60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar gunaydin rejim yapinca biliniyorki az tuvalete gidiliyor sporda yaptigim halde 4.gunum bugun
sormak istedigim bildiginiz bi ot falan varmi direkt goturmiycek ama bagirsak hareketini hizlandircak hap falan da degil

Kızlar günaydınnn bugün işe yeni geldim ve 3 de çıkıcam keyfim yerinde yani
Dün akşam öğlen yediğim 1 pide ve ayrandan sonra hiçbişey yiyemedim
Bugün ise eşimle ve kızımla güzel bi kahvaltı yaptım yediklerim 1 dilim k.ekmeği,salatalık,domates ve beyaz peynir ohhh sağlıklı beslenmek ne güzel dün mideme giren kıramplardan ölücem sanmıştım neyse kızlar benim rapor böyle kaydirigubbakcemile3
Ayrıca bayramımızda kutluolsun (şahsen halen çocuğum kaydirigubbakcemile3)

selenimo tebrik ederim bende bu hafta 800 gr verdim
gecen hafta bize nazra degdi ama bu hafta hep beraber veriyoruz

Slm kızlar öğle menüm belli oldu birazdan gidip yiycem
Fırında tavuk sarma yanında salatalık,domates ve ayran

arkadaşar ben diyet yapmıyorum ..karar verdim. beyin gücümle zayıflayacağım.çünkü diyet kelimesi beni soğutuyor.hani başarı öyküleri kısmında 42 kilo veren o kadın da öyle kilo vermiş ya..onda etkilendim:)

Yoncacığım hemen bahsettiğin topiğe dalıyorum . . .
Ve verdiğin bilgiler içinde çok çok çok teşekkür ediyorum . . .
Aklıma yatmak üzere sanıyorum . . .

:asigim:

Canım o kadar haklısın ki . . .

Eve gider gitmez yemek hazırlığı ve yeme eylemi o kadar refleks olmuş ki . . . DÜN FARK ETTİM . . .

Çünkü evede direkt gitmiyorum çoğu zaman alışveriş yapıp geçiyorum ki iyice geç oluyor acıkıyorum . . .
Sanırım bu işin oluru çok çok hafif yemek akşamları . . .

Ve ofiste geç yediğimdeyse evde sadece meyve yemek . . .

Dengelemeli canım işte bi biçimde ve bu bilinci hep uyanık tutmak gerek . . .
Sabah bunu yediysem akşam bunu yemeliyim gibi . . .

Dün ofiste saat 18 gibi yememe rağmen eve gider gitmez arandım . . . delikafadulden

Bende hafif bi atıştırdım salatalık peynir falan yedim aslında çilekti menüm ama çilekleri hiç beğenmedim almadım . . .

Meyveyi aksattım bu aralar iyi aklıma getirin canım . . .

Canım yağsız kızartmayı sebzeleri fırında yağlı kağıdın üzerine dizerek mi yapıyorsunuz ?
Kaç dk kaç derecede ?

tünaydin kizlarrrrrrr

ben aksam birascik cornflakcess kacirdim o yetmedi bitae daha yedim bu beni artik bu hafta yerimde saydirir

bu arada öğle mkarna patlıcan ve çorba yedim bu sondu ama. artık tek çeşit yiğicem.akşama da aynı menü varda..senağlama

sabuncum listeyi doğru aktardım değilmi??????

en son liste mesajından kopyaladıysan doğrudur canımcığım . . .

bu arada öğle mkarna patlıcan ve çorba yedim bu sondu ama. artık tek çeşit yiğicem.akşama da aynı menü varda..senağlama

akşam makarna yemesen fıstığım yoğurt ye yerine patlıcanla süper gider yoğurt . . .
meyvede yersin yemekten 1-2 saat sonra . . .
oh mis . . .

Meraba Çilekli dondurmalarımm :icecream::icecream:
Nassınız işallah??

2 gündür düzgün giremiyorum işlerin yoğunluğu sebebiyle ama takipteydim. Sanırım bi yeni gelen arkadasımız var, oksi yanlıs hatırlamıyorsam, ona hoşgeldin diyorum.

Kilo verenleride caaaanı gönülden tebrik ediyorum..

Gelelim yediklerime..
Dün öğlen yiyemedim akşam üstü bi tost yemiştim sadece.. Daha sonra akşam biraz kaçırdım şöyleki 1 lafmacun yedim ayrannan. sonrada 2 kadeh votka-ananas içtim.

Yani en kalorisiz içki votka diye biliyorum ama alkol sonuçta..:sm_confused:
yanında bişey yemedim amayerimseniben

Neyse bugün geç kalktım ve güzel bi kahvaltı yaptım. Yaklaşık iki dilime eşdeğer beyaz ekmek yedim yanında 2 dilim hellim peyniri biraz beyaz peynir domates kırmızı biber, yanındada ananassuyu.. İyi yemişim haaaa..Ama artık akşama bidaha yerim zaten..sengözlerimebaksanab

İşte böyle bugün benden... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım afiyet olsun . . .

bende seninkine benzer kuvvetli bi kahvaltı yaptım ama ekmek ya da etimek yerine bu sefer gevrek yedim 1 kase ve salatalıklı peynirli salamlı sütlü güzel bi kahvaltı oluştu . . .

canım ananas ve suyu zayıflamada oldukça etkili bu bakımdan isabetli . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…