60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım nasılsın ?

yasemin kahvaltın çok şık daha ne olsun başarılar arkadaşım

bugün için planların da gerçekten çok güzel Allah kolaylık versin canımcım.
teşekkür ederim farmasicim sen nasılsın hayatım ?
menümü beğenmene sevindim canım
inşallah en sağlıklı şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız canım

ben dün gece annemin yaptığı hamur kızartmasına yenildim:84:
ama bir tanesi el içi kadardı ve 1.5 tane yedim birazda biber turşusu 5-6 adet 3-4 zeytin başkada bir şey yemedim akşam

teşekkür ederim farmasicim sen nasılsın hayatım ?
menümü beğenmene sevindim canım
inşallah en sağlıklı şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız canım

amin amin bitanem ya ben işim gereği ayakta kalıyorum zaten biraz da hareketli bir yapım var sadece bunlar hareketlerim spor da yapmıyorum ama çok şükür sadece yediklerime ve içtiklerime dikkat ederek kilo da almıyorum bakalım . ama sporu herkese mutlaka tavsiye ediyorum bana bakmayın kızlar

geçmiş olsun farmasiciğim Allah şifa versin annem de öyle yapıyor kuru ekmekleri fırında kızartıyor yağsız onu ekmek kıtırı olarak çorbalarda kullanıyoruz zaten sabahları çorba içmek yağ yalıyormuş afiyet olsun canım

bu arada devimc66 arkadaşım çocuğun için geçmiş olsun
bu yeme alışkanlıklarımız hepimizi kötü etkiliyor çocuklarımızda bizden ne görürüse onu yiyor ben zayıflamak ve sağlıklı beslenmeyi sadece kendim için değil ilerde çocuğumun da beni örnek alması için istiyorum
yoksa benim ve eşimin fast fooda hamura ete düşkünlüğümüz var.

ama bir tanesi el içi kadardı ve 1.5 tane yedim birazda biber turşusu 5-6 adet 3-4 zeytin başkada bir şey yemedim akşam

iyi bakalım arada kaçamak da lazım canım sen benim bu hafta yediğim baklavaları sarma tatlılarını ballı tereyağlı pideleri yaş pastaları daha neler neler onları yesen kafayı yiyeceksin herhalde canım... o yüzden dert etme kaçamaklar illaki olacak ama dengeli tüketmek ve de ertesi günü ve ertesi saatleri dengeleyerek geçirmek çok önemli bu gibi durumlarda tatlım .

canım istisnalar kaideyi bozmaz diyetimi bozdum diye pes etme bugün daha fazla hareketli olursun ve sebze meyve ağırlıklı beslenirsin

amin Allah razı olsun canım
ben ekmek fırınından da alıyorum kıtır ekmek çorbalara koymak için çok güzel oluyor gerçekten.
çocuklarımıza örnek olmak açısından düşüncen çok güzel ve de çok doğru arkadaşım benim büyük oğlan da benim gibi servis tabağına önce yiyeceklerini alıyor çok ve çeşitli ama azar azar yiyiyor daha 6 yaşında anne böyle salıklı beslenmiş olurum değil mi diye gerçekten ne yaparsak onu mutlaka örnek almaya çalışıyorlar
geçmiş olsun frmasicim umarım hemen iyileşir oğlun

Amin Allah razı olsun canım .

banu hani bana o hamur kızartmalarından yanında domates peynir zeytin salatalık biraz bal reçel vs ohhhhhhhh ohhhhhhhhhh hani bana hani bana mis gibi de çay yeme de yanında yat ben de istiyorum bana ne bana ne :84::84::84:

kızlar baklagil tüketimi diyette önemliymiş nedenide kan şekerini ayarlaması ve dengede tutması mesela haftada 2 gün yada 3 gün yeşil mercimek, kırmızı mercimek, barbunya, fasülye ve nohut tüketimi tatlı krizlerini engelliyormuş yüksek oranda da protein içerdiğinden acıktırmıyor uzun süre tok tutuyor lifli yapısından ötürü de bağırsakları çalıştırtıyor zaten kilo almanın bir diğer nedeni de barsak tembelliğidir kızlar bir de keten tohumunu 1 haftadır kullanıyorum yoğurt veya salataya katıp yiyorum kabızlık sorunum da azaldı

kızlar görüşmek üzere küçük oğluma da kahvaltısını yaptırayım görüşürüz inşallah hayırlı günler

verdiğin yararlı bilgiler için teşekkürler yaseminciğim

katılıyorum canım dikkat edicem ama sıcak sıcak dayanmak çok zor oluyor

aynen öyle farmasicim buyur gel ne zaman istersen sanada yapalım annem çok marifetlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…