60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam Kızlar Hepinize Hayırlı Cumalar

kahvaltım;

1kk beyaz peynir 4 zeytin

1 yumurta

1 dilim kepek ekm.

1 tatlı kasığı pekmez

ara; bir avuç leblebi

öğlen yemeği öncesinde de bir mandalina yemeyi düşünüyorum

öğle balık salata düşünüyorum yemeyi

akşamda taze fasulye yoğurt düşünüyorum

en doğrusu yaparsın canım sana uygun bi diyetle sağlıklı verirsin yanlış diyetlerle zayıf yerler gidiyor fazla yerler kalıyor

canım güzel ama öğlen ve akşam yemeklerine ekmekte ekle

kızlar bir günde kaç dilim ekmek yememiz gerekli, ben toplamda 3 veya 4 dilim kepek ekmek yiyorum günlük

kızlar okulda
sadece 100 ml çok açık yarım küp şekerli çay içtim o kadar.
1 tane de arkadaş verdi çörek otlu form bisküvi yedim

şimdi eve geldim öğlen menüm
dışarısı çok soğuk sıcacık bir tarahana çorbası istedi canım başka da birşey istemedi içim üşüyor zaten reglim oluyor ondan donuyorum

benim kepçem küçük onunla

2.5 - 3 kepçe tarhana çorbası ( yani 1 kase çorba işte )
1 dilim tam buğday ekmeği
250 ml su

bir de çerez yedim şimdi
3 fındık
3 antep fıstığı
3 beyaz leblebi
2 badem
üzerine tekrar 250 ml su

canım kansızlıkmı var bende çok üşürüm

kızlar bir günde kaç dilim ekmek yememiz gerekli, ben toplamda 3 veya 4 dilim kepek ekmek yiyorum günlük
3 4 dilim iyi canım ama ben sadece kahvaltıda 2 dilim yiyorum çünkü gün içinde pilav falan yiyorum ekmek kotam doluyor

geçmiş olsun arkadaşım canın sağolsun

sabah 5 kare diyet biskuviyle cokelek (zeytinyagli) yedim.
ara 2 serifa diye cok sekerli bi meyve yedim bu sira sekerli seyler cok istiyorum
okukla yuruyerek gittim geldim(15dk.)
oglen 3 kepce mercimek corbasi
1 dilim esmer unla karisik yapilmis ev ekmegi
tursu(2 iri karnibahar parcasi bi kac kucuk lahana 1 ince biber)
sonra dut pestil buyukce bi parca
3 hurma

öğle yemeğim tavuk döner salata bir dilim kepek ekmek bir küçük plastik bardak ayran.tatlı olarakta şekerpare vardı ama yemedimm.tatlı olayı bitti artık

merhaba arkadaslar bende bugun lahana corbası dıyetıne basladım Allah ım hepımızı basarıya ulastırsın

slm citirlar nasilsiniz kilo vermeye devam insallahhhhhh bu sabah tartildim kilo vermsiim sukur
yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
65.7 olmusummm

bu sabah sirkeli su ictim
32 su bardagi su ictim
kepek ekmegi yedim simit yedim
peynir 1kk
zeytin 4 tane
bir kahve kasigi tahinli pekmez
cay 3 bardak
bide menemen yedim az yagli
kizlar ya dun asiri tatli yiyesim vardi bende bitter attim agzima iki kare

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende bugun lahana corbası dıyetıne basladım Allah ım hepımızı basarıya ulastırsın

hoşgeldin canım keşke diyet yapmasanda yediklerinden kısarak ve sporla destekleyerek yapsan canım.daha sağlıklı olur.çorba diyetinde sadece çorbayı içiceksin galiba sağlıksız olur bu tabiki yine sen bilirsin bu sadece bi fikirdi canım

merhaba kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1 açık çay
1 domates
1 salatalık
taze nane
2 kuru kayısı
6 badem
1 yemek kaşığı zeytinyağı
3 zeytin
1 dilim peynir
öğle menümde yediklerim
mantarlı yağsız etli güveç ve 1 ayran

az öncede 1 elma 1 mandalina yedim
akşamada ıspanak kavurması var yanında bulgur ve yoğurt yerim

canım bence tatlı falan yemesen daha sağlıklı zayıflarsın çikolata yerine meyve yersin ben bile tatlıyı bıraktıysam herkes bırakır artık hiç çikolata falan yemiyorum eskiden olsa 1 bitter çikolatanın yarısını yada tamamını yemiştim bir de kahve de içiyorum yanında da 1 kare çikolata mutlaka yerdim şimdi alıştım kahvemi sade içyorum tatlandırıcı da kullanmıyorum artık lütfen ama lütfen çikolata tatlı şeker falan kullanma ben de zaten bayramdan sonra tatlıyı kestim artık rafine şekerin girdiği hiçbirşeyi kullanmıyorum tuzu da azalttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…