merhaba kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1 açık çay
1 domates
1 salatalık
taze nane
2 kuru kayısı
6 badem
1 yemek kaşığı zeytinyağı
3 zeytin
1 dilim peynir
öğle menümde yediklerim
mantarlı yağsız etli güveç ve 1 ayran
az öncede 1 elma 1 mandalina yedim
akşamada ıspanak kavurması var yanında bulgur ve yoğurt yerim
bugün öğleden sonra okulda
1 adet elma yedim
100 ml çay içtim çok az şekerli çok açık o kadar
şimdi evdeyim eve geldiğimde de
250 ml su içtim
evet kesinlikle canımgüzel kahvaltı canım. şekeri azaltman iyi olmuş. şeker gerçektende alışkanlık azaltıncada bi süre sonra insan alışıyo tabiki bu avantaj
sen seviyorsan sorun yok ama hüdaverdi benim tipim değil yafarmasiciğim avatarım nasıl. hüdaverdiyi koydum. keratayı çok severim
sana da hayırlı cumalar bitanem çok öptümhayırlı cumalar arkadaşlar.......
farmasicim çok atıyomuşsun şekeri yaaa şerbet gibi oluyodur neyse çok şükür bırakmışsın
geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın verilmiş sadakan varmışgünaydın hanımlar yeni geldim işe sabah kaza yaptım hava yağmurlu olduğu için araba kaydı öndeki arabaya vurdum neyseki birşeyim yok arabada biraz hasar var.olacağı varmış oldu yapcak birşey yok dua etmekten başka.akşam menümde 8 yk ıspanak kavurması,1 kepçe tarhana çorbası,4 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran,bir dilim kepek ekmeği.1 1,5 saat sonra bir bardak türk kanveli süt içtim,2 tane mandalina yedim sabahta bir kibrit kutusu peynir,bir dilim çavdar ekmeği,bir yumurta 4 zeytin,bir domates yarım salatalık şekersiz az limonlu ıhlamur içtim şimdide bir tane kayısı yedim
ve aleyküm selam canım menü harika sen çok güzel kilo vereceksin eminim hayırlısıylaSelam Kızlar Hepinize Hayırlı Cumalar
kahvaltım;
1kk beyaz peynir 4 zeytin
1 yumurta
1 dilim kepek ekm.
1 tatlı kasığı pekmez
ara; bir avuç leblebi
öğlen yemeği öncesinde de bir mandalina yemeyi düşünüyorum
öğle balık salata düşünüyorum yemeyi
akşamda taze fasulye yoğurt düşünüyorum
hayır yok canım okul çok soğuk onun için canımcanım kansızlıkmı var bende çok üşürüm
Allah' a emanet ol canım görüşürüz inşallah ....kıslar ben çıkıyorum işlerim var yarında yokum öbürgün gelirim
hoşgeldin tatlım sen bilirsin de bu işler diyetle olacak iş değil düzenli dengeli sağlıklı beslenme ve sporla geçici değil sürekli yani yaşam boyu yapılırsa olacak şey canım.bence buradan ayrılmamerhaba arkadaslar bende bugun lahana corbası dıyetıne basladım Allah ım hepımızı basarıya ulastırsın
ve aleyküm selam canım gözün aydınslm citirlar nasilsiniz kilo vermeye devam insallahhhhhh bu sabah tartildim kilo vermsiim sukur
yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
65.7 olmusummm
bu sabah sirkeli su ictim
32 su bardagi su ictim
kepek ekmegi yedim simit yedim
peynir 1kk
zeytin 4 tane
bir kahve kasigi tahinli pekmez
cay 3 bardak
bide menemen yedim az yagli
kizlar ya dun asiri tatli yiyesim vardi bende bitter attim agzima iki kare
tek kelimeyle HARİKASIN kim tutar seni bu kilolar bu gidişle sende fazla duramaz canımmerhaba kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1 açık çay
1 domates
1 salatalık
taze nane
2 kuru kayısı
6 badem
1 yemek kaşığı zeytinyağı
3 zeytin
1 dilim peynir
öğle menümde yediklerim
mantarlı yağsız etli güveç ve 1 ayran
az öncede 1 elma 1 mandalina yedim
akşamada ıspanak kavurması var yanında bulgur ve yoğurt yerim
afiyet olsun menüne bayıldım canımherkese merhabalar arkadaşlar
öğleyin kahvaltı yaptım sabah yapamadığım için
2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yişl zeytin
5 yeşil biber, 2 salatalık, biri çok küçüktü
reçel ve 2 çay kaşığı bal yedim
3-4 bardak ta çay içtim ama şekersiz içiyorum çayı ben
çok güzel farmasi bende mandalina yiyorum şimdi
canımcım ondan yeme bundan yeme ne yiyeceğiz peki valla ben turşu yiyeceğim zaman 1 en fazla 2 kornişon 1 ya da 2 biber yiyiyorum istersen yemeden önce suya tut gittiği kadar tuzu aksın
boyun ne kadar canım ona göre kara verebilirsin ayrıca kendini nasıl iyi hissdiyorsan onu yapslm kızlar ben 65 kiloyum ve 2-3 gündür az yiyorum.yani rejim yapıyorum. devam ediyimmi rejime kilo verirmiyim sizce?? :26:
boyun ne kadar canım ona göre kara verebilirsin ayrıca kendini nasıl iyi hissdiyorsan onu yap
sende haklisin canim...kayinpeder gecenlerde tursu yapmis göndermis..cok güzel yapmis tursuyu..birde istiyorumki cocuklarimda artik bundan sonra daha saglikli beslensin..önceden bilincsizdim..herseyi aliyorduk alisveriste..zaten 4 yasindaki kizimin bir böbreyinde sorun var..ne zaman tuzluyu veya tatliyi fazla kacirdi hemen sancilaniyo hastaneye gidiyoruz apar topar..birde orda 3-4 gün yatiyoruz kizimla..2 kere ben kalmistim yaninda 1 defasindada esim kalmisti..mesela cips hic iyi gelmiyo meleyime..1.aralikta tekrar konrolü var..bakalim sonuclarda ne cikacak
hamur isine bende dayanamiyorum..bugünde yaptim pirasali gözleme ve peynirli pogca..zaten 1 paket beyaz un kalmisti oda bitti bugün...artik uzun bi zaman yapmam hamur isi.yapsamda esmer unla yaparim..insallah benimkiler sever esmer unuselam hugocuk yorumlarını okudum teşekkürler bugün giremedim kızım hasta idi şimdi daha iyi
sabah menüm
2 dilim ekmek ve avuç içinden biraz fazla kavurma et
ara yada öğle yemeği 2 tane diyet bisküvi ve 1 saat sonra elma
akşam umarım kendimi tutarım annem hamur yaacak.bana dua edin kızlar yemeyim.
cnm boy 1.60 rejim bana sakıncalı gelmiyor öncedende yapmıştım ama ara vermiştim okul yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?