60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim hayatım verdiğin yanıt için

canım çok güzel oldu gerçekten tavsiye ederim .

senin kahvaltı ve öğlen menüleri de harika ama akşam 3 karnıyarık çok gelmedi mi canım ?

aslında 2 karnıyarıkla da doyardım ama hem fırında olduğu için yağsızdı hem de dayanamıyorum karnıyarığa ama bir dahaki sefere 2 tane de kalacağım

canım bir de damla sakızlı türk kahvesi var arada bir onunla deniyorum aroması çok güzel sütlüsünü içince sakızlı muhallebi tadını veriyor tavsiye ederim

evet canım biliyorum sakızlı türk kahvesini. iyi aklıma getirdin bunu hiç düşünmemiştim çok güzel olur bencede en kısa zamanda temin edeyim bari

Son düzenleme:
günaydın hanımlar.bu arada şekiller ne güzel gözümüzün önüne gelmiş.akşam yağsız domatesli soğanlı semizotu kavurdum hiç susuz kendi suyu yetti zaten.piştikten sonra zeytin yağı katacaktım ama yağsızda güzeldi bende eklemedim.6 yk semizotu yemeği,1 kepçe tarhana çorbası,3 yk bulgur pilavı,2 yk yoğurt,ayrıca 2 yemek kaşığı yoğrduda ayran yaptım içtim bir dilim çavdar ekmeği.2 saat sonra bir elma 15 dk sonrada bir çay bardağı şekersiz türk kahveli süt içtim.

günaydın nugyacığım nasılsın iyimisin tatlım nasıl gidiyo diyet listelerimizde aynı ne güzel

banucuğum seni tebrik ederim çok güzel k,lo vermişsin. 20 kilo dile kolay az değil. bende diyete başladığımda 83 kiloydum son konrtolde 72 çıktım bakalım 9 aralıkta tekrardan kontrolum var ne çıkacak. en az 62 kilo olabilirmişim diyetisyen öyle dedi boyum 170. yağ oranım normal çıktı o yüzden dedi diyetisyen. sabırla azimle yola devam ediyorum bazen yoruluyorum ama diyetten ve spordan değil. diyet listem normal beslenme düzenim oldu canım bişey çekmiyo şeker ve tatlıyı bırakınca ama işte biran önce zayıflamak istiyor insan ondan bazen yoruluyorum

kızlar size bişey danışacağım kafama takılıyo aslında diyetisyene sordum. şimdi benim yağ oranım normal değerde söylemiştim. 3 yıldır spor yapmaktan normal oldu yağ oranım fakat yağ oranım normal olmasına rağmen bende hala daha göbek var öyle çok değil ama var. diyetisyene sordum daha kilon var verinnce gider dedi ama benim kafama takılan yağ oranım normal olmasına rağmen neden göbek var bende. normal yağ oranına sahip insanlarda göbek olurmu. acaba çok kilo vermemden dolayımı oluyo anlamadım

günaydın nugyacığım nasılsın iyimisin tatlım nasıl gidiyo diyet listelerimizde aynı ne güzel

günaydın hugocuk valla çok iyi gidiyor şu tatlı işini çözdümya en çok o iyi oldu.akşam kızım puding istedi puding yaptım tadına dahi bakmadım hiç.5-6 gün sonra regli olucam tatlı isteği olurmu bilmiyorum şu anda yok ama.pazartesi tartıldım 70.600 geldim reglim bitene kadar tartılmayıda düşünmüyorum .sabah saatin alarmı çalmamış daha doğrusu akşamdan kurdum diye kuramamışım kızım anaokuluna gidiyor 6 da kalkıyoruz tabi saat çalmayınca 6:30 da kalktım hemen hazırladım kızı babasıyla gönderdim okula koşu bandına binme günümdü ama vakit yetmeyeceği için 5 dk binebildim.dün öğleden sonra bardağımın içine sıcak su katıp limon sıkıp içtim şimdide içiyorum bilmiyorum faydası olurmu ama içesim geldi içiyorum işte ama hergün yapmasam olur midem rahatsızlanıyor çünkü benim sürekli yaparsam.öğleden sonrada bademimi antep fıstığımı yiyorum 10 ar tane bugün antep fıstığı 8 olsun dedim badem 10 olsun dedim yarında bademi 8 antep fıstığını 10 tane yerim kendimce azaltıyorum biraz sözde:90: işte böyle hugocuk canım sen nasılsın canım bugün neler yapıcaksın

sabah kahvaltımıda yazayım bir domates,yarım salatalık,bir haşlama yumurta ,bir tane yeşil biber,5 tane küçük zeytin,bir yemek kaşığı lor ,bir dilim çavdar ekmeği,bir çay bardağı şekersiz ıhlamur.

kızlar bazen korkuyorum göbek azda olsa kalır diye. eskisine göre çok çok iyi ama işte ne bileyim kalacak diye korkuyorum

iyilik canım ne olsun devam işte. bence bademi antep fıstığını azaltma hakkımız zaten ye bence

kızlar bazen korkuyorum göbek azda olsa kalır diye. eskisine göre çok çok iyi ama işte ne bileyim kalacak diye korkuyorum

eskisine göre çok iyiyse gider canım merak etme göbek hareketleri yap arada olmazsa yada diyetisyeninden bi yardım al bakalım o ne diyecek.

Slm kızlar ara ara girmeye calışıyorum sizede bakayım dedim ne durumdasınız maşallah kilolar veriliyor bende hamiş olmazsam ocakta spora gidecem bir ay

Slm kızlar ara ara girmeye calışıyorum sizede bakayım dedim ne durumdasınız maşallah kilolar veriliyor bende hamiş olmazsam ocakta spora gidecem bir ay

merhaba tosti devam canım aynen kaçamaksız kilo vermem dursada bende azimle bırakmıyacağım elbet birgün vereceğim kiloları.ilk çocuğumu düşünüyorsunuz canım siz

eskisine göre çok iyiyse gider canım merak etme göbek hareketleri yap arada olmazsa yada diyetisyeninden bi yardım al bakalım o ne diyecek.

canım aslında pilates falan yapacağım yada size verdiğim likteki ağırlıkla çalışmalar varya onları yapacağım ama diyetisyen bıraktırdı ondan yapamıyorum bilemiyorum belki zayıfladıktan sonra gider gevşek çünkü sarkma yok ama gevşek heralde kilo veriyorum ondan

hoşgeldin tosticiğim nasılsın özlettin çok giremiyosun. sporada başladınmıydı gider kilolar canım.

evi taşıma telaşı internetin henüz gelmemesi vizelerin başlaması derken hiç uğrayamadım buraya ve bir türlü irade gösterip de atamadım şu 6 kiloyu üzerimden neyse ki kilo almadım. ama diyetisyene gitmeye karar verdim nasıl bakalım buralar görmeyeli farmasi her zamanki gibi harikasın... tebrik ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…