farmasim ögretmenler günün kutlu olsu canim.....
ben yine bugün cok yedim...hala regl bitmedi..dogumdan sonra ilk regl oldum..11 gün oldu..canim habire birseyler yemek istiyo...:95:
hayır canım çok şükür herhangibir olumsuzluk yaşamadım. valla çok memnunum kilo verme işine giriştiğime boşuna yük etmişim iskeletime 10 kg yı
hele bugünkü iltifatları bir duysaydın canım neler neler genç kız gibiydim elbisemin içerisinde
farmasicim kilo verdikten sonra vücudunda sarkma oldumu ben birkaç ay önce 10 kilo kadar verdiştim yan yağlarımda sarktı en kötüsü yanaklarımda sarktı yüzüm yaşlanmışım gibi çöktü
çok geçmiş olsun canım bence bir yar merhemi da sür sabaha kadar biraz iyileştirireczaneye gittim gazlı bez sargı bezi falan aldım. tentürdüyot sürdüm sardım güzelce. kanama yapıyodu çünkü. biraz sızlıyo o kadar akşam olunca sızlamaya başladı
inşallah canım zaten benim de istediğim sağlıklı bir şekilde zayıflamakcanım sağlıksız zayıflamışsın kas vermişsin. zaten bikaç ay önce 10 kilo verip hemen geri alamazsın eğer yağ verseydin sen kas vermişsin ondan çökmüş yüzün. neyse artık o hataları bidaha yapmayacaksın sağlıklı zayıflayacaksın
çok geçmiş olsun canım bence bir yar merhemi da sür sabaha kadar biraz iyileştirir
sağol canım bana moral verdin vallahi ben kesin kararlıyım zaten incecik bir bayan olacağım sağlıklı bir şekilde zamana yayarak kilolarımı verceğim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız şimdi pirinç şeker makarna patates havuç yağ (sadece zeytinyağı kullanıyorum) pasta bisküvi tatlı hiçbirşeyi yememeye kararlıyım bunlar sağlığımı olumsuz etkiliyor sebze meyve yoğurt tam tahıllı gıdalar ve beyaz et ağırlıklı besleneceğimyasemin sende bu azim ve kararlılık olduktan sonra kilomu kalır sende. maşallah ne öğrensen hemen uyguluyosun asla yapamam demiyosun daha ne olacak. sadece zaman lazım o kadar
sağol canım bana moral verdin vallahi ben kesin kararlıyım zaten incecik bir bayan olacağım sağlıklı bir şekilde zamana yayarak kilolarımı verceğim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız şimdi pirinç şeker makarna patates havuç yağ (sadece zeytinyağı kullanıyorum) pasta bisküvi tatlı hiçbirşeyi yememeye kararlıyım bunlar sağlığımı olumsuz etkiliyor sebze meyve yoğurt tam tahıllı gıdalar ve beyaz et ağırlıklı besleneceğim
hugocum acaba diyorumki akşam yemeği yemesem meyve ve yoğurt yesem nasıl olur
afiyet olsun canım1 adet elma yiyiyorum
evet doğru söylüyorsun canım inşallah zayıflayınca bir daha kilo almayacağızzaten geri kalanlar kilo yapmaz geriye ne kalıyoki değilmi. bazen düşünüyorum ben diyetten sonra tatlı şeker yemeyeceğim hamur işlerimi esmer undan yapacağım fazla yağ kullanmayacağım zaten kızartmaylada aram yok pirincide bırakalı çok oldu geriye ne kalıyoki beni tekrardan şişmanlatacak değilmi.
canım ne kadar oldu doğum yapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?