım bir de damla sakızlı türk kahvesi var arada bir onunla deniyorum aroması çok güzel sütlüsünü içince sakızlı muhallebi tadını veriyor tavsiye ederim

selam kızlarrrr...
nasılsınız...
ben diyete azcık ara verdim...
bu gün yine hastanedeydik... diyetisyene gidecektik vaktimiz kalmadı malesef...şu diyetisyene gitmek bi türlü nasip olmadı...
neyse bakalım ayın birinde eşim işten ayrılacak ozaman üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum bakalım

iyi akşamlar arkadaşlar.bugünkü menüm şöyle
sabah:1 dilim beyaz peynir,2 dilim ekmek,1 mandalina
öğlen:1 buçuk lahmacun,ayran :2:
ara öğün:1 mandalina,1 bardak yağsız süt
akşamatlıcan yemeği

bir de ben öğrenci olduğum için bazen yemek yapamadığım oluyor böyle dışarı yemekleri yemek zorunda kalıyorumonu da eklemek istedim

akşam menüm

3 yemek kaşığı nohutlu bulgur pilavı
3 yemek kaşığı ölçüsünde haşlama et
2 adet yaprak sarma
4-5 yemek kaşığı yoğurt
1 kornişon
2 biber turşusu
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
250 ml su

Son düzenleme:
akşam yemeğini yedim ama farmasiciğim bu menü gerçekten çok güzel yarın bendemi yapsam bu yemeklerden

canım çok güzel oldu gerçekten tavsiye ederim .

senin kahvaltı ve öğlen menüleri de harika ama akşam 3 karnıyarık çok gelmedi mi canım ?

marttan bugüne kadar vermiş olduğumkilo önce simit diyeti ile başladım hugocum sonra yediklerimin kalorisine dikkat ettim bir arada diyetisyene gittim yalnız diyetiyen bel çevrem kilolu sınırında olmadığı için banapek faydaSI olmadı bazı fikirler verdi o kadar işte günde kaç dilim ekmek ne kadar et yemeliyim diye şimdide osman müftüoğlunun bir diyetini uyguluyorum faydasını görüyorum aynısını uygulayınca canım işte böyle benim kilo verme hikayem
banucum ne kadar zamanda ve nasıl verdin 20 kilo. neler yaptın diyet listen varmıydı anlatırsan biraz sevinirim

marttan bugüne kadar vermiş olduğumkilo önce simit diyeti ile başladım hugocum sonra yediklerimin kalorisine dikkat ettim bir arada diyetisyene gittim yalnız diyetiyen bel çevrem kilolu sınırında olmadığı için banapek faydaSI olmadı bazı fikirler verdi o kadar işte günde kaç dilim ekmek ne kadar et yemeliyim diye şimdide osman müftüoğlunun bir diyetini uyguluyorum faydasını görüyorum aynısını uygulayınca canım işte böyle benim kilo verme hikayem spor yapğamadım hem çocuk hem iş spora zaman kalmıyor keşke yapabilsem
canım tebrik ediyorum seni 20 kilo güzel bir başarı neler yedin spor yaptınmı paylaşırsan sevinirim

kızlAar öğle ara olarak bir mandalinA akşam biftek ve salata yedim bir lokma ekmek üzeri bal ve ceviz canım tatlı istediği için bugünlük bu kadar herkese iyi akşamlar

kızlAar öğle ara olarak bir mandalinA akşam biftek ve salata yedim bir lokma ekmek üzeri bal ve ceviz canım tatlı istediği için bugünlük bu kadar herkese iyi akşamlar

afiyet olsun canım yoğurt da ye canım kalsiyum yağ yakımını hızlandırır.

bugün ben yediklerimi hic yazmayim......saat aksam 9-10 arasi lesli sansonla 5 mil yaptim birde göbek icin spor yaptim.6 dakika..artik yarin yani bugün dengelemeye calisirim...sabahda spor yaparim kismet olursa..

1 dilim kepek ekmek
1 kupa yeşil çay
1 domates
1salatalık
1 yeşil biber
1yaprak marul
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 ceviz 4 badem
3 kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…