merhaba kızlar
akşam menüm
1 adet tavuk bagetin üst kısmı ( incik kısmını yemedim)
2 adet tavuk kanadı
2-2.5 kk büyüklüğünde fırın makarna
7-8 kaşık yoğurt
400 ml su
tatlı olarak arası çikolatalı ülker pötibör çoko bisküvi ile dr oetker tavuk göğsünden oluşan bir tatlı yaptım uydurdum. tavuk göğsünü hazırladım bisküvileri tepsiye dizdim arasına puding bisküvi puding derken 3 sıra yaptım.ve bu tatlımdan 3 - 4 kk büyükülüğünde yedim.
abowww nasil aLdin canim okadar kiloyu..sekerinmi vardi bilmiyordun yoksaaçlıktan öliciğimm yakında heryanım löp löp et oldu. 34 kg aldımda hamileyken
maşallah çok kilo almışsın canım okadarda aç kalmıycaksın tabii öyle kilo vermek sağlıklı değil zaten az ve sık yiyceksin bi zaman sonra vücut alışıyor zaten azcık yiyince doyuyosun ama aradan 3 saat geçtimmi tekrar acıkıyorum tekrar az yiyorum bu şekilde kilo vericeksin mesela çorbanı 2 kepçe yiyceksin 1 tabak dolusu pilav değilde 4 kaşık pilav yiyceksin esmer ekmek yiyceksin şekeri azaltıcaksın birde yürüyüş yapıcaksın eminim o zaman kilo verirsin tecrübeyle sabitaçlıktan öliciğimm yakında heryanım löp löp et oldu. 34 kg aldımda hamileyken
maşallah çok kilo almışsın canım okadarda aç kalmıycaksın tabii öyle kilo vermek sağlıklı değil zaten az ve sık yiyceksin bi zaman sonra vücut alışıyor zaten azcık yiyince doyuyosun ama aradan 3 saat geçtimmi tekrar acıkıyorum tekrar az yiyorum bu şekilde kilo vericeksin mesela çorbanı 2 kepçe yiyceksin 1 tabak dolusu pilav değilde 4 kaşık pilav yiyceksin esmer ekmek yiyceksin şekeri azaltıcaksın birde yürüyüş yapıcaksın eminim o zaman kilo verirsin tecrübeyle sabit
sonbahar senin bebisinde 4 aylik...benim meleyimde dün 4 aylik oldu
4ay oldu doğum yapalı. 4 ayda 17 kg gitti güya eliptik bisiklet aldım dikişlerimi acıttı. artık dikişlerim acımıyor. kızımdan vakit kalmıyorki. yarından itibaren başlıyorum yine.
evet ne güzrl. seni temmuz anneleri topiğinde hiç görmedim gelmiyorsun demekki. ben ne kdr kiloluysam kızımda o kadar zayıf. şekerim yoktu. önceden 50 kg idim. hamile kalınca vücut şaşırdı. şiştide şişti.
mavli .!.:bence devam et canım 1.60 boya 65 kilo çok en azından 60ın altına düşmen lazım ilk birkaç gün kilo veremeyebilirsin bu seni yıldırmasın
avatar resmini birden öyle görünce seni erkek sandimdi..saol ya cvp için dostum senden başka takan olmadı beni
avatar resmini birden öyle görünce seni erkek sandimdi..
ama aramiza hosgeldin canim ..simdiden basarilar diliyorum
canım ben şu an 55.2 kg yim az bi fazlalığım var 400 gr kadarcık o çizelgemi de değiştirmedim motive olayım da fazlalıklar gitsin diyegüzel canım sen kilo mu aldın 54.8 yazıyor
olmuş canımcanım çizelgeyi ben yapmadığım için bilmiyorum.ama düzelttim bakarmısın olmuşmu?
slm kızlar ben 65 kiloyum ve 2-3 gündür az yiyorum.yani rejim yapıyorum. devam ediyimmi rejime kilo verirmiyim sizce?? :26:
günaydın hanımlar yeni geldim işe sabah kaza yaptım hava yağmurlu olduğu için araba kaydı öndeki arabaya vurdum neyseki birşeyim yok arabada biraz hasar var.olacağı varmış oldu yapcak birşey yok dua etmekten başka.akşam menümde 8 yk ıspanak kavurması,1 kepçe tarhana çorbası,4 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran,bir dilim kepek ekmeği.1 1,5 saat sonra bir bardak türk kanveli süt içtim,2 tane mandalina yedim sabahta bir kibrit kutusu peynir,bir dilim çavdar ekmeği,bir yumurta 4 zeytin,bir domates yarım salatalık şekersiz az limonlu ıhlamur içtim şimdide bir tane kayısı yedim
günaydın canım nasılsın ?günaydın herkese
yasemin kahvaltın çok şık daha ne olsun başarılar arkadaşım1 saat önce elma sirkeli ılık suyumu içtim
yarım saat önce de kahvaltı yaptım
1 dilim kepek ekmek
1 açık çay
1 domates
1 salatalık
1 yemek kaşığı zeytinyağı
marul nane maydanoz yeşil biber
3 fındık 1 ceviz 3 badem
2 kuru kayısı
3 zeytin
saat 11 de 1 porsiyon meyve yerim
öğlene dünden kalan ıspanak kavurması var yanına 1 kase yoğurt yerim 1 dilim de kepek ekmek
akşamı daha düşünmedim
saat 16 da 1 meyve yerim akşam yemeğinden sonra saat 20 de 1 meyve uyumadan önce de 1 bardak süt içerim
şimdi gidip bir sütlü kahve pişireceğim
mavlicim ben de haftaya başlamayı düşünüyorum bu bitki çaylarına yediklerin de abartılı değil diyet menüsü sadece tatlı olmamış gibi ama sanırım sen zaten aşırı yememişsin kilo açısından kalorisini yakmışsındır mutlaka tatlıların olumsuz yönü kan şekerinin dengesini bozması şişmanlık hastalığı da zaten rafine şeker bulunduktan sonra çıktı ya ama gene de menün gayet diyet menüsü inşallah ben de senin gibi verebilirim kilolarımı canım inşallah en sağlıklı şekilde istediğimiz kiloya ulaşırızsendende arkadaşım
benimde yüzüm büyük ama ben yüzden kilo vermiyorum bazısı kilo verince yüzünden anlaşıyor benim hiç anlaşılmaz
yaaa ben turşuyu çok seviyorum zaten tansiyonum düşük olduğundan tuzu hiç kısmadım
bence devam et canım 1.60 boya 65 kilo çok en azından 60ın altına düşmen lazım ilk birkaç gün kilo veremeyebilirsin bu seni yıldırmasın
canım ben beşli çay var ya onu içiyorum içinde matede var kendim hazırlıyorum karışımım bitmek üzere mate ile yeşil çay aldım onları karıştırıp içicem ama 2 gündür boğazlarım şiş oyüzden ıhlamura tarçın karanfil zerdaçal zencefil ekleyip kaynattım onu içiyorum şimdide nane limon içiyorum .....................bugün yediklerim çok düzensiz oldu kızın bana ama evde değildim ne bulduysam onu yedim 8:45 1 bardak ılık limonlu su 2.5 dilim light ekmek domat salatalık zeytin peynir 2 şekersiz çay 11:30 1 küçük közlenmiş patetes 1 köfte 16.00 1 dilim sütlü irmik tatlısı 1 dilim ıspanak böreği 1 kase kısır 2 az şekerli çay 21:00 4 kaşık etli kabak dolması 4 tane light bisküvi 2 bardak ıhlamu 1 avuç çerez
eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?