evi taşıma telaşı internetin henüz gelmemesi vizelerin başlaması derken hiç uğrayamadım buraya ve bir türlü irade gösterip de atamadım şu 6 kiloyu üzerimden neyse ki kilo almadım. ama diyetisyene gitmeye karar verdim nasıl bakalım buralar görmeyeli farmasi her zamanki gibi harikasın... tebrik ediyorum :)
herkese merhabalar
ben 5. takımdayım, sizin aranızada katılabilir miyim?
günaydın kızlar
hoşgeldin canım benim özledim valla. şu 1 haftalık tatilde herkesi çok özledim. meğer ne kadar alışkanlık yapmışsınız bende. tatilde bile aklıma geldiniz
elbette canım hoşgeldin aramıza. yediklerini varsa yaptığın diyeti sporu yaz biz hergün yediklerimizi kaçamaklarımızı yazıyoruz birbirimizi uyarıyoruz eksikleri yanlışları böylece yavaş yavaş sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıyoruz. kilolarda gidiyor
teşekkür ederim canım, hoşbulduk
bayramda bütün düzenim bozuldu, verdiğim kiloları geri aldım ve hala bir düzen oturtamadım. hemen hemen 15 gündür de spor yapamıyorum ama inşallah bu akşam başlıcam tekrar
evde koşu bandım var, onda yürüyorum ama sıkılıyorum,o yüzden yapasım gelmiyor çok fazla(
şu uzay yürüyüşü denen aletten almayı düşünüyorum, daha önce parkta kullanmıştım çok da faydası olmuştu ama forumda eliptik bisiklet diyen arkadaşlar da olmuş, sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum
boyun ve kilon kaç. kaç kilo olmak istiyorsunteşekkür ederim canım, hoşbulduk
bayramda bütün düzenim bozuldu, verdiğim kiloları geri aldım ve hala bir düzen oturtamadım. hemen hemen 15 gündür de spor yapamıyorum ama inşallah bu akşam başlıcam tekrar
evde koşu bandım var, onda yürüyorum ama sıkılıyorum,o yüzden yapasım gelmiyor çok fazla(
şu uzay yürüyüşü denen aletten almayı düşünüyorum, daha önce parkta kullanmıştım çok da faydası olmuştu ama forumda eliptik bisiklet diyen arkadaşlar da olmuş, sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum
boy 1.72boyun ve kilon kaç. kaç kilo olmak istiyorsun
boyuna göre kilon iyi. 55 az olur. ama kilolu gözüküyorsan belki yağ oranın fazla olabilir. göbeğinde yağ varmı. sen en iyisi diyetisyene git rahat kilo verirsin. uzay yürüyüşü hakkında bilgim yok ama sporun her türlüsü iyidirboy 1.72
kilo 64
55 olmak istiyorum
koşu bandını bırakma demişsin, onu yapayım da özellikle basenleri inceltmek için uzay yürüyüşü düşünüyorum, sen ne dersin?
boyuna göre kilon iyi. 55 az olur. ama kilolu gözüküyorsan belki yağ oranın fazla olabilir. göbeğinde yağ varmı. sen en iyisi diyetisyene git rahat kilo verirsin. uzay yürüyüşü hakkında bilgim yok ama sporun her türlüsü iyidir
evde kabağım vardı eşime kabak tatlısı yapayım dedim. bıçak parmağıma girdi. kemiğe dayandı. uff ya ne sakarım neyse hemen bastırdım çokk kanatmadan ardından krem sürdüm kara bandı yapıştırdım
herkese merhabalar
ben 5. takımdayım, sizin aranızada katılabilir miyim?
canım kilo 1.5 kilo vermiştim iki haftada, spor da yapıyodum ama bayramda geri aldım malesef, spor da yapamadım, yeniden başlıyorum anlayacağın herşeyehoşgeldin canımkilo verebildinmi peki hiç canım benim iş yerindeki bilgisayar da çizelgeler görünmüyor maalesef kısıtlı olduğu için şu anda kaç kilosun yada ne kadar verdin görünmüyor canım onun için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?