60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel farmasicim adına sevindim umarım bende en sağlıklı bir şekilde sarkmalar olmadan kilo verbilirim

farmasicim kilo verdikten sonra vücudunda sarkma oldumu ben birkaç ay önce 10 kilo kadar verdiştim yan yağlarımda sarktı en kötüsü yanaklarımda sarktı yüzüm yaşlanmışım gibi çöktü

canım sağlıksız zayıflamışsın kas vermişsin. zaten bikaç ay önce 10 kilo verip hemen geri alamazsın eğer yağ verseydin sen kas vermişsin ondan çökmüş yüzün. neyse artık o hataları bidaha yapmayacaksın sağlıklı zayıflayacaksın

farmasi çok sevindim eee bizim ekipte olupta zayıflamayan iltifat almayan olurmu hiç değilmi.insan zayıflayınca ne kadar hareketli hafif oluyo değilmi. boşuna yük bindirmişiz kemiklere

inşallah canım zaten benim de istediğim sağlıklı bir şekilde zayıflamak

devrimc66 canım muz ye çok iyi geliyo sütlü kahvede öyle ama şeker olmasın yada .ok az olsun. ben regl dönemini böyle atlatıyorum. zaten bikaç gün önce canım muz çekiyo normalde çekmez muz aramam yani ama regliye bikaç gün kala istiyo eğer yemezsem bozulabilir diyetim kesin yani

yasemin sende bu azim ve kararlılık olduktan sonra kilomu kalır sende. maşallah ne öğrensen hemen uyguluyosun asla yapamam demiyosun daha ne olacak. sadece zaman lazım o kadar

yasemin sende bu azim ve kararlılık olduktan sonra kilomu kalır sende. maşallah ne öğrensen hemen uyguluyosun asla yapamam demiyosun daha ne olacak. sadece zaman lazım o kadar
sağol canım bana moral verdin vallahi ben kesin kararlıyım zaten incecik bir bayan olacağım sağlıklı bir şekilde zamana yayarak kilolarımı verceğim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız şimdi pirinç şeker makarna patates havuç yağ (sadece zeytinyağı kullanıyorum) pasta bisküvi tatlı hiçbirşeyi yememeye kararlıyım bunlar sağlığımı olumsuz etkiliyor sebze meyve yoğurt tam tahıllı gıdalar ve beyaz et ağırlıklı besleneceğim

zaten geri kalanlar kilo yapmaz geriye ne kalıyoki değilmi. bazen düşünüyorum ben diyetten sonra tatlı şeker yemeyeceğim hamur işlerimi esmer undan yapacağım fazla yağ kullanmayacağım zaten kızartmaylada aram yok pirincide bırakalı çok oldu geriye ne kalıyoki beni tekrardan şişmanlatacak değilmi.

evet doğru söylüyorsun canım inşallah zayıflayınca bir daha kilo almayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…