marttan bugüne kadar vermiş olduğumkilo önce simit diyeti ile başladım hugocum sonra yediklerimin kalorisine dikkat ettim bir arada diyetisyene gittim yalnız diyetiyen bel çevrem kilolu sınırında olmadığı için banapek faydaSI olmadı bazı fikirler verdi o kadar işte günde kaç dilim ekmek ne kadar et yemeliyim diye şimdide osman müftüoğlunun bir diyetini uyguluyorum faydasını görüyorum aynısını uygulayınca canım işte böyle benim kilo verme hikayem spor yapğamadım hem çocuk hem iş spora zaman kalmıyor keşke yapabilsem
canım çok güzel oldu gerçekten tavsiye ederim .
senin kahvaltı ve öğlen menüleri de harika ama akşam 3 karnıyarık çok gelmedi mi canım ?
canım bir de damla sakızlı türk kahvesi var arada bir onunla deniyorum aroması çok güzel sütlüsünü içince sakızlı muhallebi tadını veriyor tavsiye ederim
teşekkür ederim hayatım verdiğin yanıt için
günaydın nugyacığım nasılsın iyimisin tatlım nasıl gidiyo diyet listelerimizde aynı ne güzel
iyilik canım ne olsun devam işte. bence bademi antep fıstığını azaltma hakkımız zaten ye bencegünaydın hugocuk valla çok iyi gidiyor şu tatlı işini çözdümya en çok o iyi oldu.akşam kızım puding istedi puding yaptım tadına dahi bakmadım hiç.5-6 gün sonra regli olucam tatlı isteği olurmu bilmiyorum şu anda yok ama.pazartesi tartıldım 70.600 geldim reglim bitene kadar tartılmayıda düşünmüyorum .sabah saatin alarmı çalmamış daha doğrusu akşamdan kurdum diye kuramamışım kızım anaokuluna gidiyor 6 da kalkıyoruz tabi saat çalmayınca 6:30 da kalktım hemen hazırladım kızı babasıyla gönderdim okula koşu bandına binme günümdü ama vakit yetmeyeceği için 5 dk binebildim.dün öğleden sonra bardağımın içine sıcak su katıp limon sıkıp içtim şimdide içiyorum bilmiyorum faydası olurmu ama içesim geldi içiyorum işte ama hergün yapmasam olur midem rahatsızlanıyor çünkü benim sürekli yaparsam.öğleden sonrada bademimi antep fıstığımı yiyorum 10 ar tane bugün antep fıstığı 8 olsun dedim badem 10 olsun dedim yarında bademi 8 antep fıstığını 10 tane yerim kendimce azaltıyorum biraz sözde:90: işte böyle hugocuk canım sen nasılsın canım bugün neler yapıcaksın
kızlar bazen korkuyorum göbek azda olsa kalır diye. eskisine göre çok çok iyi ama işte ne bileyim kalacak diye korkuyorum
Slm kızlar ara ara girmeye calışıyorum sizede bakayım dedim ne durumdasınız maşallah kilolar veriliyor bende hamiş olmazsam ocakta spora gidecem bir ay
eskisine göre çok iyiyse gider canım merak etme göbek hareketleri yap arada olmazsa yada diyetisyeninden bi yardım al bakalım o ne diyecek.
Inş. Hugocuk bayram tatili falan girid araya geldim temizlik falan yaptım cokta giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?