koşu bandı en güzel spor aletlerindendir. ben 3 yıldır düzenli kullanıyorum. sakın bırakma. sıkılmamak için mp3 müzik dinliyorum. en az 45 en fazla 1 saat kullanırım gün aşırı. yağ yakar kardiyo sporudur.
sagol insallah canimmsüper olmuşsun gurbet güzeli. tebriklerrr. darısı başımaaa
anam göbek azda olsa vr pantolon dusuyor ustume yeni aldiydim yaaa belimden dusuyo donu dusuk cocuklar gibiyim yaaaagurbetguzeli canım önceden sanki göbek vargibiydi ama şimdi oda gitmiş süper görünüyosun canım kutlarım seni
slm kızlar bugun diyetisyene gittim. ve artık doktor kontrolunda kilo vermeye karar verdim. daha duzenli olacagımı dusunuyorum. verdiğim kiloları bayramda geri alıp 72 ye geri çıkmışım. bugunden itiberen sağlıklı yaşamaya başlıyorumm
kac km hizla yürüyosun canim
kızlaaarr menümü yazıyorum ve yorum bekliyoruuumm
sabah 2 su bardağı su
kahvaltı;
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1tatlı kasığı pekmez
1dilim kepek ek.
1 bardak çay şekersiz
ara; 2 bardak su
yarım saat sonra küçük fincanda sade kahve
10 adet kestane
bukadar şimdilik
canım ben 3 yıl 5.5 ile 6 arasında 1 saat koşuyodum hız olarak bu yanlışmış kilo verirken. yağ yakmak için ideal aralık 4.7 ile 5.1 arasıymış diyetisyen böyle verdi bana. her hafta değiştiriyırum dereceyi. mesela bir hafta 4.7 ile sonraki hafta 4.8 ile çalışıyorum böyle böyle 5.1 oluyo. o da bitince tekrar 4.7 ye dönüyorum ben. en az 45 en fazla 1 saat dedi. gün aşırı yapıyorum. ilk 10 dakika ısınma ama. ilk 10 dakika ısınıyorum.
teşekkür ederim hugocumm seviyorum seni
sen tartıldın dimi ne kadar daha vermişsin
şimdi meyvemi yiyorum bir tane elma saat 5 gibide türk kahveli süt içsem olumu hugocuk.akşamda içicem ama yoksa saat 5 te içeceğimi içmesemmi:97:
benim tartı sorunlu canım sabah 67 gösterdi. diyetisyene gittiğimde diyetisyenin tartısı 72 dedi benimki 70 gösteriyordu. şimdi 67 diyor ama 9 aralıkta kontrolum var o zaman öğrenicem ne kadar gitmiş ne gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?