60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba bayanlar
Bende yoktum bir kaç gündür.
+
Gülgülmez süper olmuşsun , tebrikler canım a.s.
+
salı günkü tatlıdan sonra dün akşamda kaçamağım oldu arkadaşımın elma tatlısına dayanamadım :1no2:
birde dün akşam spor yapamadım
+
bu sabah yine 62.7 yi gördüm
merak ettiğim siz sabahı mı baz alıyosunuz yoksa akşam ki tartı sonucunu mu?
+
geçen gün yaşadığım yerde bir düğüne davetliydim , bol bol yeşil çay ikram ettiler ilk bardağı bile zor içerim sanıyodum fakat o gün 5 bardak yeşil çayı içebildim ve anladımki ben yanlış hazırlıyomusum
dünden beri yeni öğrendiğim şekilde yapıyorum tadı süper oluyo delikafadulden

günaydın kızlar..

öncelikle gülgülmezcim tebrik ederim seni..maşallah çok güzel olmuşsun a.s.
bende dün sabah 2. haftamı doldurdum ve 66 kiloyu gördüm :dance:
hemen çizelgemi değiştireceğim..çok mutluyum :teytey:
ama dün akşam biraz fazla kaçırdım..çikolatada yedim :tomato: ama teleafi edeceğim bu akşamı sadece salata ile atlatacağım :))

Vintage saol canım dahasıda gelir inşallah
Herkese günaydın bugün şeytanın bacağını kırdım 3 gündür yaptığım kaçamaklar ve sporsuz günleri atlatıcam sanırım bugün :)
Güne 3 gün aradan sonra yine 5'li karışım çayımla başladım arkasından tam 50 dk spor yaptım ve 1 litre suyumu içtim
Kahvaltı olarak 1 dilim k.ekmeği ,beyaz peynir,salatalık ve domates yedim şimdi ise yeşil çay içicem
Hadi bakalım umarım bugün kaçamak yapmadan diyette olduğumu hatırlayarak güne devam ederim
Ayrıca mesajlarınız beni acayip motive etti sayenizde bugün yeniden spora başladım iyiki varsınız
:1hug: a.s.

herkese günaydınnn

lunpenia kalabalıktan farkedilmemişsindir canım.arada olur öyle :))inşallah haftasonu görürsün 62 yi:dance:
gulgulmez süpperrr olmuşsun canım süperrrr.kıskandımmm:roflol:bravo tekrar gaza gelmişsin:lepi:

bende dün birazcık kaçamak yaptım ama zaten çok az yiyerek yaşadıgım için suçluluk duymuyorum doğrusu:sm_cool:arada olsun yani bizde insanız:roflol:

ayy saol melekim kıskanma sende eklersin 1 ay sonra hihoyyyt yeniden kendime geldim 9 mayısta tam 3 ay olacak yani 15 günüm var 60 olmam lazım bakalım

Gününüz aydın olsun kızlar,

ben iyiyim çok şükür. bugünler de biraz yoğun olduğum için pek uğrayamıyorum. Dün öğlen bir kivi. Akşamda azcık tavuk azcık makarna salata yedim ve 1 bardak icetea içtim. uzun zamandır bukadar düzgün bi yemek yememiştim. Çok bişii diil ama..
Neyse bu sabah biraz çok kaçtı şöyle ki evde bir tost yedim. Ofiste de illa arkadaşlara eşlik etmem için ısrar ettiler yarım tost daha yedim portakal suyuyla.. 3 dilim ekmek yemiş oldum:1shok:

Artık bugün hiç bişekilde ekmek yememem lazım. Umarım öğlen yemeğe çıkabilirim.

Slm kızlar öğle menüm 1 kase şehriye çorbası,1 dilim beyaz ekmek ve havuç salatası
Arada ise keten tohumlu 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum
Akşam ise et sote yaptım yanında ayran diyorum birde 1 dilim k.ekmeği nasıl kızlar
15 günde 4 kilo vermem lazım

gulgulmez verirsin inşallah canım.çoğu gitmiş azı kalmış:hooray:
menünde gayet hoş bence

kızlar azıcık yemek yeyip hemen motivasyonumuzu düşürmeyelim lütfen arada olur:teytey:

merhaba çıtırlar nasılsınız
sabuncuğum çok teşekkür ederim canım verdiğin link için uygun zamanda yenisini yapacam canım kilomda şu anda bi değişiklik yok ama sağlığımda şu sıralar sorunum var bel fıtığım felaket azdı ağrı kesici kas gevşetici ve birsürü pomad kullanıyorum doktora gitsem hemen ameliyat diyecekler bende olmak istemiyorum o son çare bakalım ne olacak o nedenle kaç gündür giremiyorum
geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir
ben çıkıyorum uzanmam lazım hepinizi kocaman öpüyorum :1hug: a.s.

Topraksuu canım nasılsın özledik ya valla bide bu topiğe resimlerimi ekledim bak tamammı yorumlarını bekliyorum
Ayrıca çokkkkk geçmiş olsun kendine dikkat et a.s.

Lunam fark edilmez mi hiç . . . aaaa delikafadulden

Öle feda ettim falan olmaz lunam evet kaçamaklar her zaman olacak hatta olmalı ama mühim olan biliyosun telafi mekanizmasını devreye sokmak . . .

Yeni haftayı falanda bekleme sakın daha kaç gün var bitmesine . . .
Aman deyim . . .
:1ninca:

sengözlerimebaksanab

Canım SELAMLAR . . .
Şu farklı biçimde demlenen YEŞİL Çayın demlenme usulündende bahsedebilir misin ?

Herkese selam bayanlar:)) Şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum ben yine. Size süper bir haberim var. Bu sabah tartıldım bir kilo vermişim:)) çok mutluyum çok. Ve canım hiç bişey yemek istemiyo ya çok garip bi şekilde iştahım kesildi iki gündür. TÜTÜTÜTÜ nazar değmesin.

Bu arada kızlar spordan önce kullandığınız bir yağ yakıcı hap varmış. l-caprini mi ne adını yanlış yazmış olabilirm. Ben onu nerden alabilirim. Kullanan bilenler varsa yazabilirmi. Onun topiğine girdim bi baktımda nerden alındığına rastlayamadım. ış dolayısıylada yoğunum şu sıralar bütün sayfaları okuyamadım. Bana nerden alındığını yazabilicek bi arkadaşım varmı ?? :)

Teşekkür ediyorum canım . . .
Biraz daha bollansın biber patlıcan şöle iice mevsimi gelsin hemen deneyeceğim . . .

Derinim ya ben şu akşam yemeği meselesini ne yapacağım bilemiyorum dünde eve gittim hazırlık falan derken sofradan 22 de kalktım neredeyse . . .

Evet yediklerim sağlıklıydı ama 1 saat sonra uyudum ve o 1 saatte serdim . . .

Oyyy ben kilo kaybedemezsem bu haftada tek sorumlusu bu akşam geç yeme alışganlığı sayesinde ki veremezsem cidden artık düzenli listeli şöle 1 hafta uygulanan aklıma yatan kesin sonuç alınan bi yöntem deneyeceğim . . .
Listeli diyetlerden nefret etmeme rağmen ve hiç uygulamamış olmama rağmen . . .

CİMCİMENİN ANNESİ NEREDEEEE delikafadulden

Yoncacığım dün inanmazsın cencefil buldum Toz hemide BİM de karşıma çıktı hemen kaptım tabi . . .
Akşamda sütle hüplettim ki bahsettiğin gibi hoş bi nefaseti var . . . :asigim:
Üzerinde de sağlığa olan katkıları ile ilgili tıpkı senin dediğin gibi çok olumlu şeyler
yazıyo . . .

Canımcığım öncelikle teprik ediyorum :hooray: bende veririm İnş 1 kg pazara kadar 62 istiyorum gerçi sağır sultan bile duydu bunu . . .

Bahsettiğinden bizde söz ediyoruz burada yonca kullanıyor ve oldukça memnun . . .
Nerede satıldığı ile ilgili ise eczanelerden ( hepsinde yoktur tabii ) ve doğal sadece bu biçimde ürünlere yönelmiş özel marketlerden edinebilirsin . . . Bu marketler AVM lerde mevcuttur . . .
Yanlız canım bahsettiğimiz ürünü pek çok farklı firma üretiyor . . .
Bunada dikkat et derim . . .
:1ninca:

kızlar ben reglı donemımdeyım ve ıstahım cok acık sabah kahvaltıda 2 ye yakın sımıt yedım sımdı de canım delı gıbı cıg kofte ıstıyor (((((((

bu arada ben bu gruba yenı katıldım.66 kg yım.hergun sabah aksam 40 ar dk yuruyorum toplam 8km yapıyor.onun dısında haftada 3 gun spora gıdıyorum.yedıklerıme bı ara dıkkat edıyordum ama sımdı edemıyorum.herkese bu yolda sonsuz azım ve basarılar dılıyorum

Melekim inşallah canım ya verebilirim bide şu lahana yağına başlarsam süper olacak ama nakit sıkıntısı malum ay sonu maaşa artık kaydirigubbakcemile3 benim bacaklara 2 kutu anca yeter
kaydirigubbakcemile3

kızlar ya çok şişkinim ben..
öğlen de yemekte söylemesi ayıptır döner vardı...davul gibiyim şuanda...
akşam sadece salata yesem belki geçer bu şişkinlik mirmirmirmir

kızlar ya çok şişkinim ben..
öğlen de yemekte söylemesi ayıptır döner vardı...davul gibiyim şuanda...
akşam sadece salata yesem belki geçer bu şişkinlik mirmirmirmir

Şekerim sana tavsiyem maden suyu iç akşamda hafif takılırsın artık :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…