kızlar bugünkü menümü yazıyorum nette sorun vardı giremedim
sabah 2 dilim ekmek bir yumurta
ara bir madlen
öğle:3 adet kadınbudu köfte ama küçük
yoğurt bir kase
yarım kepçe domates çorbası
2 çatal revani
salata
ara:1 tane diyet bisküvi
akşam:
pırasa yemeği 5-6 kaşık,2-3 kaşık bulgur pilavı
geçmiş olsun canımevde kabağım vardı eşime kabak tatlısı yapayım dedim. bıçak parmağıma girdi. kemiğe dayandı. uff ya ne sakarım neyse hemen bastırdım çokk kanatmadan ardından krem sürdüm kara bandı yapıştırdım
evetttttttttttttttttttttttttttttttttt elbette gel bize katıl bize kilolara elveda de tatlım.herkese merhabalar
ben 5. takımdayım, sizin aranızada katılabilir miyim?
afiyet olsun süpersin canımkızlaaarr menümü yazıyorum ve yorum bekliyoruuumm
sabah 2 su bardağı su
kahvaltı;
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1tatlı kasığı pekmez
1dilim kepek ek.
1 bardak çay şekersiz
ara; 2 bardak su
yarım saat sonra küçük fincanda sade kahve
10 adet kestane
bukadar şimdilik
çok şükür çok iyiyim canımcım evet sabahları bu aralar öyle oldu ya giremedim. ama bugünkü yediklerimi yazacağım inşallah...hoşgeldin farmasi nasılsın datlım iyimisin. ya artık sabahları girmiyosun sen yanlız kalıyorum
iyi akşamlar arkadaşlar gurbetgüzeli çok bi fazlalığın kalmamış gibi ama sanki üst bölgede özellikle kollarda var gibi ama vücut yapındanda olabilir bilemiyorum hatırladığım kadar 2 yada 3 çocuğun vardı ozaman napıyorum kocaman bir maşallah diyorumbugün yediklerimi yazayım 10.00 2 dilim çavdar ekmeği domat salatalık peynir zeytin 2 kaşık pazı ısırgan kavurması 3 kaşık patates kavurması 2 şekersiz çay 13.30 2 kepçe sulu köfte 2 tabak brokolili karışık salata 17.00 2 kepçe sulu köfte yarım tabak brokolili karışık salata akşamada tv karşısında türk kahvesiyle light bisküvi yemeyi planlıyorum
geçmiş olsun arkadaşım çok derinse kesin atarlar ama daha iyi yoksa iltihap kapabilir en azından 1 tane attırsan iyi olur Rabbim şifa versin:94:sağol farmasicim bayağı kesildi parmağim kemiğe dayandı allahtan hemen bastırdım çok kan akmadı ara ara hala kanıyo aslında pansuman yaptırsam olur ama korkuyorum dikiş atacaklar diye
geçmiş olsun arkadaşım çok derinse kesin atarlar ama daha iyi yoksa iltihap kapabilir en azından 1 tane attırsan iyi olur Rabbim şifa versin:94:
süpersin arkadaşım yaa ben kahvaltımı azaltamıyorum 2 dilim(kare tost ekmeği dilimi) esmer ekmeğimi kesinlikle azaltamıyorum gerçi sadece kahvaltıda ekmek yiyorum birde zeytin 7 tane yeşil zeytin yiyorummerhaba kızlar sabah kahvaltım
yarım dilim tam buğday ekmeği
3 tatlı kaşığı tahin- pekmez karışımı
1 zeytin
250 ml çay
öğlen arkadaşlarla öğretmenler günümüzü kutladık yemeğe çıktık
öğlen menüm
yarım kase kelle çorbası
3-4 kiremitte köfte
salata
1 bardak ayran
500 ml su
2 kk büyüklüğünde tereyağlı ballı pide
tatlı olarak
sarma tatlısı vardı antep fıstıklı 4 tane idi 1 tane yedim
1 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı
1 çatal baklava yedim
100 ml çay içtim
süpersin arkadaşım yaa ben kahvaltımı azaltamıyorum 2 dilim(kare tost ekmeği dilimi) esmer ekmeğimi kesinlikle azaltamıyorum gerçi sadece kahvaltıda ekmek yiyorum birde zeytin 7 tane yeşil zeytin yiyorum
canım işte eti kaldırdı ama çok korkuyorum içim tuhaf oluyo bayılırım kesin o yüzden gitmiyorum allahtan öyle geniş değil sadece derin kesti sızlıyo işte deminde dikkatsizliğimden kanamış. şimdi gidip sargı bezi alacağım tentürdüyot sürsem ve sargı bezinle sarsam olurmuki yara bandı olmadı
canım afiyet olsun ama ballı pide ne ilk defa duydumda
pide ekmeği canım onun üzerine bal ve tereyağı sürdüm yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?