60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel canım sen kilo mu aldın 54.8 yazıyor

açlıktan öliciğimm yakında heryanım löp löp et oldu. 34 kg aldımda hamileyken
maşallah çok kilo almışsın canım okadarda aç kalmıycaksın tabii öyle kilo vermek sağlıklı değil zaten az ve sık yiyceksin bi zaman sonra vücut alışıyor zaten azcık yiyince doyuyosun ama aradan 3 saat geçtimmi tekrar acıkıyorum tekrar az yiyorum bu şekilde kilo vericeksin mesela çorbanı 2 kepçe yiyceksin 1 tabak dolusu pilav değilde 4 kaşık pilav yiyceksin esmer ekmek yiyceksin şekeri azaltıcaksın birde yürüyüş yapıcaksın eminim o zaman kilo verirsin tecrübeyle sabit

4ay oldu doğum yapalı. 4 ayda 17 kg gitti güya eliptik bisiklet aldım dikişlerimi acıttı. artık dikişlerim acımıyor. kızımdan vakit kalmıyorki. yarından itibaren başlıyorum yine.

sonbahar senin bebisinde 4 aylik...benim meleyimde dün 4 aylik oldu

evet ne güzrl. seni temmuz anneleri topiğinde hiç görmedim gelmiyorsun demekki. ben ne kdr kiloluysam kızımda o kadar zayıf. şekerim yoktu. önceden 50 kg idim. hamile kalınca vücut şaşırdı. şiştide şişti.

4ay oldu doğum yapalı. 4 ayda 17 kg gitti güya eliptik bisiklet aldım dikişlerimi acıttı. artık dikişlerim acımıyor. kızımdan vakit kalmıyorki. yarından itibaren başlıyorum yine.

aman canım sezeryanlıysan dikkat et önce sağlık bence spor için biraz daha bekle sadece yediklerine dikkat et şimdilik yada hafif yürüyüş yap

yanlislikla augustos annelerine katilmistim..sonrada ordakilerine alisinca orda kaldim..birde tesdüfen bu bilgiyi okumustum bi sitede sanirim dogru ..hamilelikten önce zayif olanlar cok daha fazla kilo aliyormus..

sonbahar benim kücük cadimda izin vermiyo..bende pek spor yapamiyorum...birde senin sezeryan dikislerin varsa daha dikkatli ol canim...acelemiz yok..saglik daha önemli...cabuk kilo veripte tekrar alacagimiza yavas ve mutlu kilo verelim kalici olsun...

mavli .!.:
bence devam et canım 1.60 boya 65 kilo çok en azından 60ın altına düşmen lazım ilk birkaç gün kilo veremeyebilirsin bu seni yıldırmasın

saol ya cvp için dostum senden başka takan olmadı beni

Son düzenleme:
1 saat önce elma sirkeli ılık suyumu içtim
yarım saat önce de kahvaltı yaptım
1 dilim kepek ekmek
1 açık çay
1 domates
1 salatalık
1 yemek kaşığı zeytinyağı
marul nane maydanoz yeşil biber
3 fındık 1 ceviz 3 badem
2 kuru kayısı
3 zeytin

saat 11 de 1 porsiyon meyve yerim
öğlene dünden kalan ıspanak kavurması var yanına 1 kase yoğurt yerim 1 dilim de kepek ekmek
akşamı daha düşünmedim
saat 16 da 1 meyve yerim akşam yemeğinden sonra saat 20 de 1 meyve uyumadan önce de 1 bardak süt içerim
şimdi gidip bir sütlü kahve pişireceğim

güzel canım sen kilo mu aldın 54.8 yazıyor
canım ben şu an 55.2 kg yim az bi fazlalığım var 400 gr kadarcık o çizelgemi de değiştirmedim motive olayım da fazlalıklar gitsin diye
canım çizelgeyi ben yapmadığım için bilmiyorum.ama düzelttim bakarmısın olmuşmu?
olmuş canım
slm kızlar ben 65 kiloyum ve 2-3 gündür az yiyorum.yani rejim yapıyorum. devam ediyimmi rejime kilo verirmiyim sizce?? :26:

canım senin boyun 160 kilo kusura bakma da o boya 65 kg bence çok tatlım . balık etliysen aslında pek kilo vermeye ihtiyacın var gibi de görünmezsin ama kilo verdikçe de aslında ne kadar fazlalığın olduğunu anlarsın. çünkü benim boyum da 160 cm ve ben kilo vermeye 64.5 kg ile başladım 54.8 kg ye kadar geriledim 10 kiloyu verince anladım ki iskeletime yazıkmış boşu boşuna o kadar kiloyu taşımak zorunda kalıyormuş 40 -42 bedenden 36-38 bedene düşmenin güzelliğini yaşadım. tavsiyem dengeli bir beslenme ve sporla uzun vadeye yayarak fazlalıklarından kurtulabilirsin canım kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun
menünü beğendim

günaydın herkese
günaydın canım nasılsın ?
yasemin kahvaltın çok şık daha ne olsun başarılar arkadaşım

bugün için planların da gerçekten çok güzel Allah kolaylık versin canımcım.

mavlicim ben de haftaya başlamayı düşünüyorum bu bitki çaylarına yediklerin de abartılı değil diyet menüsü sadece tatlı olmamış gibi ama sanırım sen zaten aşırı yememişsin kilo açısından kalorisini yakmışsındır mutlaka tatlıların olumsuz yönü kan şekerinin dengesini bozması şişmanlık hastalığı da zaten rafine şeker bulunduktan sonra çıktı ya ama gene de menün gayet diyet menüsü inşallah ben de senin gibi verebilirim kilolarımı canım inşallah en sağlıklı şekilde istediğimiz kiloya ulaşırız

günaydın kızlar

sabah kalkınca 250 ml su içtim .

sabah kahvaltım büyük oğlumun boğazları acıyor ateşi de var yavrumun erkenden kahvaltısını yaptırdım ilaçlarını alsın dinlensin diye ona boğazlarından kolay geçsin diye tarhana çorbası yaptım ben de çorba içtim .( 2 kepçe tarhana çorbası 1 dilim tam buğday ve kepek ekmekten oluşan karışım oldu evdeki kepek ve tam buğday ekmeklerimin kenar kıyı kısımlarını çorbada değerlendirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…