60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabalar arkadaşlar
öğleyin kahvaltı yaptım sabah yapamadığım için
2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yişl zeytin
5 yeşil biber, 2 salatalık, biri çok küçüktü
reçel ve 2 çay kaşığı bal yedim
3-4 bardak ta çay içtim ama şekersiz içiyorum çayı ben

menü çok güzel canım akşam yemeğinde ekmek yemeyide unutma

bugün öğleden sonra okulda

1 adet elma yedim
100 ml çay içtim çok az şekerli çok açık o kadar

şimdi evdeyim eve geldiğimde de

250 ml su içtim

güzel kahvaltı canım. şekeri azaltman iyi olmuş. şeker gerçektende alışkanlık azaltıncada bi süre sonra insan alışıyo tabiki bu avantaj
evet kesinlikle canım
farmasiciğim avatarım nasıl. hüdaverdiyi koydum. keratayı çok severim
sen seviyorsan sorun yok ama hüdaverdi benim tipim değil ya
hayırlı cumalar arkadaşlar.......

farmasicim çok atıyomuşsun şekeri yaaa şerbet gibi oluyodur neyse çok şükür bırakmışsın
sana da hayırlı cumalar bitanem çok öptüm evet ya şerbet içiyormuşum ben ya

geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın verilmiş sadakan varmış
ve aleyküm selam canım menü harika sen çok güzel kilo vereceksin eminim hayırlısıyla
canım kansızlıkmı var bende çok üşürüm
hayır yok canım okul çok soğuk onun için canım
kıslar ben çıkıyorum işlerim var yarında yokum öbürgün gelirim
Allah' a emanet ol canım görüşürüz inşallah ....
merhaba arkadaslar bende bugun lahana corbası dıyetıne basladım Allah ım hepımızı basarıya ulastırsın
hoşgeldin tatlım sen bilirsin de bu işler diyetle olacak iş değil düzenli dengeli sağlıklı beslenme ve sporla geçici değil sürekli yani yaşam boyu yapılırsa olacak şey canım.bence buradan ayrılma
ve aleyküm selam canım gözün aydın
tek kelimeyle HARİKASIN kim tutar seni bu kilolar bu gidişle sende fazla duramaz canım
afiyet olsun menüne bayıldım canım
çok güzel farmasi bende mandalina yiyorum şimdi

afiyet olsun canım gitsin kilolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr coştum gene

Son düzenleme:
nugya gecmis olsun canim..allah birdaha kaza bela göstermesin ..

bende 60 kilo oldugumda diyet yapmayi birakacagim..ama daha saglikli beslenmeyi elden birakmayacayim tabi...fazla zayiflik bana yakismiyo...benim elmacik kemiklerim cok ortaya cikiyo fazla zayif olunca..biraz burnumda iri..
yani gerek yok aslinda.geri kalan fazlaliklarida sporlan gidermeye calisirim..diyetten sonra daha saglikli beslenme ve spor yaparsam kilomu korursam yeter..zaten evlendigimdede 60 kiloydum

gurbet gözünaydin canim..insallah daha fazlasi gider kilocuklarin..:13:.artik bende cayda kahvede sekeri biraktim..kahve cok agir geldiginde seker veya tatlandirici katacagima biraz süt katiyorum...beyaz un yerine esmer un...illaki seker gerekiyorsa seker yerine tatlandirici veya pekmez kullanacagim insallah ilerleyen zamanlarda..mayonez ketcapta yasaklanacak eve artik..kola-fanta zaten pek sevmiyordum..su aritma cihazi takdirdik 8 ay öncesine ..iyiki takdirmisiz..pinar suyu gibi hala filtresinde zayiflama yok..günde en az 2,5 litre o sudan iciyorum..

kizlar bir sorum var..tursu yemek iyimi sizce..hani tuzluya..

canımcım ondan yeme bundan yeme ne yiyeceğiz peki valla ben turşu yiyeceğim zaman 1 en fazla 2 kornişon 1 ya da 2 biber yiyiyorum istersen yemeden önce suya tut gittiği kadar tuzu aksın

aklıma gelmişken bugün öğleden sonra okulda
1 kuru erik yedim

şimdi 1 portakal yedim

çerez olarak şu an

2 fıstık
2 fındık
2 badem
2 antep fıstığı
10 kabak çekirdeği yiyiyorum

canımcım ondan yeme bundan yeme ne yiyeceğiz peki valla ben turşu yiyeceğim zaman 1 en fazla 2 kornişon 1 ya da 2 biber yiyiyorum istersen yemeden önce suya tut gittiği kadar tuzu aksın

sende haklisin canim...kayinpeder gecenlerde tursu yapmis göndermis..cok güzel yapmis tursuyu..birde istiyorumki cocuklarimda artik bundan sonra daha saglikli beslensin..önceden bilincsizdim..herseyi aliyorduk alisveriste..zaten 4 yasindaki kizimin bir böbreyinde sorun var..ne zaman tuzluyu veya tatliyi fazla kacirdi hemen sancilaniyo hastaneye gidiyoruz apar topar..birde orda 3-4 gün yatiyoruz kizimla..2 kere ben kalmistim yaninda 1 defasindada esim kalmisti..mesela cips hic iyi gelmiyo meleyime..1.aralikta tekrar konrolü var..bakalim sonuclarda ne cikacak

Son düzenleme:
slm kızlar ben 65 kiloyum ve 2-3 gündür az yiyorum.yani rejim yapıyorum. devam ediyimmi rejime kilo verirmiyim sizce?? :26:

Son düzenleme:
selam hugocuk yorumlarını okudum teşekkürler bugün giremedim kızım hasta idi şimdi daha iyi

sabah menüm
2 dilim ekmek ve avuç içinden biraz fazla kavurma et
ara yada öğle yemeği 2 tane diyet bisküvi ve 1 saat sonra elma
akşam umarım kendimi tutarım annem hamur yaacak.bana dua edin kızlar yemeyim.

canım Allah sana sabır yavrucuğuna acil şifalar versin

hamur isine bende dayanamiyorum..bugünde yaptim pirasali gözleme ve peynirli pogca..zaten 1 paket beyaz un kalmisti oda bitti bugün...artik uzun bi zaman yapmam hamur isi.yapsamda esmer unla yaparim..insallah benimkiler sever esmer unu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…