60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim 1.5 kepçe köfteli patates,salata yağsız,erişte makarna vardı tabi ben almadım şekerpare tatlısıda vardı tabiki ondanda almadımbunların yerine yoğurt istedim yedim ve bir dilim kepek ekmeği.

gurbetguzeli canım önceden sanki göbek vargibiydi ama şimdi oda gitmiş süper görünüyosun canım kutlarım seni

kac km hizla yürüyosun canim

Son düzenleme:
süper olmuşsun gurbet güzeli. tebriklerrr. darısı başımaaa
sagol insallah canimm
gurbetguzeli canım önceden sanki göbek vargibiydi ama şimdi oda gitmiş süper görünüyosun canım kutlarım seni
anam göbek azda olsa vr pantolon dusuyor ustume yeni aldiydim yaaa belimden dusuyo donu dusuk cocuklar gibiyim yaaaa

canım diyetisyene gitmen çok güzel olmuş. artık kilolarına elveda diyebilirsin şimdiden eğer harfi harfine listene uyarsan canım

kac km hizla yürüyosun canim

canım ben 3 yıl 5.5 ile 6 arasında 1 saat koşuyodum hız olarak bu yanlışmış kilo verirken. yağ yakmak için ideal aralık 4.7 ile 5.1 arasıymış diyetisyen böyle verdi bana. her hafta değiştiriyırum dereceyi. mesela bir hafta 4.7 ile sonraki hafta 4.8 ile çalışıyorum böyle böyle 5.1 oluyo. o da bitince tekrar 4.7 ye dönüyorum ben. en az 45 en fazla 1 saat dedi. gün aşırı yapıyorum. ilk 10 dakika ısınma ama. ilk 10 dakika ısınıyorum.

gmbek azda olsa bendede var canım hemen gitmiyor sen devam et güzel gidiyosun. ben eski hallerini bilmiyorum canım eski halinin fotosu varsa bakabilirim.

kızlaaarr menümü yazıyorum ve yorum bekliyoruuumm

sabah 2 su bardağı su

kahvaltı;
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1tatlı kasığı pekmez
1dilim kepek ek.
1 bardak çay şekersiz

ara; 2 bardak su
yarım saat sonra küçük fincanda sade kahve
10 adet kestane

bukadar şimdilik

kızlar benim 3 saat sürem doldu şimdi 1 maden suyu içtim. şimdi 1 büyük bardak yeşilçay içicem. ardından 1 yerli muz 1 mandalina yiyeceğim ve 10 badem 10 antep fıstığı

çok beğendim özellikle bal yerine pekmez süper bir seçim olmuş nede olsa artık doğal bal kalmadı

anladim canim saol,bende 5 6 arasi yürüyodum ama genelde 5 de aslinda en güeli nabiz aleti almak benim yag yakim araligim 131 151 arasi neyse bende bugünkü menümü yazayim

sabah
2 dilim ekmek
kk beyaz peynir
azcik salata
ara
1 yesil elma
ögle
yogurtlu brokoli
2 dilim ekmek
ara
sütlü sekersiz türk kahvesi
aksam
firinda biftek
bir dilim ekmek,salata
aksam spora gidicem spordan sonra
tarcinli süt belki 1 yesil elma

teşekkür ederim hugocumm seviyorum seni

sen tartıldın dimi ne kadar daha vermişsin

şimdi meyvemi yiyorum bir tane elma saat 5 gibide türk kahveli süt içsem olumu hugocuk.akşamda içicem ama yoksa saat 5 te içeceğimi içmesemmi:97:

teşekkür ederim hugocumm seviyorum seni

sen tartıldın dimi ne kadar daha vermişsin

benim tartı sorunlu canım sabah 67 gösterdi. diyetisyene gittiğimde diyetisyenin tartısı 72 dedi benimki 70 gösteriyordu. şimdi 67 diyor ama 9 aralıkta kontrolum var o zaman öğrenicem ne kadar gitmiş ne gitmiş

şimdi meyvemi yiyorum bir tane elma saat 5 gibide türk kahveli süt içsem olumu hugocuk.akşamda içicem ama yoksa saat 5 te içeceğimi içmesemmi:97:

ben günlük 2 su bardağı yarım yağlı süt veya yoğurt yiyorum listem öyle. şimdide iç akşamda iç bişey olmaz yeterki şekere dikkat et. sevdiğin şeyleri diyetine uygun hale getirki canın bişey çekmesin diyetin bozulmasın işkence olmasın sağlıklı beslenerek ve sporla zayıflayalım geç olsun güç olmasın

tamam hugocuk 2 gündür öğleden sonraları canım çekiyordu dün içmedim öğleden sonra tuttum kendimi bugünde tutabilirim ama zararı olacağını düşünmüyorum bugünlükte böyle olsun dimi yani

benim tartı sorunlu canım sabah 67 gösterdi. diyetisyene gittiğimde diyetisyenin tartısı 72 dedi benimki 70 gösteriyordu. şimdi 67 diyor ama 9 aralıkta kontrolum var o zaman öğrenicem ne kadar gitmiş ne gitmiş

inşallah canım merakla bekliyorum :)

dilemcim hergün 2 bardak yoğurt veya süt tüketmelisin calsiyum eksikliğinin olmaması için olursa kilo vermende yavaşlar o yüzden gönül rahatlığı içinde hergün 2 bardak yarımyağlı sütten yapılmış türk kahveni iç zaten dikkat edersen çok tokluk veriyor tatlı ihtiyacını bastırıyor.

kızlar bugünkü menümü yazıyorum nette sorun vardı giremedim
sabah 2 dilim ekmek bir yumurta
ara bir madlen
öğle:3 adet kadınbudu köfte ama küçük
yoğurt bir kase
yarım kepçe domates çorbası
2 çatal revani
salata
ara:1 tane diyet bisküvi
akşam:
pırasa yemeği 5-6 kaşık,2-3 kaşık bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…