60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetisyene gitmeye karar vermen güzel olmuş verirsin kilonu canım 6 kilo nedirki yani

evde kabağım vardı eşime kabak tatlısı yapayım dedim. bıçak parmağıma girdi. kemiğe dayandı. uff ya ne sakarım neyse hemen bastırdım çokk kanatmadan ardından krem sürdüm kara bandı yapıştırdım

herkese merhabalar
ben 5. takımdayım, sizin aranızada katılabilir miyim?

elbette canım hoşgeldin aramıza. yediklerini varsa yaptığın diyeti sporu yaz biz hergün yediklerimizi kaçamaklarımızı yazıyoruz birbirimizi uyarıyoruz eksikleri yanlışları böylece yavaş yavaş sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıyoruz. kilolarda gidiyor

teşekkür ederim canım, hoşbulduk
bayramda bütün düzenim bozuldu, verdiğim kiloları geri aldım ve hala bir düzen oturtamadım. hemen hemen 15 gündür de spor yapamıyorum ama inşallah bu akşam başlıcam tekrar
evde koşu bandım var, onda yürüyorum ama sıkılıyorum,o yüzden yapasım gelmiyor çok fazla (
şu uzay yürüyüşü denen aletten almayı düşünüyorum, daha önce parkta kullanmıştım çok da faydası olmuştu ama forumda eliptik bisiklet diyen arkadaşlar da olmuş, sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum

koşu bandı en güzel spor aletlerindendir. ben 3 yıldır düzenli kullanıyorum. sakın bırakma. sıkılmamak için mp3 müzik dinliyorum. en az 45 en fazla 1 saat kullanırım gün aşırı. yağ yakar kardiyo sporudur.

boyun ve kilon kaç. kaç kilo olmak istiyorsun

bayramda yeterinceyediğim için cumya kadar yediklerimi kısma kararı aldım. bu sabah itibari ile de baskülde 300 gram daha az çıktım, alıdıklarımı veriyorum inşallah (1 kilo kadar alıp da döndüm )dün öğlen : adana dürüm ( aylık gün gibi bişi vardı, arkadaşlarla takıklınca yedim, ama çok büyük değildi yine de ekmeğinden bir parça arttırdım)
1 ayran

ardından 20 dakika yürüyüşikindi: 1 trabzon hurması
akşam: 1 köfte büyüklüğünde fırın tavuk
1 tabak sarmısaklı yoğurtlu brokoli salatası( üstüne 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı sıvı yağ eklenmiş)

bu sabah: 1 haşlanmış yumurta
yarım dilim kaşar peyniri

araöğün: yarım kivi
5 adet form bisküv

boy 1.72
kilo 64
55 olmak istiyorum
koşu bandını bırakma demişsin, onu yapayım da özellikle basenleri inceltmek için uzay yürüyüşü düşünüyorum, sen ne dersin?
boyuna göre kilon iyi. 55 az olur. ama kilolu gözüküyorsan belki yağ oranın fazla olabilir. göbeğinde yağ varmı. sen en iyisi diyetisyene git rahat kilo verirsin. uzay yürüyüşü hakkında bilgim yok ama sporun her türlüsü iyidir

canım ben geçen sene 55 kiloydum ama işe başladıktan sonra hareketsizlikten bu kiloya kadar çıktım malesef
diyetisyene hiç gitmedim ama kendimi rahat hissettiğim ve giyemediğim bir sürü kıyafetim olduğu için tekrar eski kiloma dönmek istiyorum, şu an 40 beden giyiyorum ama tekrar 36 beden olmak istiyorum
haklısın sporun her türlüsü çok faydalı ama ben basenlerimi de inceltmek istiyorum, ben biraz daha araştırmaya devam edeyim en iyisi, belki de arkadaşlardan tavsiyede bulunacak olanlar da olabilir

herkese merhabalar
ben 5. takımdayım, sizin aranızada katılabilir miyim?

hoşgeldin canım kilo verebildinmi peki hiç canım benim iş yerindeki bilgisayar da çizelgeler görünmüyor maalesef kısıtlı olduğu için şu anda kaç kilosun yada ne kadar verdin görünmüyor canım onun için soruyorum

canım kilo 1.5 kilo vermiştim iki haftada, spor da yapıyodum ama bayramda geri aldım malesef, spor da yapamadım, yeniden başlıyorum anlayacağın herşeye

slm kızlar bugun diyetisyene gittim. ve artık doktor kontrolunda kilo vermeye karar verdim. daha duzenli olacagımı dusunuyorum. verdiğim kiloları bayramda geri alıp 72 ye geri çıkmışım. bugunden itiberen sağlıklı yaşamaya başlıyorumm

slm fistiklar citirlar bu sabah sirkeli suyumu ictim
yurusyus yaptim leslie ile
ve bir simit ile siyah cay ictim

son halim gizlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…