merhaba asi form cayı içebilirsin vede yeşil cay tavsiyem
NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg (-600 )
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg --------->63kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg -----------> 67 kg :çok üzgünüm:
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg (-800)
pirlanta a------------------------------------65,0 kg
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg
kızlar bu hafta 1 kg gitmiş.Hiç yoktan iyidir
sabuncugum l-carnitin zaten vicutta var olan birsey bu yüzden doktorlar ve diyetisyenler kullanilmasinda bir sakinca olmadigini söylüyor dozaji söyle spor yapmadan yarim saat bi saat önce aliyosun l carnitin kaslara oksijen ulastiginda yag hücresinin daha cabuk parcalanmasina yarim ediyo genelde 1000 mg almak gerekiyospor sirasinda yorulmuyosun ve bu vicuta 2 -3 kati spor yapmis kadar yag yakiyo bunnu blince daha cok yapiyim diye motive de oluyosun tabi hareket etmek icin ihtiyac duyuyosun L-carnitin dogal olarak en cok koyun etinde var ama 1000 mg günlük alman icin sanirim kilolarca yemelisin :1ninca: buda imkansiz gibi görünüyo ama ben cok memnunum biliosun 67 de kalakalmistim problemi L-carnitinle cözdüm bu arada burada topik var l-carnitin kullananlar bakabilirsin canim
arastir karar ver istiyosan gönderirim :lepi:
sabuncum canım benim bu haftalığına akşam yemeğini ofiste yeme fikrini destekliyorum sırf 62 nin hatırına...kaydirigubbakcemile5 gelecek haftalar için destekler miyim o fikri bilemiyorum çünkü iş yerinde çok dengeli beslenebileceğini düşünmüyorum...aslında akşam yemeklerini iş yerinde yemek özellikle benim için iyi olur çünkü işten geç çıktığım için en erken 20.30 u buluyor yemek yemem...canım meyve yiyor musun bilmiyorum ama mutlaka elma,salatalık vb.de bulundur yanında...müsli iyi fikir ama hergün bisküvi yiyorsan yeme bence onun yerine elma ye daha iyi...
canım benim yediklerimi yazmadığıma gelince haklısın yazmıyorum...aslında ilk başlarda günlük tutuyordum her yediğimi yazıyordum ama uzun sürmedi uğraşamadım açıkcası...kısaca özet geçersem sabah kahvaltıda fazla birşey yemiyorum ama o beni öğle yemeğine kadar tok tutuyor...çayımı hep şekersiz içerim...aralarda bitki çayları ve bol bol su içiyorum...öğle yemeğini ekmeksiz tek çeşit yemek yanına salata,yoğurt ne varsa ondan yiyorum...pilav,makarna varsa yemiyorum...akşamda genelde ekmeksiz yemeye çalışıyorum ama değişiyor yemeğine göre...bazen vicdan azabı ile bitiyor akşam yemeği faslı...yatmadan 1 saat öncede 1 bardak süt içiyorum...bu yeme şekli benim için artık alışkanlık oldu hemen hemen her gün bu şekilde yiyorum diyebilirim...abur cubur çok nadir yiyorum,kızartma yemiyorum ama arada yağsız fırında yapmaya başladık...kola,asitli içecekler içmiyorum...bitki çayları ,ayran,soda,çay,süt içtiklerim arasında...özel zevklerim arasında... diye devam edermişim...:roflol: sabuncum kendimi kaptırdım yazdıkça yazdım bak gördün mü...kusuruma bakmayın artık arkadaşlar...bak niye yediklerimi yazmadığımı anlamışsındır artık...sayfalarımız tükenmesin diye...sırnaşık şey
NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg (-600 )
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg (-800)
pirlanta a------------------------------------65,0 kg
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg -------------63.0kg----------------62.700
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg
bu hafta sürekli kaçamaklarım olducokacimcoookcokacimcoook
sabuncum listeyi doğru aktardım değilmi??????
bu arada öğle mkarna patlıcan ve çorba yedim bu sondu ama. artık tek çeşit yiğicem.akşama da aynı menü varda..senağlama
Meraba Çilekli dondurmalarımm :icecream::icecream:
Nassınız işallah??
2 gündür düzgün giremiyorum işlerin yoğunluğu sebebiyle ama takipteydim. Sanırım bi yeni gelen arkadasımız var, oksi yanlıs hatırlamıyorsam, ona hoşgeldin diyorum.
Kilo verenleride caaaanı gönülden tebrik ediyorum..
Gelelim yediklerime..
Dün öğlen yiyemedim akşam üstü bi tost yemiştim sadece.. Daha sonra akşam biraz kaçırdım şöyleki 1 lafmacun yedim ayrannan. sonrada 2 kadeh votka-ananas içtim.
Yani en kalorisiz içki votka diye biliyorum ama alkol sonuçta..:sm_confused:
yanında bişey yemedim amayerimseniben
Neyse bugün geç kalktım ve güzel bi kahvaltı yaptım. Yaklaşık iki dilime eşdeğer beyaz ekmek yedim yanında 2 dilim hellim peyniri biraz beyaz peynir domates kırmızı biber, yanındada ananassuyu.. İyi yemişim haaaa..Ama artık akşama bidaha yerim zaten..sengözlerimebaksanab
İşte böyle bugün benden... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?