60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinize hayırlı akşamlar yemekten sonra inşallah görüşmek dileğiyle ......

menü çok güzel canım akşam yemeğinde ekmek yemeyide unutma
canım teşekkür ederim akşam bulgur pilavı olacağı için ekmek yemeyeceğim 3 kaşık bulgur veya 2 dilim kepek ekmek bu tercihlerden seçtim canım oyüzden bir de hazır iştahım kapanmışken yemeyeyim diyorum ekmeği zaten akşam yemeğinden sonra meyve yerim şimdilik meyve de sınırım yok gerçi normal porsiyonlar da tüketiyorum 1 elma 1 portakal yerim akşama gene de önerin için teşekkür ederim hayatım

kızlar hepinize hayırlı akşamlar yemekten sonra inşallah görüşmek dileğiyle ......

teşekkürler farmasicim menüme yaptığın yorum için teşekkür ederim bu sefer gerçekten çok kararlıyım şimdilik yemeyeceklerimin listesi şu farmasicim bunları diyetim boyunca bazılarını ise artık ömrüm boyunca hiç tüketmeyi düşünmüyorum

şeker
tatlı
bisküvi
margarin
hazır çorbalar
krema
gofret
makarna
çikolata
pirinç
havuç
patates
börek
beyaz ekmek
hamurişleri
reçel

sınırlı yiyeceğim gıdalar da şunlar

bulgur pilavı
kepek ekmek
yağlı peynirler
bal
kepekli makarna
tahıllar
zeytin yağı
badem ceviz fındık fıstık
keten tohumu
kuru kayısı

sınırsız yiyeceklerim (şimdilik tabi)
sebzeler
yeşil salatalar
yağsız sebze yemekleri
süt
yoğurt
meyvelar(incir, muz ,hurma ve üzüm sınırlı olacak tabi şeker oranları yüksek olduğundan)
sebze çorbaları

bu şekilde devam edersem en azından biraz süzülürüm yani pantolonumu zor kapatıyorum merdiven çıkınca da nefesim kesiliyor artık bu durumları bir daha yaşamak istemiyorum 1 ay süre veriyorum kendime fazla da bir beklentim yok ilk bir ay belki vücudum alışmadığından kilo vermeyebilirim ama en azından biraz da olda toksinlerden ve yağlardan arındırmış olurum vücudumu bakalım 1 ay sonra ben de merakla bekliyorum sonucu ama diyet listeme kesin uyacağım bitki çaylarına da başlamalıyım aslında bu mate çayı zayıflatıyormuş 1 hafta bu diyet listesine alışayım bir bitki çaylarına da başlayacağım

öğle yemeğim tavuk döner salata bir dilim kepek ekmek bir küçük plastik bardak ayran.tatlı olarakta şekerpare vardı ama yemedimm.tatlı olayı bitti artık

canım tebrik ediyorum seni tatlıyı artık yememeliyiz hamur işleri çok kilo yapıyor gerçekten kalorisinden falan değil kan şekerini yükseltip düşürüyor bu dengesizlikten de aşırı iştah oluyor mümkün olduğunca ben şeker ve hamur işlerini uzak tutacağım diyetimden o yüzden iradeli davranmışsın canım tebrik ediyorum pastalar tatlılar kurabiyeler çikolatalar olmamalı diyetimizde

krize girdim resmen yaaaaa normalde zaten yiyen bir insan degilim yasak olunca ikiye katlaniyor istek valla ama sabir kilo verdigimide gordum ya aynen deavm insalalhhh
iyi alla ic canim sagol sana yetisiyom giiiii kizin a hayirili havadisler insallah canim yaaaa
farmasi sagol canim benimmmmmmmm

hugocuk nerdesın annem

kızlar malum ınsulın dırencı ıle savasıyorumm yanı hugocukda benım gıbıı bugun endokrın uzmn gıttım bana glu... ısımlı ılacı yazdı fazla seker emılımını onlıycekmıs ve ınsulın dırencını yumusatacakmıs ve kılo verememı saglıycakmıs hadı hayırlısı dedım ılacı aldımm

su saatte ıyı hıssedıyorum kendımı ılk tablette ama bakım bu hafta nasıl geccek benım ıcın bu arada 71 oldumm hayırlısıylşaaa darısı basınızaaa

kızlar bugün paylaştığım gibi öglen balık yedim salatayla
hiç ekmek yemedim çünkü suanda
kestane yiyorum aksam yemeği yerine

bol bol su içtim bu arada.

merhaba kızlar
akşam menüm

1 adet tavuk bagetin üst kısmı ( incik kısmını yemedim)
2 adet tavuk kanadı
2-2.5 kk büyüklüğünde fırın makarna
7-8 kaşık yoğurt
400 ml su
tatlı olarak arası çikolatalı ülker pötibör çoko bisküvi ile dr oetker tavuk göğsünden oluşan bir tatlı yaptım uydurdum. tavuk göğsünü hazırladım bisküvileri tepsiye dizdim arasına puding bisküvi puding derken 3 sıra yaptım.ve bu tatlımdan 3 - 4 kk büyükülüğünde yedim.

allah razı olsun canım sağol
sendende arkadaşım

benimde yüzüm büyük ama ben yüzden kilo vermiyorum bazısı kilo verince yüzünden anlaşıyor benim hiç anlaşılmaz

canımcım ondan yeme bundan yeme ne yiyeceğiz peki valla ben turşu yiyeceğim zaman 1 en fazla 2 kornişon 1 ya da 2 biber yiyiyorum istersen yemeden önce suya tut gittiği kadar tuzu aksın
yaaa ben turşuyu çok seviyorum zaten tansiyonum düşük olduğundan tuzu hiç kısmadım

slm kızlar ben 65 kiloyum ve 2-3 gündür az yiyorum.yani rejim yapıyorum. devam ediyimmi rejime kilo verirmiyim sizce?? :26:
bence devam et canım 1.60 boya 65 kilo çok en azından 60ın altına düşmen lazım ilk birkaç gün kilo veremeyebilirsin bu seni yıldırmasın
canım ben beşli çay var ya onu içiyorum içinde matede var kendim hazırlıyorum karışımım bitmek üzere mate ile yeşil çay aldım onları karıştırıp içicem ama 2 gündür boğazlarım şiş oyüzden ıhlamura tarçın karanfil zerdaçal zencefil ekleyip kaynattım onu içiyorum şimdide nane limon içiyorum .....................bugün yediklerim çok düzensiz oldu kızın bana ama evde değildim ne bulduysam onu yedim 8:45 1 bardak ılık limonlu su 2.5 dilim light ekmek domat salatalık zeytin peynir 2 şekersiz çay 11:30 1 küçük közlenmiş patetes 1 köfte 16.00 1 dilim sütlü irmik tatlısı 1 dilim ıspanak böreği 1 kase kısır 2 az şekerli çay 21:00 4 kaşık etli kabak dolması 4 tane light bisküvi 2 bardak ıhlamu 1 avuç çerez

eline sağlık canım

Son düzenleme:
bende doğumla birlikte 17 kg verdim. daha 16 kg vermem lazım. boyum 1.65 şuan 67 kiloyum. nasıl yapsam veririmki acaba

ben yine bugün fazla yedim..hala reglim devam ediyo cildiracagum..nerdeyse 2 hafta olacak... birdahakisefere düzelir insallah ..dogumdan sonra ilk regl oldum 3 ay sonra..birde dogum kontrol hapina basladim..neyse biraz lesli sansone ile spor yapim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…