herkese günaydınnn
lunpenia kalabalıktan farkedilmemişsindir canım.arada olur öyle :))inşallah haftasonu görürsün 62 yi:dance:
gulgulmez süpperrr olmuşsun canım süperrrr.kıskandımmm:roflol:bravo tekrar gaza gelmişsin:lepi:
bende dün birazcık kaçamak yaptım ama zaten çok az yiyerek yaşadıgım için suçluluk duymuyorum doğrusu:sm_cool:arada olsun yani bizde insanız:roflol:
merhaba çıtırlar nasılsınız
sabuncuğum çok teşekkür ederim canım verdiğin link için uygun zamanda yenisini yapacam canım kilomda şu anda bi değişiklik yok ama sağlığımda şu sıralar sorunum var bel fıtığım felaket azdı ağrı kesici kas gevşetici ve birsürü pomad kullanıyorum doktora gitsem hemen ameliyat diyecekler bende olmak istemiyorum o son çare bakalım ne olacak o nedenle kaç gündür giremiyorum
geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir
ben çıkıyorum uzanmam lazım hepinizi kocaman öpüyorum :1hug: a.s.
Arkadaşlar iyi geceler..iki gündür yoktum ama kimse yokluğumu farketmemiş,alındım vallahi.Neyse siz iyi olun da gerisi önemli değil.
.Malum şu saat itibariyle 23 Nisan'ı yolcu ettik.Ben iki gündür oğlumun gösterisi için çeşitli koşturmalar içindeydim.Bir de şehir dışından misafirlerim vardı.Koşuşturma tarafı kilo vermek için iyi de,misafir tarafı kötü oluyor tabii.İnsanlara ''Hadi siz yiyin,ben yemiyeyim'' diyemiyorsun..Yani yediğim şeyleri ne siz sorun ,ne ben söyleyeyim.O bakımdan benim bu pazar 62 olmam hayal oldu galiba...:çok üzgünüm:
Ama konsantrasyonum azalmış değil,büyük bir şevkle kaldığım yerden devam edeceğim tabii ki.Haftaya azar azar yürüyüşlere de başlamayı düşünüyorum..Bu haftayı feda ettim artık ama önümüzdeki hafta bu haftanın da intikamını almayı düşünüyorum...kaydirigubbakcemile2
Haa bu arada yeni arkadaşlara da hoşgelmişler diyorum..a.s..
Merhaba bayanlar
Bende yoktum bir kaç gündür.
+
Gülgülmez süper olmuşsun , tebrikler canım a.s.
+
salı günkü tatlıdan sonra dün akşamda kaçamağım olduarkadaşımın elma tatlısına dayanamadım :1no2:
birde dün akşam spor yapamadım
+
bu sabah yine 62.7 yi gördüm
merak ettiğim siz sabahı mı baz alıyosunuz yoksa akşam ki tartı sonucunu mu?
+
geçen gün yaşadığım yerde bir düğüne davetliydim , bol bol yeşil çay ikram ettiler ilk bardağı bile zor içerim sanıyodum fakat o gün 5 bardak yeşil çayı içebildim ve anladımki ben yanlış hazırlıyomusum
dünden beri yeni öğrendiğim şekilde yapıyorum tadı süper oluyo delikafadulden
canım sabuncum biz şu şekilde yapıyoruz daha doğrusu annem yapıyor malum benim işten çıkıp eve gelip yemek yapmamı beklersek ...kabak,patates,patlıcan,biber vb.küp küp doğruyoruz... tuz, 1 yemek kaşığı kadar sıvıyağ, pulbiber ve karabiber ile harmanlıyoruz yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirip 180 derecede ısıtılan fırında pişiriyoruz...üzerine
sarımsaklı yoğurt katıp afiyetle yiyoruz...hem hafif oluyor hem de lezzetli...en kısa zamanda denemelisin...yerimsenibendakika veremeyeceğim anlarsın zaten...
Herkese selam bayanlar:)) Şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum ben yine. Size süper bir haberim var. Bu sabah tartıldım bir kilo vermişim:)) çok mutluyum çok. Ve canım hiç bişey yemek istemiyo ya çok garip bi şekilde iştahım kesildi iki gündür. TÜTÜTÜTÜ nazar değmesin.
Bu arada kızlar spordan önce kullandığınız bir yağ yakıcı hap varmış. l-caprini mi ne adını yanlış yazmış olabilirm. Ben onu nerden alabilirim. Kullanan bilenler varsa yazabilirmi. Onun topiğine girdim bi baktımda nerden alındığına rastlayamadım. İş dolayısıylada yoğunum şu sıralar bütün sayfaları okuyamadım. Bana nerden alındığını yazabilicek bi arkadaşım varmı ?? :)
kızlar ya çok şişkinim ben..
öğlen de yemekte söylemesi ayıptır döner vardı...davul gibiyim şuanda...
akşam sadece salata yesem belki geçer bu şişkinlik mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?