60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çikolatayı tatlıyı şimdilik bıraksan iştahını açar onlar çaya kahveyede şekerini azalt daha rahat edersin

hoşgeldin farmasi nasılsın datlım iyimisin. ya artık sabahları girmiyosun sen yanlız kalıyorum

iyi akşamlar arkadaşlar gurbetgüzeli çok bi fazlalığın kalmamış gibi ama sanki üst bölgede özellikle kollarda var gibi ama vücut yapındanda olabilir bilemiyorum hatırladığım kadar 2 yada 3 çocuğun vardı ozaman napıyorum kocaman bir maşallah diyorum bugün yediklerimi yazayım 10.00 2 dilim çavdar ekmeği domat salatalık peynir zeytin 2 kaşık pazı ısırgan kavurması 3 kaşık patates kavurması 2 şekersiz çay 13.30 2 kepçe sulu köfte 2 tabak brokolili karışık salata 17.00 2 kepçe sulu köfte yarım tabak brokolili karışık salata akşamada tv karşısında türk kahvesiyle light bisküvi yemeyi planlıyorum

geçmiş olsun canım
herkese merhabalar
ben 5. takımdayım, sizin aranızada katılabilir miyim?
evetttttttttttttttttttttttttttttttttt elbette gel bize katıl bize kilolara elveda de tatlım.

afiyet olsun süpersin canım
hoşgeldin farmasi nasılsın datlım iyimisin. ya artık sabahları girmiyosun sen yanlız kalıyorum
çok şükür çok iyiyim canımcım evet sabahları bu aralar öyle oldu ya giremedim. ama bugünkü yediklerimi yazacağım inşallah...

gene harikasın tatlım bir de yoğurt ye canımcım

sağol farmasicim bayağı kesildi parmağim kemiğe dayandı allahtan hemen bastırdım çok kan akmadı ara ara hala kanıyo aslında pansuman yaptırsam olur ama korkuyorum dikiş atacaklar diye

merhaba kızlar sabah kahvaltım

yarım dilim tam buğday ekmeği
3 tatlı kaşığı tahin- pekmez karışımı
1 zeytin
250 ml çay

sağol farmasicim bayağı kesildi parmağim kemiğe dayandı allahtan hemen bastırdım çok kan akmadı ara ara hala kanıyo aslında pansuman yaptırsam olur ama korkuyorum dikiş atacaklar diye
geçmiş olsun arkadaşım çok derinse kesin atarlar ama daha iyi yoksa iltihap kapabilir en azından 1 tane attırsan iyi olur Rabbim şifa versin:94:

ara öğünde

3 - 4 fındık
2 kk büyüklüğünde yaş pasta
250 ml çay

öğlen arkadaşlarla öğretmenler günümüzü kutladık yemeğe çıktık

öğlen menüm

yarım kase kelle çorbası
3-4 kiremitte köfte
salata
1 bardak ayran
500 ml su
2 kk büyüklüğünde tereyağlı ballı pide
tatlı olarak
sarma tatlısı vardı antep fıstıklı 4 tane idi 1 tane yedim
1 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı
1 çatal baklava yedim
100 ml çay içtim

geçmiş olsun arkadaşım çok derinse kesin atarlar ama daha iyi yoksa iltihap kapabilir en azından 1 tane attırsan iyi olur Rabbim şifa versin:94:

canım işte eti kaldırdı ama çok korkuyorum içim tuhaf oluyo bayılırım kesin o yüzden gitmiyorum allahtan öyle geniş değil sadece derin kesti sızlıyo işte deminde dikkatsizliğimden kanamış. şimdi gidip sargı bezi alacağım tentürdüyot sürsem ve sargı bezinle sarsam olurmuki yara bandı olmadı

merhaba kızlar sabah kahvaltım

yarım dilim tam buğday ekmeği
3 tatlı kaşığı tahin- pekmez karışımı
1 zeytin
250 ml çay
süpersin arkadaşım yaa ben kahvaltımı azaltamıyorum 2 dilim(kare tost ekmeği dilimi) esmer ekmeğimi kesinlikle azaltamıyorum gerçi sadece kahvaltıda ekmek yiyorum birde zeytin 7 tane yeşil zeytin yiyorum

şu an evde elma sirkeli ballı suyumu içtim( 250 ml)

canım afiyet olsun ama ballı pide ne ilk defa duydumda

süpersin arkadaşım yaa ben kahvaltımı azaltamıyorum 2 dilim(kare tost ekmeği dilimi) esmer ekmeğimi kesinlikle azaltamıyorum gerçi sadece kahvaltıda ekmek yiyorum birde zeytin 7 tane yeşil zeytin yiyorum

canım ben okula yetişmek için öyle yedim 2 gündür ama yetiyor ama en sağlıklısı bence herşeyden ve de az az olanı

yara bandı yapma zaten yara iyice açılır baticonla sil sargı beziyle sarıp yarabandını onun üstüne bantla

hugocuk gecmis olsun canim,bende bi keresinde baltayla yapmistim o sisi bas parmagimda izi durur kemigi görmüstüm bende ,bilirim nasil acidigini ben gitmedim bi yere kendi kendien lkapandi ama iste izi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…