60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese ben öğle yemeğinde ton balıklı salata yedim biraz önce de 1 kase tavuklu mercimek yedim uyumadan önce 1 bardak süt içerim

geçmiş olsun hugocum bence sen ne olur ne olmaz diye bir sağlık kuruluşuna git orda dezenfekte edip sarıyorlar lisedeyken benimde parmağım sıkışmıştı kapı arasında ben de sıyrık diye gitmedim doktora ama 1 hafta içinde parmağım okadar şiştiki enfeksiyon kapmıştı kalem bile tutamadım bu iyileştirici merhemlerden sür

farmasicim öğretmenler günün kutlu olsun yediklerinde ödül olsun afiyet olsun

mavlicim verdiğin kilo iyi bence 6 kilo verince insanın giydiği kıyafetler bile bolalıyor bu aralar biraz iştahsızım 2 gündür yemekleri bugün zorla yedim keşke hep böyle olsam bakalım ne olacak 1 ay sonra bir yerde duymuştum kışın metabolizma hızlı çalışırmış yani bu bir avantaj sayılır kilo vermemde

afiyet olsun süpersin canım

saol tatlım senin menünde gayet iyi, biaz pideden bişey olmaz

buarada öğretmenler günün kutlu olsun tatlım

tüm menümü paylaşayım kızlar bendeee

sabah 2 su bardağı su

kahvaltı;
1kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
1tatlı kasığı pekmez
1dilim kepek ek.
1 bardak çay şekersiz

ara; 2 bardak su
yarım saat sonra küçük fincanda sade kahve
10 adet kestane

2 saat sonra kadar 5 adet kestane daha

2 bardak su

akşam;
dört kaşık taze fasulye
4kaşık mor lahana salatası yoğurtlu az mayonezli
3 kornişon

kestane yediğim için öğle yemegi yemedim

bence menün çok güzel canım sadece mayonez olmasaydı daha iyi olurdu ama az demişsin

bu mor gıdalarda zaten çok kilo verdiriyormuş böğürtlen yaban mersini mor lahana bol miktarlarda lif içeriyormuş yaban mersini kurusunu yiyorum arada bir şimdi evde yok yaban mersini yarın gidip aktardan alayım kan şekerini falan da ayarlıyor

oooh ohh afiyet olsun arkadaşıma kilo olmasın
teşekkür ederim canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:13:
farmasicim öğretmenler günün kutlu olsun yediklerinde ödül olsun afiyet olsun
sağolasın bitanem hadi bakalım öyle olsun
değil mi ya sağolasın bitanem
senin de menün gayet güzel
şimdi 1 elma 1 mandalina yiyorum

afiyet olsun canım

farmasicim kilo verdikten sonra vücudunda sarkma oldumu ben birkaç ay önce 10 kilo kadar verdiştim yan yağlarımda sarktı en kötüsü yanaklarımda sarktı yüzüm yaşlanmışım gibi çöktü

ben yine bugün cok yedim...hala regl bitmedi..dogumdan sonra ilk regl oldum..11 gün oldu..canim habire birseyler yemek istiyo...:95:

farmasicim kilo verdikten sonra vücudunda sarkma oldumu ben birkaç ay önce 10 kilo kadar verdiştim yan yağlarımda sarktı en kötüsü yanaklarımda sarktı yüzüm yaşlanmışım gibi çöktü

hayır canım çok şükür herhangibir olumsuzluk yaşamadım. valla çok memnunum kilo verme işine giriştiğime boşuna yük etmişim iskeletime 10 kg yı
hele bugünkü iltifatları bir duysaydın canım neler neler genç kız gibiydim elbisemin içerisinde

bugün bir de reglim başladı yuppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eczaneye gittim gazlı bez sargı bezi falan aldım. tentürdüyot sürdüm sardım güzelce. kanama yapıyodu çünkü. biraz sızlıyo o kadar akşam olunca sızlamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…