insallah canim..insallah düzelir artik...canım Allah sana sabır yavrucuğuna acil şifalar versin
kızlar hepinize hayırlı akşamlar yemekten sonra inşallah görüşmek dileğiyle ......
canım sen beden kitle indeksini yanlış hesaplamışsın galiba
canım teşekkür ederim akşam bulgur pilavı olacağı için ekmek yemeyeceğim 3 kaşık bulgur veya 2 dilim kepek ekmek bu tercihlerden seçtim canım oyüzden bir de hazır iştahım kapanmışken yemeyeyim diyorum ekmeği zaten akşam yemeğinden sonra meyve yerim şimdilik meyve de sınırım yok gerçi normal porsiyonlar da tüketiyorum 1 elma 1 portakal yerim akşama gene de önerin için teşekkür ederim hayatımmenü çok güzel canım akşam yemeğinde ekmek yemeyide unutma
kızlar hepinize hayırlı akşamlar yemekten sonra inşallah görüşmek dileğiyle ......
öğle yemeğim tavuk döner salata bir dilim kepek ekmek bir küçük plastik bardak ayran.tatlı olarakta şekerpare vardı ama yemedimm.tatlı olayı bitti artık
krize girdim resmen yaaaaa normalde zaten yiyen bir insan degilim yasak olunca ikiye katlaniyor istek valla ama sabir kilo verdigimide gordum ya aynen deavm insalalhhhcanım bence tatlı falan yemesen daha sağlıklı zayıflarsın çikolata yerine meyve yersin ben bile tatlıyı bıraktıysam herkes bırakır artık hiç çikolata falan yemiyorum eskiden olsa 1 bitter çikolatanın yarısını yada tamamını yemiştim bir de kahve de içiyorum yanında da 1 kare çikolata mutlaka yerdim şimdi alıştım kahvemi sade içyorum tatlandırıcı da kullanmıyorum artık lütfen ama lütfen çikolata tatlı şeker falan kullanma ben de zaten bayramdan sonra tatlıyı kestim artık rafine şekerin girdiği hiçbirşeyi kullanmıyorum tuzu da azalttım
iyi alla ic canim sagol sana yetisiyom giiiii kizin a hayirili havadisler insallah canim yaaaagurbet gözünaydin canim..insallah daha fazlasi gider kilocuklarin..:13:.artik bende cayda kahvede sekeri biraktim..kahve cok agir geldiginde seker veya tatlandirici katacagima biraz süt katiyorum...beyaz un yerine esmer un...illaki seker gerekiyorsa seker yerine tatlandirici veya pekmez kullanacagim insallah ilerleyen zamanlarda..mayonez ketcapta yasaklanacak eve artik..kola-fanta zaten pek sevmiyordum..su aritma cihazi takdirdik 8 ay öncesine ..iyiki takdirmisiz..pinar suyu gibi hala filtresinde zayiflama yok..günde en az 2,5 litre o sudan iciyorum..
kizlar bir sorum var..tursu yemek iyimi sizce..hani tuzluya..
kızlar bugün paylaştığım gibi öglen balık yedim salatayla
hiç ekmek yemedim çünkü suanda
kestane yiyorum aksam yemeği yerine
bol bol su içtim bu arada.
sendende arkadaşımallah razı olsun canım sağol
benimde yüzüm büyük ama ben yüzden kilo vermiyorum bazısı kilo verince yüzünden anlaşıyor benim hiç anlaşılmaznugya gecmis olsun canim..allah birdaha kaza bela göstermesin ..
bende 60 kilo oldugumda diyet yapmayi birakacagim..ama daha saglikli beslenmeyi elden birakmayacayim tabi...fazla zayiflik bana yakismiyo...benim elmacik kemiklerim cok ortaya cikiyo fazla zayif olunca..biraz burnumda iri..
yani gerek yok aslinda.geri kalan fazlaliklarida sporlan gidermeye calisirim..diyetten sonra daha saglikli beslenme ve spor yaparsam kilomu korursam yeter..zaten evlendigimdede 60 kiloydum
yaaa ben turşuyu çok seviyorum zaten tansiyonum düşük olduğundan tuzu hiç kısmadımcanımcım ondan yeme bundan yeme ne yiyeceğiz peki valla ben turşu yiyeceğim zaman 1 en fazla 2 kornişon 1 ya da 2 biber yiyiyorum istersen yemeden önce suya tut gittiği kadar tuzu aksın
bence devam et canım 1.60 boya 65 kilo çok en azından 60ın altına düşmen lazım ilk birkaç gün kilo veremeyebilirsin bu seni yıldırmasınslm kızlar ben 65 kiloyum ve 2-3 gündür az yiyorum.yani rejim yapıyorum. devam ediyimmi rejime kilo verirmiyim sizce?? :26:
canım ben beşli çay var ya onu içiyorum içinde matede var kendim hazırlıyorum karışımım bitmek üzere mate ile yeşil çay aldım onları karıştırıp içicem ama 2 gündür boğazlarım şiş oyüzden ıhlamura tarçın karanfil zerdaçal zencefil ekleyip kaynattım onu içiyorum şimdide nane limon içiyorum .....................bugün yediklerim çok düzensiz oldu kızın bana ama evde değildim ne bulduysam onu yedim 8:45 1 bardak ılık limonlu su 2.5 dilim light ekmek domat salatalık zeytin peynir 2 şekersiz çay 11:30 1 küçük közlenmiş patetes 1 köfte 16.00 1 dilim sütlü irmik tatlısı 1 dilim ıspanak böreği 1 kase kısır 2 az şekerli çay 21:00 4 kaşık etli kabak dolması 4 tane light bisküvi 2 bardak ıhlamu 1 avuç çerezbu şekilde devam edersem en azından biraz süzülürüm yani pantolonumu zor kapatıyorum merdiven çıkınca da nefesim kesiliyor artık bu durumları bir daha yaşamak istemiyorum 1 ay süre veriyorum kendime fazla da bir beklentim yok ilk bir ay belki vücudum alışmadığından kilo vermeyebilirim ama en azından biraz da olda toksinlerden ve yağlardan arındırmış olurum vücudumu bakalım 1 ay sonra ben de merakla bekliyorum sonucu ama diyet listeme kesin uyacağım bitki çaylarına da başlamalıyım aslında bu mate çayı zayıflatıyormuş 1 hafta bu diyet listesine alışayım bir bitki çaylarına da başlayacağım
eline sağlık canımmerhaba kızlar
akşam menüm
1 adet tavuk bagetin üst kısmı ( incik kısmını yemedim)
2 adet tavuk kanadı
2-2.5 kk büyüklüğünde fırın makarna
7-8 kaşık yoğurt
400 ml su
tatlı olarak arası çikolatalı ülker pötibör çoko bisküvi ile dr oetker tavuk göğsünden oluşan bir tatlı yaptım uydurdum. tavuk göğsünü hazırladım bisküvileri tepsiye dizdim arasına puding bisküvi puding derken 3 sıra yaptım.ve bu tatlımdan 3 - 4 kk büyükülüğünde yedim.
az yersen verirsin canım daha başka bir çözüm bulunmadı bildiğim kadarıyla:90:bende doğumla birlikte 17 kg verdim. daha 16 kg vermem lazım. boyum 1.65 şuan 67 kiloyum. nasıl yapsam veririmki acaba
az yersen verirsin canım daha başka bir çözüm bulunmadı bildiğim kadarıyla:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?