hugocuk tamam canım, yapmiyim o zaman
en yakın zamanda diyetisyene gideyim bari ben de, bu sene kilo vermekte çok zorlanıyorum nedense, geçen sene sporla vermiştim ve 6 ay tabiri caizse dana gibi yememe rağmen kilo almamıştım ama spor olmayınca malesef hepsi toto, basen ve göbek olarak geri döndü
gerçi göbek çok yok ama basenlerimden geçmediği için pantalonlarım durdukları yerde eskiyolar
Selam Kızlar Hepinize Hayırlı Cumalar
kahvaltım;
1kk beyaz peynir 4 zeytin
1 yumurta
1 dilim kepek ekm.
1 tatlı kasığı pekmez
ara; bir avuç leblebi
öğlen yemeği öncesinde de bir mandalina yemeyi düşünüyorum
öğle balık salata düşünüyorum yemeyi
akşamda taze fasulye yoğurt düşünüyorum
canım kansızlıkmı var bende çok üşürümkızlar okulda
sadece 100 ml çok açık yarım küp şekerli çay içtim o kadar.
1 tane de arkadaş verdi çörek otlu form bisküvi yedim
şimdi eve geldim öğlen menüm
dışarısı çok soğuk sıcacık bir tarahana çorbası istedi canım başka da birşey istemedi içim üşüyor zaten reglim oluyor ondan donuyorum
benim kepçem küçük onunla
2.5 - 3 kepçe tarhana çorbası ( yani 1 kase çorba işte )
1 dilim tam buğday ekmeği
250 ml su
bir de çerez yedim şimdi
3 fındık
3 antep fıstığı
3 beyaz leblebi
2 badem
üzerine tekrar 250 ml su
3 4 dilim iyi canım ama ben sadece kahvaltıda 2 dilim yiyorum çünkü gün içinde pilav falan yiyorum ekmek kotam doluyorkızlar bir günde kaç dilim ekmek yememiz gerekli, ben toplamda 3 veya 4 dilim kepek ekmek yiyorum günlük
günaydın hanımlar yeni geldim işe sabah kaza yaptım hava yağmurlu olduğu için araba kaydı öndeki arabaya vurdum neyseki birşeyim yok arabada biraz hasar var.olacağı varmış oldu yapcak birşey yok dua etmekten başka.akşam menümde 8 yk ıspanak kavurması,1 kepçe tarhana çorbası,4 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran,bir dilim kepek ekmeği.1 1,5 saat sonra bir bardak türk kanveli süt içtim,2 tane mandalina yedim sabahta bir kibrit kutusu peynir,bir dilim çavdar ekmeği,bir yumurta 4 zeytin,bir domates yarım salatalık şekersiz az limonlu ıhlamur içtim şimdide bir tane kayısı yedim
görüşürüz arkadaşım Allaha emanet olkıslar ben çıkıyorum işlerim var yarında yokum öbürgün gelirim
3 4 dilim iyi canım ama ben sadece kahvaltıda 2 dilim yiyorum çünkü gün içinde pilav falan yiyorum ekmek kotam doluyor
geçmiş olsun arkadaşım canın sağolsun
canım güzel ama öğlen ve akşam yemeklerine ekmekte ekle
merhaba arkadaslar bende bugun lahana corbası dıyetıne basladım Allah ım hepımızı basarıya ulastırsın
canım bence tatlı falan yemesen daha sağlıklı zayıflarsın çikolata yerine meyve yersin ben bile tatlıyı bıraktıysam herkes bırakır artık hiç çikolata falan yemiyorum eskiden olsa 1 bitter çikolatanın yarısını yada tamamını yemiştim bir de kahve de içiyorum yanında da 1 kare çikolata mutlaka yerdim şimdi alıştım kahvemi sade içyorum tatlandırıcı da kullanmıyorum artık lütfen ama lütfen çikolata tatlı şeker falan kullanma ben de zaten bayramdan sonra tatlıyı kestim artık rafine şekerin girdiği hiçbirşeyi kullanmıyorum tuzu da azalttımslm citirlar nasilsiniz kilo vermeye devam insallahhhhhh bu sabah tartildim kilo vermsiim sukur
yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
65.7 olmusummm
bu sabah sirkeli su ictim
32 su bardagi su ictim
kepek ekmegi yedim simit yedim
peynir 1kk
zeytin 4 tane
bir kahve kasigi tahinli pekmez
cay 3 bardak
bide menemen yedim az yagli
kizlar ya dun asiri tatli yiyesim vardi bende bitter attim agzima iki kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?