en son liste mesajından kopyaladıysan doğrudur canımcığım . . .
akşam makarna yemesen fıstığım yoğurt ye yerine patlıcanla süper gider yoğurt . . .
meyvede yersin yemekten 1-2 saat sonra . . .
oh mis . . .
:asigim:
Sabuncum resim ekliycem ekleyemiyorum mailini verde sana yolluyum sen ekle olmaz mı şeker
kizlar su niveanin inceltici kremini kudum nette inceltiyomus direk himmm meraklandim gittim baktim arkasini okudum meger etkin maddesi beyaz caymis himmmmmm dahada meraklandim bu beyz cay ne ise yararmisi ki :uhm: bu beyaz cay söyleymis bir caybitkisi alt yapraklari siyah cay en üst yapraklari yesil cay tomurcuklarida beyazcayi olustururmus antioksidan etkisi en cok beyazcayda varmis cilde süper iyi geldigi icin cilde filanda sürülüomus antioksidan etkisiyle zayiflamadada yesilcaydan daha etkiliymis himmmmmmmm dururmuyum hemen aldim artik hem icerim hem sürünürüm orama burama hehehhehe kaydirigubbakcemile3
anlicaginiz benim besibiryerde cay su anda icinde yesil cay funda biberiye mate kiraz sapi zencefil beyaz cay 77 li caya terfi etmis durumda ben zayiflimiyimda kimler zayiflasin demi ama kaydirigubbakcemile3
hmmmm gevrek diosun cimcimenin annesi doğru dürüst okumadım ki . . . :mymeka:
e ben hemen hemen her sabah yiyiyorum pişman olunacak bi şi yok ki bende adamakıllı okumadığım için çukulata falan sandım bi de 1 tane 1 tane daha falan demişsin abowwww dedim ama gevrek için böyle düşünmüyorum canım sıkma canını . . .
beyaz çayı bende duymuştum okumuştum bi yerlerde ama cimcimenin annesi sen ne hızlı annesin öle yaaaa hemen edinmişsin bile . . .
canımcığım bi de aklıma gelmişken bitkileri çok fazla karıştırma derim ben ayrı ayrı sek içmen daha sağlıklı . . .
etken maddeleri birbirleri ile etkileşip nötralize edebilirler kendilerini bu tabi en iyi ihtimal . . . zararlıda olabilir birbirleri ile birleşimleri . . . yasakkelime
bunlar hakkında hiç bi fikrimiz olmadığı için bence her ot sek içilmeli . . .
a.s.
Canım yağsız kızartmayı sebzeleri fırında yağlı kağıdın üzerine dizerek mi yapıyorsunuz ?
Kaç dk kaç derecede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?